Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, ξερετε πως μπορω να ορισω στο pc της υπογραφης μου να κανει auto shutdown οταν η cpu ανεβει πανω απο καποια θερμοκρασια? Ειτε μεσω bios ειτε απο το RealTemp που χρησιμοποιω? Ειναι επειγον αν καποιος ξερει να μου απαντησει αμεσα, ευχαριστω

Δημοσ.

Υπήρχε ένα πρόγραμμα που το έλεγαν ThrottleWatch.

Αν δεν απατώμαι το είχε σαν επιλογή αυτό που ζητάς.

Για ψάξτο μπας και σε βολέψει.

Δημοσ.

Μπα ειναι πολυ παλιο. Δε βρισκω ρε γμτ στο bios επιλογη τετοια ενω θα επρεπε να υπαρχει.. Μου ειπαν οτι γινεται shutdown αυτοματα ο επεξεργαστης μου, οτι εχει ασφαλεια. Αλλα το ειδα σημερα να μου ανεβαινει στους 100 βαθμους και δεν ειδα να κλεινει...

Δημοσ.

Αντι να κατσεις να ψαξεις γτ ο επεξεργαστής σου ανεβαζει τετοιες παραλογες θερμοκρασιες και να λυσεις το προβλημα , εσυ ψαχνεσαι με ημιμετρα.....??

Κατα 99% δεν έχει πατησει καλα η Η80 ή έχεις δώσει τρελο vcore στον επεξεργαστή. 

Δημοσ.

αυτό που είπε ο walkersw από πάνω . μην ψάχνεσαι με ημίμετρα. λύσε το πρόβλημα

για αρχή βγάλε την h80 , καθάρισε και αυτή και τον επεξεργαστή από την πάστα , βάλε μια καινούρια πάστα και πέρνα την h80 ξανά με προσοχή .

Δημοσ.

Περιμενω την καινουρια Η80 σε λιγες μερες γιατι εχει προβλημα αυτη που εχω τωρα, εαν υπαρχει καποιος λογος να το συζητησουμε αυτο. Και επειδη εχω πολυ δουλεια και καποια deadlines, δεν μπορω να σταματησω για μερικες μερες.. Στην Η80 που εχω τωρα, δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο της με το psu και που και που σταματαει να δουλευει. Το που και που σημαινει μια φορα το μηνα και αν... Και απλα ακουμπαω το καλωδιο και επανερχεται. Απλα επειδη δε μπορω να λειπω πλεον και να αφηνω το pc ανοιχτο για να κανω renders, πρεπει να κανω κατι για να νιωθω και εγω ασφαλης οσο περιμενω την καινουρια ψυκτρα. Πραγματικα, γιατι πρεπει να κατσω να εξηγησω ολα αυτα? 

Οποτε, εχετε κατι να προτεινετε σε αυτο που ρωτησα? αν οχι μην ποσταρετε ασχετα, ευχαριστω.

Δημοσ.

Ρε αγορουδι μου δουλευεις το μηχανημα με χαλασμενη ψυκτρα και μαλιστα τοα φηνεις μονο του και που σε RENDERING? θα τον παρεις στα χερια το μηχανημα...

Στους τελευταίας γενιας επεξεργαστες δεν κλεινει το pc απλα θροτλαρει..... 

Η βαλε την μαμα ψυκτρα μεχρι να σου έρθει η hydro ή μην τον χρησιμοποιεις καθόλου..... αμα εινια για επαγγελματικη χρηση το μηχανημα με deadlines κτλ ας επερνες workstation να ειχες αμεσσο support τωρα μονο ζημια μπορεις να κανεις... αν δεν έχει γίνει ήδη.

Δημοσ.

Αρα δεν κλεινει απο τη μητρικη... Εισαι σιγουρος? Απο το real Temp κλεινει? μονο αυτο με ενδιαφερει για την ωρα... 

Δημοσ.

Οχι απο πουθενα δεν κλεινει... σου το ειπα δεν υποστηριζεται τετοια λειτουργια στους νεους επεξεργαστές ... μην ρισκαρεις τον επεξεργαστή σου.... θα τον κλαις... αν δεν έχει ήδη παθει degrade.

Δημοσ.

Mωρε το pc κλείνει και από το BIOS και από προγράμματα αλλα δεν υπάρχει λόγος να το κανεις εξάλλου και να κλείσει το Rendering θα το χασείς. Είναι επικίνδυνο

Μπορείς να αγοράσεις την Stock ψυχτρα άμα δεν την εξεις ήδη και δουλεύεις με αυτή μέχρι να αλλάξει την καλή.

"Πραγματικα, γιατι πρεπει να κατσω να εξηγησω ολα αυτα?"

"Οποτε, εχετε κατι να προτεινετε σε αυτο που ρωτησα? αν οχι μην ποσταρετε ασχετα, ευχαριστω."

Δεν είναι καλο να πουλάς υφάκι/μαγκιά σε αυτούς που πάνε να σε βοηθήσουν εξάλλου εσύ εξής πρόβλημα όχι εμείς. Μάγκας θα ήσουν άμα έφτιαχνες μονο σου το PC σου χωρίς βοήθεια.

Δημοσ.

πας να βοηθησεις και σε βριζουν και απο πανω ορεος . Walker αν δεν με απαταει η μνημη μου στις gigabyte μητρικης κλινει αυτοματα αν εχει θεμα με την θεμοκρασια , φυσικα μπορει να κανω και λαθος.  Αλλα και παλι αυτο που κοιτας να κανεις φιλε ειναι μπαλωμα και ως γνωστων τα μπαλωματα δεν διαρκουν . Καθως λενε οτι ειναι για δουλεια για να μην παθεις ζημια και degrade δωσε ενα 20 και παρε μια hyper 212s ή βαλε την stock ψυκτρα σου

Δημοσ.

O 3930k δεν είχε stock ψύκτρα - τι του λέτε του ανθρώπου;

TS και να βρεις πρόγραμμα που να κάνει αυτό που θες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα crashάρει και αυτό μέσα στον πανικό. Απλά μην χρησιμοποιείς το σύστημά σου έτσι ή δανείσου μια αερόψυκτρα από κάποιον που του περισσεύω.

• Like 1
Δημοσ.

O 3930k δεν είχε stock ψύκτρα - 

Αυτη η λεπτομερια μου είχε διαφύγει..... αυτα παθαινει κανεις αν έχει να αλλαξει συστημα καμια 5ετια!!

Δημοσ.

Αυτη η λεπτομερια μου είχε διαφύγει..... αυτα παθαινει κανεις αν έχει να αλλαξει συστημα καμια 5ετια!!

Συμβαινει και στους καλυτερους.  :-D

Δημοσ.

"Πραγματικα, γιατι πρεπει να κατσω να εξηγησω ολα αυτα?"

"Οποτε, εχετε κατι να προτεινετε σε αυτο που ρωτησα? αν οχι μην ποσταρετε ασχετα, ευχαριστω."

Δεν είναι καλο να πουλάς υφάκι/μαγκιά σε αυτούς που πάνε να σε βοηθήσουν εξάλλου εσύ εξής πρόβλημα όχι εμείς. Μάγκας θα ήσουν άμα έφτιαχνες μονο σου το PC σου χωρίς βοήθεια.

L O L

Βασικα ειχα γραψει ενα κατεβατο αλλα δεν αξιζει νομιζω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...