zacharis1955 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το Malwarebytes είναι για άλλη δουλειά: Aνιχνεύει και αφαιρεί κάθε malware όπως worms, trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware κλπ.
panos2171 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το Malwarebytes είναι για άλλη δουλειά: Aνιχνεύει και αφαιρεί κάθε malware όπως worms, trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware κλπ. Nαι αλλά τα malware πολλές φορές ευθύνονται για την αργή λειτουργία του Η/Υ.
dieccast Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το Malwarebytes είναι για άλλη δουλειά: Aνιχνεύει και αφαιρεί κάθε malware όπως worms, trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware κλπ. Nαι αλλά τα malware πολλές φορές ευθύνονται για την αργή λειτουργία του Η/Υ. Γιατι ? Γιατι λειτουργει συνεχεια?
zacharis1955 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Γιατι ? Γιατι λειτουργει συνεχεια? Οχι, απλώς στην επί πληρωμή έκδοση του υπάρχει καρτέλα Ρυθμίσεις του χρονοπρογραμματιστή (Scheduler settings) που σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις αυτόματους ελέγχους για κακόβουλο λογισμικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα που εσύ επιλέγεις...
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ολα καλα ειναι εγω παντως με το combo malwarebytes, superantispyware ειχα και εχω τα καλύτερα αποτελέσματα
dieccast Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 <p>Ολα καλα ειναι εγω παντως με το combo malwarebytes, superantispyware ειχα και εχω τα καλύτερα αποτελέσματα</p> Spank σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα