Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς πριν ένα χρονο αγορασα ενα λαπτοπ Samsung i5 αλλά οταν χρειαστηκα μια  βοηθεια σε επιπεδο softwear ,δηλαδη κάτι για τα windows που ειναι  προεγκατεστημένα, αρνήθηκαν  από το service  της Samsung και με παρέπεμψαν στην Microsoft!

Τωρα ο  υπολογιστηςπου  εχει εγύηση 2 χρονια,αρα ενα χρονο ακόμη υπο εγγύηση παρουσιαζει προβλημα στην επιφανεια αφής  στο αριστερό πλήκτρο,δεν  πιανει πολλες φορές ,δειψνει σαν να εχει  κατι  ξεκολλησει εσωτερικά.

Ειναι μεσα στην εγγύηση και  αν στειλω τον υπολογιστη  θα τον επισκευάσουν να εχει πχ σπασει κατι μεσα στην επαφη η να αντικαταστήσουν την επιφανεια αφής;

Και  κατι πρακτικο,δεν θελω να στειλω τον υπολογιστη με το περιεχομενο του σκληρου,να αφαιρεσω τον σκληρό ή να κανω κατι άλλο;

Δημοσ.

Οτιδήποτε και να εχει θα στο φτιάξουν η θα το αντικαταστήσουν αν δεν φτιάχνεται, και απο την στιγμή που εισαι σε εγγύηση δεν πρέπει να σε νοιάζει καν απλα να στο φτιάξουν

Δημοσ.

Κατόπιν συννενόησης με το service, ενημερώνεις ότι για λόγους privacy δεν επιθυμείς να στείλεις τον δίσκο.

Ο δίσκος (όπως και οι μνήμες και πολλές φορες και το πληκτρολόγιο) είναι στα περισσότερα μηχανήματα Customer Replaceable Units, κοινώς έχει δικαίωμα ο τελικός χρήστης να επέμβει στην αντικατάστασή τους.

Από εκεί και πέρα φυσικά αν έχεις κάποιον άλλο άδειο δίσκο πρόχειρο, μπορείς να τον αντικαταστήσεις προσωρινά φυσικά και να τους το πας.

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστω για τις απαντησεις θα επικοινωνησω σε λιγο με την samsung και να  βρω δυσκολιες  θα σας ενημερωσω ,αν παλι   ολα πάνε καλά και πάλι  θα τα αναφερω γιατι  πρεπει να ειμαστε δίκαιοι.Σε εξυπηρετουν; τους λες μπραβο,σε δυσκολευουν; τους καταγγελεις.

Δημοσ.

Ως εδώ καλά η εταιρια με εξυπηπρετησε και  μου εδωσε και το τηλεφωνο της  επιχειρησης που εχει αναλαβει το service. Θα τον παραλαβει   courrier την Δευτέρα τώρα πόσο καιρο θα  τον κρατησουν ειναι  ζητημα γιατι σε μια φορμα που μου εστειλαν  λενε οτι  η προθεσμια ειναι εως και δυο μηνες!!!

Το αλλο  με τον σκληρο, μου ειπαν να τον στειλω μαζι  γιατι μπορει να μου κανουν και καμια αναβαθμιση της samsung απλά ορισμενοι φακελοι πρεπει να κωδικοποιηθουν  η καπως να  αποκρυφτουν. Θα δουμε.... 

Ελπιζω λογω εγγυησης μην μου κανουν χρεωσεις  πχ. στο courrier...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...