gkpapad Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Καλησπερα στο φορουμ.Εχω στο παραπανω ups τον υπολογιστη συνδεμενο και σε διακοπες ρευματος σβηνει αμεσως.Μαλλον πρεπει να αλλαξω την μπαταρια,που εχει τα εξης χαρακτηριστικα(12v-7.0AH).H ερωτηση μου ειναι,απο που μπορω να την αγορασω;
coolerman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Site: http://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html?from=catspan&keyphrase=12V+7Ah+">12V 7Ah
Universal Soldier Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το ups μπορεί να κλείνει και από OVERLOAD δηλαδή να εχεις σύνδεση πολλές συσκευές πάνω και μόλις πέσει το ρεύμα να μην μπορεί να υποστήριξη όλες τις συσκευές και να κλείνει. Σιγουρέψου πρώτα
gkpapad Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το ups μπορεί να κλείνει και από OVERLOAD δηλαδή να εχεις σύνδεση πολλές συσκευές πάνω και μόλις πέσει το ρεύμα να μην μπορεί να υποστήριξη όλες τις συσκευές και να κλείνει. Σιγουρέψου πρώτα Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου.Το εχω γυρω στα 4,5 χρονια και η μπαταρια μαλλον θα χρειαζεται αλλαγη
SPANK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Αν και θα κανει μαλλον αυτη που πρότεινε ο φίλος πιο πανω δες και στο ebay μηπως βρεις συγκεκριμένα για αυτο το μοντέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα