Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 μην συγκρινεις το prime με το παιχνιδι γιατι πολυ απλα στο παιχνιδι βγαζει θερμοτηρα και η καρτα γραφικων.αληθεια ποια ειναι η καρτα σου?και εαν πεταχτεις καθολου Ξανθη,παρε και το κουτι μαζι να το φτιαξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σαφώς και φταίει και αυτό δεν μπορείς να το βάλεις κάπου αλλού ? Πχ μετά απο 3 ωρίτσες gaming Metro Last Night max cpu core temp σύμφωνα με το core temp είχα 38( oc στα 4.4) πρεπει να το βαλω αλλου...παντως δοκιμασα μολις τωρα το ghosts χωρις το πλαινο του κουτιου μια ωρα gaming περιπου κ οφειλω να πω ειδα διαφορα...max 64 kai avg 46...και στην gpu ειδα...max 59 ενω τν εχω δει και 63.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 μην συγκρινεις το prime με το παιχνιδι γιατι πολυ απλα στο παιχνιδι βγαζει θερμοτηρα και η καρτα γραφικων.αληθεια ποια ειναι η καρτα σου?και εαν πεταχτεις καθολου Ξανθη,παρε και το κουτι μαζι να το φτιαξουμε. Ευχαριστω πολυ παντως που προσφερθηκες!!!280χ τς asus ειναι η καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 αρα η καρτα σου ριχνει τον ζεστο της αερα μεσα στο κουτι.ειναι και δυνατη,καταλαναλωνει αρκετα οποτε απορεις εαν δεν εχει καλο airflow το κουτι σου που σε παιχνιδι ανεβαινει η θερμοκρασια του επεξεργαστη.λογικα λογω της καρτας και των ευρυτερων θερμοκρασιων που αναπτυσοντε μεσα στο κουτι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 αρα η καρτα σου ριχνει τον ζεστο της αερα μεσα στο κουτι.ειναι και δυνατη,καταλαναλωνει αρκετα οποτε απορεις εαν δεν εχει καλο airflow το κουτι σου που σε παιχνιδι ανεβαινει η θερμοκρασια του επεξεργαστη.λογικα λογω της καρτας και των ευρυτερων θερμοκρασιων που αναπτυσοντε μεσα στο κουτι σου. μαλιστα!..με τν καρτα που εχω και τν ψυκτρα του επεξεργαστη στο κουτι δεν χωραει ανεμιστιρακι τον 2,5 cm παχους κ βρηκα κατι με 1.3cm..εαν τα βαλω και τα 2 στο πλαι κ το ενα βαραει πανω στην gpu k to allo stn cpu cooler θα ειμαι κομπλε? μαλιστα!..με τν καρτα που εχω και τν ψυκτρα του επεξεργαστη στο κουτι δεν χωραει ανεμιστιρακι τον 2,5 cm παχους κ βρηκα κατι με 1.3cm..εαν τα βαλω και τα 2 στο πλαι κ το ενα βαραει πανω στην gpu k to allo stn cpu cooler θα ειμαι κομπλε? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.811691αυτο εδω ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Με δεδομενο οτι το κουτι που εχω εγω στο πισι μου εχει ακριβως το ιδιο θεμα με ανεμιστηρες και airflow....και η θεση που και εγω το εχω ειναι η ιδια...θα σου προτεινα αυτο που θα κανω και εγω για να μην αλλαξεις κουτι....με δεδομενο οτι το τροφοδοτικο ειναι πανω...αρα δεν μπορεις να βγαλεις αερα απο πανω....θα σου προτεινα ή να αφαιρεσεις τελειως το πλαινο καπακι του κουτιου και κανοντας τρυπες με ποτηροτρυπανο στο πλαινο ξυλο της θεσης του γραφειου να βαλεις ανεμιστηρες για αυξηση του αερα που βγαινει...επισης αλλαξε θεση τους σκληρους σου... Βαλτους με εναν μετατροπεα σε μια θεση για 5.25 drive... και αν μπορεις φτιαξε στη θεση του γραφειου μια κυλιομενη βαση ωστε οσο δουλευει το πισι να μπορεις να το τραβας λιγο μπροστα....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Με δεδομενο οτι το κουτι που εχω εγω στο πισι μου εχει ακριβως το ιδιο θεμα με ανεμιστηρες και airflow....και η θεση που και εγω το εχω ειναι η ιδια...θα σου προτεινα αυτο που θα κανω και εγω για να μην αλλαξεις κουτι....με δεδομενο οτι το τροφοδοτικο ειναι πανω...αρα δεν μπορεις να βγαλεις αερα απο πανω....θα σου προτεινα ή να αφαιρεσεις τελειως το πλαινο καπακι του κουτιου και κανοντας τρυπες με ποτηροτρυπανο στο πλαινο ξυλο της θεσης του γραφειου να βαλεις ανεμιστηρες για αυξηση του αερα που βγαινει...επισης αλλαξε θεση τους σκληρους σου... Βαλτους με εναν μετατροπεα σε μια θεση για 5.25 drive... και αν μπορεις φτιαξε στη θεση του γραφειου μια κυλιομενη βαση ωστε οσο δουλευει το πισι να μπορεις να το τραβας λιγο μπροστα....!!! οχι κατω ειναι το τροφοδοτικο!!!μαλλον για ανεμιστιρακια θα παω γιατι το λυπαμαι το κουτι ειναι ωραιο εξωτερικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα