Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα ηχεια μεχρι 40 ευρω εκτος εαν δω διαφορα στην ποιοτητα και τοτε θα παω στα 50 ευρω. Το ξερω με αυτο το budget οτι τα ηχεια θα βγαζουν μετριο ηχο (και εαν), σκεφτομαι αυτα http://www.skroutz.gr/s/315376/Logitech-Speaker-System-Z313.html ή http://www.skroutz.gr/s/315395/Logitech-Speaker-System-Z323.html

Κανενα απο τα δυο εχουν εναν σπαστικο ηχο στο γουφερ να πας σε κατι πιο μεγαλο αλλιος μην παιρνεις τιποτα

Δημοσ.

με 60e περνω κανα αξιοπρεπες ηχειακι?

θα ειναι για λαπτοπ και το πιθανοτερο ειναι να μπει και σε ενισχυτη fiio e6

δεν θελω να ειναι 2.1,το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παιζει σωστα και να εχει καλο ηχο. καγουριες του στυλ να παιζουν διαπασον δεν με ενδιαφερουν.

η συλλογή μου ειναι flac και κυριως hard rock και μεταλ.

τι προτεινετε?

sry για το hijack 

http://www.skroutz.gr/s/316336/Creative-GigaWorks-T20-Series-II.html

H αν δεν σε ενοχλει το flatness των monitor...

http://www.skroutz.gr/s/392183/Behringer-MS16.html

Δημοσ.

και εγω τα Τ20 ειχα στο μυαλο μου. δεν τα εχω ακουσει απο κοντα αλλα διαβαζω καλα λογια.

εχει νοημα να μπουν σε amp ή θα τα οδηγήσει σωστά η καρτα ηχου του λαπτοπ?

Δημοσ.

χμμ. μαλλον θα τα τιμήσω. τα μονιτορ φοβαμαι οτι ο ηχος που θα αναπαραγουν θα ειναι πολύ ξηρός πραγμα κακο για την χρηση που τα θελω. με ενδιαφερει να ειναι σχετικα ζεστος ο ηχος 

Δημοσ.

χμμ. μαλλον θα τα τιμήσω. τα μονιτορ φοβαμαι οτι ο ηχος που θα αναπαραγουν θα ειναι πολύ ξηρός πραγμα κακο για την χρηση που τα θελω. με ενδιαφερει να ειναι σχετικα ζεστος ο ηχος 

Αμα θελεις ζεστο, χρωματισμένο ήχο ξεχνα τα τα μονιτορ.  :-)

Δημοσ.

Αμα θελεις ζεστο, χρωματισμένο ήχο ξεχνα τα τα μονιτορ.  :-)

Μια μικρή διευκρίνηση εδώ: Όταν συγκρίνουμε πραγματικά monitor ηχεία τα οποία προορίζονται για χρήση σε studio, με high end hi-fi ηχεία, τα παραπάνω που λέτε είναι απολύτως ακριβή. Εκεί όμως μιλάμε για συστήματα με κόστος π.χ. άνω των 250 ευρώ.

Στις κατηγορίες τιμών που εξετάζουμε όμως, δε μιλάμε για πραγματικά monitors (monitor με ένα μόνο μεγάφωνο δεν υφίσταται, ό,τι και να λέει το marketing department της Behringer). Τα MS 16 π.χ. μόνο flat δεν τα λες. Ίσα ίσα, τα προτείνω ως εναλλακτικές αντί κλασσικών desktop 2.1 συστημάτων, ακριβώς επειδή έχουν έντονα, ευχάριστα μπάσα.

Εν τέλει είναι θέμα γούστου. Προσωπικά προτιμώ stereo λύσεις λόγω των περισσότερο ευκρινών μπάσων, πολλά φτηνά συστήματα με sub απλά βουίζουν, δεν αναπαράγουν ρεαλιστικό μπάσο.

Οπότε, ειδικά εφόσον ακούς hard rock, προτείνω τα MS 16. Στην κατηγορία τους θεωρώ πως είναι τα περισσότερο value for money ηχεία.

Δημοσ.

Μια μικρή διευκρίνηση εδώ: Όταν συγκρίνουμε πραγματικά monitor ηχεία τα οποία προορίζονται για χρήση σε studio, με high end hi-fi ηχεία, τα παραπάνω που λέτε είναι απολύτως ακριβή. Εκεί όμως μιλάμε για συστήματα με κόστος π.χ. άνω των 250 ευρώ.

Στις κατηγορίες τιμών που εξετάζουμε όμως, δε μιλάμε για πραγματικά monitors (monitor με ένα μόνο μεγάφωνο δεν υφίσταται, ό,τι και να λέει το marketing department της Behringer). Τα MS 16 π.χ. μόνο flat δεν τα λες. Ίσα ίσα, τα προτείνω ως εναλλακτικές αντί κλασσικών desktop 2.1 συστημάτων, ακριβώς επειδή έχουν έντονα, ευχάριστα μπάσα.

Εν τέλει είναι θέμα γούστου. Προσωπικά προτιμώ stereo λύσεις λόγω των περισσότερο ευκρινών μπάσων, πολλά φτηνά συστήματα με sub απλά βουίζουν, δεν αναπαράγουν ρεαλιστικό μπάσο.

Οπότε, ειδικά εφόσον ακούς hard rock, προτείνω τα MS 16. Στην κατηγορία τους θεωρώ πως είναι τα περισσότερο value for money ηχεία.

Τι να σου πω ρε συ μπορει να έχεις και δικιο.... απλα ετυχε να τα ακουσω και ενω εννοειται οτι εχουν αριστο ηχο για την τιμη τους εμενα δεν μου το γεμισαν το αυτι τοσο ευχαριστα όσο τα Τ20... Ισως βαβαια να ειναι και θεμα συνηθειας, μιας και τα Τ20 τα έχω και τα ακουω καθε μερα ενω τα MS16 τα ακουσα μια φορά.

Δημοσ.

μπορώ καπου να τα ακουσω? 

γενικα θελω να παω καπου και να φερω το κινητο ή το mp3 λ.χ και να δω καποια ηχεια.

εχω σκοπο να δαπανησω αρκετα λεφτα σε hi fedelity ηχεια στο σαλονι αργοτερα και δεν υπαρχει περιπτωση να τα αγωρασω στα κουτουρου χωρις να τα ακουσω γιατι το καλυτερο review ειναι το αυτι μας :)

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε συ μπορει να έχεις και δικιο.... απλα ετυχε να τα ακουσω και ενω εννοειται οτι εχουν αριστο ηχο για την τιμη τους εμενα δεν μου το γεμισαν το αυτι τοσο ευχαριστα όσο τα Τ20... Ισως βαβαια να ειναι και θεμα συνηθειας, μιας και τα Τ20 τα έχω και τα ακουω καθε μερα ενω τα MS16 τα ακουσα μια φορά.

Δε διαφωνούμε επί της ουσίας, άλλωστε όπως είπα είναι και θέμα γούστου. Ιδανικά, πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά, καλό είναι ν' ακούσεις τα ηχεία που σε ενδιαφέρουν και να δεις τι σου "κάθεται" καλύτερα.

Απλά λέω πως δεν πρέπει να απορριφθούν τα MS 16 μόνο και μόνο επειδή χαρακτηρίζονται -για λόγους marketing- ως "monitor". :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...