Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται τι να κανω ωστε να καθαρισω καπως το pc μου γιατι τρωει καποια κολληματα και ειναι αρκετα καλο μηχανημα! 

εχω κανει αρκετα uninstall προγραμματα που δεν χρειαζομαι και επισης χρησιμοποιω το ccleaner και το microsoft security essentials! 

να κανω καποιο καθαρισμο δισκων? αν ναι με ποιο προγραμμα? τυπου defrag κτλπ?

Δημοσ.

Για να μην βαλεις καμια εφαρμογη,γκουχου γκουχου,που σου σβησει τιποτε,και μετα το φορματ θα το φας θες δεν θες,βαλε 2 εφαρμογουλες καλες,σταθερες,και απολυτα δοκιμασμενες εδω και χροοοονια απο μενα σε ολα τα windows.

ccleaner(που την εχεις,απλα κοιτα να εχεις την τελευταια).

Wintools.net(θα τρεξεις το scan files,scan reg,your privacy).

Για defrag,επειδη εχω καει απο της microsoft,σου προτεινω αυτο,που ειναι και Free,

http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/

Για το wintools.net,αν χρειαστεις κατι,ριξε ενα PM.Aξιζει και με το παραπανω σαν καθαριστης.

Το microsoft security essentials παντως ειναι,anti-malware.Δεν εχει σχεση με καθαρισμο,και νομιζω το ξερεις.

Φανταζομαι το ανεφερες μηπως και δημιουργει προβληματα;

Αυτα.

Δημοσ.

<p>Για να μην βαλεις καμια εφαρμογη,γκουχου γκουχου,που σου σβησει τιποτε,και μετα το φορματ θα το φας θες δεν θες,βαλε 2 εφαρμογουλες καλες,σταθερες,και απολυτα δοκιμασμενες εδω και χροοοονια απο μενα σε ολα τα windows.</p>

<p>ccleaner(που την εχεις,απλα κοιτα να εχεις την τελευταια).</p>

<p>Wintools.net(θα τρεξεις το scan files,scan reg,your privacy).</p>

<p>Για defrag,επειδη εχω καει απο της microsoft,σου προτεινω αυτο,που ειναι και Free,</p>

<p> </p>

<p><a href="http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/">http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/</a></p>

<p> </p>

<p>Για το wintools.net,αν χρειαστεις κατι,ριξε ενα PM.Aξιζει και με το παραπανω σαν καθαριστης.</p>

<p> </p>

<p>Το microsoft security essentials παντως ειναι,anti-malware.Δεν εχει σχεση με καθαρισμο,και νομιζω το ξερεις.</p>

<p>Φανταζομαι το ανεφερες μηπως και δημιουργει προβληματα;</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Αυτα.</p>

Ωραια οκ φιλε θα το βαλω να το δω! Το essentials το ανεφερα ως antivirus!

Με το defrag τι να κανω ακριβως?

<p>Τι εννοεις όταν λες κολληματακια?</p>

Οτι ξερω γω κολλαει στο ιντερνετ χωρις να φταιει το ιντερνετ! Η αν παω απλα να ανοιξω τα αρχεια μ να κολλησει για καμια 5 δευτερολεπτα και τετοια

Δημοσ.

...θα ηθελα να μου προτεινετε τι να κανω ωστε να καθαρισω καπως το pc μου...

Wise Registry Cleaner Professional

Wise Disk Cleaner Professional

Δημοσ.

Wise Registry Cleaner Professional

Wise Disk Cleaner Professional

τα εχεις δοκιμασμενα φιλε μου τα προγραμματα? κανουν δουλεια? σε ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα εχεις δοκιμασμενα φιλε μου τα προγραμματα? κανουν δουλεια? σε ευχαριστω

Nαί, τα χρησιμοποιώ και κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

γεια χαρα παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται τι να κανω ωστε να καθαρισω καπως το pc μου γιατι τρωει καποια κολληματα και ειναι αρκετα καλο μηχανημα! 

εχω κανει αρκετα uninstall προγραμματα που δεν χρειαζομαι και επισης χρησιμοποιω το ccleaner και το microsoft security essentials! 

να κανω καποιο καθαρισμο δισκων? αν ναι με ποιο προγραμμα? τυπου defrag κτλπ?

Kάνε ένα scan με το SUPERAntiSpyware και με ένα καλό antivirus (nod32 πχ), καθάρισε τη μνήμη με το CCleaner και μετά κάνε ένα defrag με το defragler.

Aν πάλι δε στρώσει σημαίνει ότι έχεις βάλει/βγάλει πολλά προγράμματα αγνώστου προέλευσης (κοινώς έχεις πηδήξει τη registry) οπότε το φορματ θα είναι μοναδική σου λύση.

Δημοσ.

Προσοχοή με αυτα τα προγράμματα που παίζουν / καθαρίζουν την registry γιατι μπορεί να μείνετε χωρις pc , εμενα το combo που δουλεύει χρόνια ειναι superantispyware και malwarebytes

• Like 1
Δημοσ.

Wise Registry Cleaner Professional & Wise Disk Cleaner Professional τα έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές σε Windows XP & Windows 7 και τώρα και σε Windows 8 με πολύ καλά αποτελέσματα και χωρίς να έχω ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα με την registry των windows κλπ...

Δημοσ.

Προσοχοή με αυτα τα προγράμματα που παίζουν / καθαρίζουν την registry γιατι μπορεί να μείνετε χωρις pc , εμενα το combo που δουλεύει χρόνια ειναι superantispyware και malwarebytes

οκ θα το βαλω και το malwarebytes! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...