Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθειά σας για να αγοράσω ένα gaming keyboard !!! Budget : 50-90 ευρώ ...Να έχει σίγουρα μεγάλο αριστερό Shift και LeD φωτισμό !!! Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα το αν θα είναι μηχανικό ή όχι ....Καλό θα ήταν να έχει και μικρο για κανένα mmo/rpg κ.τ.λ. αλλά αν δεν έχει συμβιβάζομαι !!! ;)

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Storm-Trigger.html?keyphrase=trigger

πρέπει να αρχίσουμε να ζητάμε ποσοστά...

Κάτι άλλο ?? :) Πιο πολύ πάω προς Razer και Microsoft/Logitech για gaming .... https://www.skroutz.gr/s/2822450/Razer-DeathStalker-US.html αυτό εδώ λέει τίποτα ??? (όχι το essential ,το κανονικό με το led)

Δημοσ.

Ουτε καν να διανοηθεις να συγκρινεις mechanical με μεμβρανης... 

Δεν υπαρχει καλυτερη και πιο vfm επιλογη για gaming απο το trigger αυτη την στιγμή.

Δημοσ.

Ουτε καν να διανοηθεις να συγκρινεις mechanical με μεμβρανης... 

Δεν υπαρχει καλυτερη και πιο vfm επιλογη για gaming απο το trigger αυτη την στιγμή.

Αφού το λέτε εσείς ,κάτι παραπάνω θα ξέρετε !!! ;) ...αν ανέβω σε Budget στα 100 θα πάω σε κάτι πολύ καλύτερο ή δεν αξίζει ??? Πάντως το Trigger από κάτι review πολύ καλό μου φάνηκε ;P

Δημοσ.

trigger φιλος στα 60 ευρω δεν υπαρχει κατι καλυτερο.Πηγα απλα να το δω χθες και τελικα εφυγα με μειον 69 ευρω στην τσεπη.

Δημοσ.

trigger φιλος στα 60 ευρω δεν υπαρχει κατι καλυτερο.Πηγα απλα να το δω χθες και τελικα εφυγα με μειον 69 ευρω στην τσεπη.

χαχαχα ;) .. το έχει σε κανέναν Kωτσόβολο να το δώ ανοιχτό ???? Μάλλον θα το πάρω σήμερα-αύριο....

Δημοσ.

Πολυ καλο το triger αλλα εγω εχω το Logitech G11.Μεχρι στιγμης πολυ αξιοπιστο και καλο.Ψαξτο αν θες...

Τελικ΄,γόρασα το trigger σήμερα αλλά δεν μπορώ να προγραμματίσω τα πλήκτρα να κάνουν ότι θέλω με το app της cstorm...μολις βάζω p.x. to Α να ανοίγει browser ,το πατάω και κάνει έναν ήχο το pc και δεν κάνει τίποτα...Ξέρει κανεις τι φτέει ????

Τελικ΄,γόρασα το trigger σήμερα αλλά δεν μπορώ να προγραμματίσω τα πλήκτρα να κάνουν ότι θέλω με το app της cstorm...μολις βάζω p.x. to Α να ανοίγει browser ,το πατάω και κάνει έναν ήχο το pc και δεν κάνει τίποτα...Ξέρει κανεις τι φτέει ????

Ακυρο τελικα, το βρήκα !!!

Πολύ καλό το trigger τελικά , το συστήνω σε όλους !!! VFM και τούμπανο μηχανικό...

Δημοσ.

τα Black switches κάνουν διαφορετικό ήχο από τα Blue...

Δεν γνωριζω την διαφορα κανα βιντεο υπαρχει να το δουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...