Moderators stormrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αυτο δυστυχως ειναι θεμα που οντως υφισταται στο android και ειναι ανεξαρτητο συσκευης. Sad but true.
disqualified Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Επειδή είμαι και εγώ προ αγοράς κινητού αυτό που διάβασα για τα lags οφείλω να ομολογήσω ότι με έκαναν να άρχισα να σκέφτομαι την ορθότητα της επιλογής μου να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Βασικά το μεγάλο μου δίλημμα είναι ανάμεσα σε αυτό και στο nexus 4. Αλλά να σταματήσω εδώ για να μη χαλάσω και το θέμα του starter. Απλά να πω ότι και εγώ από galaxy nexus προέρχομαι. Πίστεψε μόνο τα ματια σου και την αισθηση σου. Δοκίμασε τα τηλεφωνα στις εκθέσεις.
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 πηγα να δοκιμασω αυτο που ο disqualified με την λιστα των επαφων στο σ4..αλλα η δικη μου ειναι τοσο μικρη ...που σε μιση οθονη σκρολλαρισματος..τελειωνει...χααχαχ οποτε δεν μπορω να δω αν οντως ισχυει.. παντως το νοτε2 δεν κολαει...πουθενα..ισως να παιζουν θεματα οπως αυτα που λεει ο storm ..αλλα του φιλου μου που δουλεψα για λιγες ωρες..αλλα και απο μαρτυριες του ιδιου..η λεξη lag σε οτιδηποτε σε αυτο το κινητο..δεν υφισταται ουτε ζωγραφιστη.... οπως και στο σ4...που το χω εδω και μερικες μερες....
ostvarivanje Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πίστεψε μόνο τα ματια σου και την αισθηση σου. Δοκίμασε τα τηλεφωνα στις εκθέσεις. Μην το θεωρείς και εντελώς σίγουρο το αποτέλεσμα δοκιμάζοντας τα κινητά. Γιατί τα κινητά που έχουν τα πειράζει όλος ο κόσμος και πολλές φορές είναι πολύ ταλαιπωρημένα από τη σκληρή χρήση που τους κάνουν. Στο note II στα Public του Βόλου που το είχα δοκιμάσει μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση ότι το πενάκι δεν "έπιανε" τόσο καλά. Ενώ υπάρχει η ακριβως αντίθετη άποψη των ιδιοκτητών του τηλεφώνου.
kataramenos32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μην το θεωρείς και εντελώς σίγουρο το αποτέλεσμα δοκιμάζοντας τα κινητά. Γιατί τα κινητά που έχουν τα πειράζει όλος ο κόσμος και πολλές φορές είναι πολύ ταλαιπωρημένα από τη σκληρή χρήση που τους κάνουν. Στο note II στα Public του Βόλου που το είχα δοκιμάσει μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση ότι το πενάκι δεν "έπιανε" τόσο καλά. Ενώ υπάρχει η ακριβως αντίθετη άποψη των ιδιοκτητών του τηλεφώνου. Στο Public της περιοχης μου δεν ειχε καν πενακι
ostvarivanje Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Στο Public της περιοχης μου δεν ειχε καν πενακι Τώρα που το λες, θυμάμαι ότι και στο Βόλο δεν είχε και ζήτησα εγώ και μου το έφερα μέσα από ένα άλλο χώρο με τη δικαιολογία ότι και καλά τα κλέβουν
disqualified Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εχουν αρχισει να βαζουν πενακια κλειδωμενα.
pigos23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Παιδια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας κ τις γνωμες σας Τελικα αποφασισα να περιμενω να βγει το note3 ετσι ωστε να δω κ που θα διαμορφωθει κ η τιμη του note2 ως καινουριο η' used
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) το νοτε2 παιζει καινουργιο στα 392 χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ...λογικα οταν βγει το νοτε3 η τιμη του θαναι στον θεο...και το νοτε2 θα πεσει ελαχιστα... δηλ φανταζομαι να παει στα 330-350 στα σκρουτζομαγαζα...με τιποτα κατω απο 3 κατοσταρικα που τωρα πωλειται το νοτε1 σε μεγαλες αλυσιδες... κοινως μην περιμενεις να ξεφτιλιστει η τιμη του νοτε2 τραγικα..ειναι ηδη χαμηλη η τιμη του και για την κατηγορια του πολυ καλο κινητο. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από mphxths
cmak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πάρε το note 2 με κλειστά μάτια. Lag δεν έχω δει ούτε στο ελάχιστο (εν αντιθέση με το s3 που είχα πριν). Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος θα σε υπέρ καλύψει. Αν δεν βιάζεσαι πάντως περίμενε μεχρι να βγει το 3, να ανακοινωθούν οι τιμές του και ποτέ να το περιμένουμε και στην ψαροκώσταινα μας, αλλά λογικά όπως είπε και ο φίλος από επάνω μην περιμένεις να πέσει ιδιαίτερα η τιμή του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα