Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο.

Παίζω το 2κ13 σε laptop, με χειριστηρια PS2 (με ανταπτορα USB).

Το εγκατεστησα πριν μια εβδομάδα και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που σήμερα άρχισε να μου κάνει το εξής:

Σε τυχαιες στιγμές, σταματάει να δουλευει το σουτ.

Στην αρχή θεωρησα ότι φταιει το πλήκτρο, αλλά το πλήκτρο (τετράγωνο) λειτουργεί κανονικότατα σε οτιδηποτε άλλο (πχ. στην άμυνα). Όταν όμως βρεθω και πάλι στην επίθεση, φαινεται σαν να ειναι νεκρο.

Το εχω εγκαταστησει και σε PC στο οποιο μεχρι τωρα δεν μου το εχει εμφανισει.

Καμιά ιδέα;; Εγώ πάντως δεν μπορώ να βγαλω άκρη.

Δημοσ.

σε αυτά τα games υπάρχει επιλογή για το πως θες να συμπεριφέροντε τα πλήκτρα στην επίθεση και στην άμυνα, για ψαχτω από τις ρυθμίσεις μην άλλαξες τίποτα κατά λάθος

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φίλε μου με το ασύρματο xbox 360 χειριστήριο...

Δεν έχω καταφέρει να το λύσω μόνιμα, απλά όποτε το παθαίνω απενεργοποιώ το χειριστήριο, το ξαναενεργοποιώ κατευθείαν και το πρόβλημα φτιάχνει... μετά ξαναεμφανίζεται αλλά σε τυχαίες περιόδους!

σε αυτά τα games υπάρχει επιλογή για το πως θες να συμπεριφέροντε τα πλήκτρα στην επίθεση και στην άμυνα, για ψαχτω από τις ρυθμίσεις μην άλλαξες τίποτα κατά λάθος

το έχω ψάξει διεξοδικά, δεν είναι αυτό...

Δημοσ.

Μακάρι να ηταν τοσο απλό αλλά το έχω 1000τσεκάρει.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φίλε μου με το ασύρματο xbox 360 χειριστήριο...

Δεν έχω καταφέρει να το λύσω μόνιμα, απλά όποτε το παθαίνω απενεργοποιώ το χειριστήριο, το ξαναενεργοποιώ κατευθείαν και το πρόβλημα φτιάχνει... μετά ξαναεμφανίζεται αλλά σε τυχαίες περιόδους!

Μα δεν μπορώ να το καταλαβω. Να πω ότι εφταιγε το πλήκτρο... Ασε που επι μια εβδομαδα ήταν μια χαρα.

Καλές αυτές οι πατέντες αλλά όταν βγαινεις στην αντεπίθεση και θες να καρφώσεις...τρως ήττα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...