Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Αρχικά,μετά από 3 περίπου χρόνια που έχω τον υπολογιστή αποφάσισα να κάνω αλλαγή της κάρτας γραφικών( αυτή έχω τώρα http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=338&psn=&lid=1&leg=0

) .Δεν ξέρω όμως εάν το σύστημα μπορεί να σηκώσει τις κάρτες γραφικών τελευταίας γενιάς κ για αυτό το λόγο χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Τα specs είναι :

Οθόνη :24αρα full hd(1920x1080p).

Τροφοδοτικο : Corsair tx750w 

m/b: asus crosshair iv formula

cpu: amd phenom ii x6 1090t black edition(δεν είναι oc,σκοπεύω όμως να κάνω)

ram: corsair dominator 8gb 1600mhz(9-9-9-24)

Σκέφτομαι για την 7950 ή την 7970,μπορεί όμως το υπόλοιπο σύστημα να υποστηρίξει αυτές τις κάρτες? Οποιαδήποτε άλλη γνώμη δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Φίλε μου με το σύστημα που έχεις μπορείς να βάλεις οποία κάρτα γραφικών κάνεις κέφι και σηκώνει η τσέπη σου.

Μια χαρά είναι οι κάρτες που σκέφτεσαι, πιο vfm είναι ή 7950 και η 760 .με λίγο καλύτερη την 7950.Αν και τελευταία ξεπετάγονται κάτι καλές προσφορές για την 7970.

Αν δεν θέλεις κάρτα πολύ άμεσα περίμενε να βγουν οι νέες 8xxx από AND.

• Like 2
Δημοσ.

Οτι ειπε ο απο πανω... οτι γουστάρεις και αντεχει η τσεπη σου μπορεις να βάλεις.....

Αν βιαζεσαι να παρεις τωρα βλεπεις για 760,7950,770,7970 αλλιως περιμενεις κανενα μηνα μπας και δουμε τπτ καλο απο την 89ΧΧ

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Εφόσον λέτε ότι το σύστημα μπορεί να αντέξει και την νέα σειρά(99χχ) τότε θα περιμένω γι αυτή . Έχετε καμιά ιδέα για το πόσο θα κυμαίνονται οι τιμές της 9950 και 9970?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...