spartan29gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Παιδια καλησπερα το τελευταιο διαστημα,οταν ανοιγω μια εξωτερικη πηγη εικονας(συγκεκριμενα εχω συνδεμενες 2 κονσολες,και εναν media player στις hdmi θυρες)και επιλεγω μια απο αυτες!!στην οθονη εμφανιζονται λευκες οριζοντιες ψιλες γραμμες!!και πολυ μετριο σημα εικονας(σαν χαμηλη αναλυση ενα πραγμα).Εχω δοκιμασει να τα βγαλω ολλα απο επανω,αλλαξα και καλωδια hdmi!!ξεσυνδεσα τις συσκευες μου!!αλλα τζιφος.Το προβλημα αυτο εμφανιζεται κυριος μονο οταν η τηλεοραση ειναι κρυα(δηλαδη οταν ειναι κλειστη για μεγαλο χρονικο διαστημα!!!αντιθετως οταν ειναι ανοιχτη για μεγαλο χρονικο διαστημα!!αυτο το προβλημα εξαφανιζεται δια μαγειας )Επιπλεον μια ακομα παρατηρηση που εκανα(που μπορει να βοηθησει)στον media player καταφερα να απομονωσω τα παρασιτα οριστικα!!!οταν επελεξα στις ρυθμισεις 1080p/50hz!!!,απο1080p60hz που ητανε εξαρχης .Αντιθετα στις 2 κονσολες μου που εχω συνδεδεμενες επανω(ps3,xbox360)δεν μπορεσα να καταφερω κατι παρομοιο. Το προβλημα παρουσιαστηκε στα καλα του καθουμενου!!!και θα παρακαλουσα αν καποιο παλικαρι απο εδω μεσα εχει μια μεγαλυτερη γνωση πανω σε αυτο το θεμα!! ας με συμβουλεψει στο τι αλλο θα μπορουσα να ψαξω (πριν την στειλω τελικως στο σερβις) ευχαριστω πολυ. Υ.Γ Μηπως τελικα το προβλημα ειναι στις εσωτερικες hdmi θυρες της τηλεορασης μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα