Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειχες κανει λιγο οικονομια στον επεξεργατή θα μπορουσες να πας σε 770... και να ησουν πιο future proof στα παιχνιδια αποτι με τον 4770Κ 

το σκέφτηκα....ίσως αν χρειαστώ ενίσχυση να πάρω αργότερα και μια δεύτερη ίδια....

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλιστα οποτε παω για αυτη την μητρικη, ελπιζω να ειναι καλες οι asous δεν ειχα ποτε μου,  ελπιζω να δω διαφορα στα παιχνιδια, βεβαια θα πρεπει να αλλαξω και καρτα γραφικων γιατι με την 550 TI  δεν ξερω τι διαφορα θα δω

Δημοσ.

μαλιστα οποτε παω για αυτη την μητρικη, ελπιζω να ειναι καλες οι asous δεν ειχα ποτε μου,  ελπιζω να δω διαφορα στα παιχνιδια, βεβαια θα πρεπει να αλλαξω και καρτα γραφικων γιατι με την 550 TI  δεν ξερω τι διαφορα θα δω

Με την 550 οι διαφορες που θα δεις θα είναι μηδαμηνες. Χρειάζεσαι καρτα!

Δημοσ.

λοιπον η onboard καρτα γραφικων  δουλευει με την ασους ετσι δεν ειναι;  την μητρικη λεω, επισης εχω ακουσει οτι εχει ενα bug οταν βαζεις στικακι usb 3 κολαει ο επεξεργαστης της ιντελ ειναι αληθεια αυτο;

Δημοσ.

Για βρες μου μητρικη για s1156 η s1366. To Η67 είναι 1155 για αυτο βρίσκεις ακόμη και πάλι με τα χίλια ζόρια. Σε ενα χρόνο απο τώρα τα Ζ77 θα τα κυνηγας με το δίκανο

Οσο για τις επίδοσεις .. Ειδικά σε gaming είναι ίδιες μην σου πω ο 4670 είναι λίγο πιο πάνω.

Το ΗΤ του 3770 που του δίνει τις επιπλέον επιδόσεις δεν αξιοποιείται απο τα παιχνίδια και ούτε πρόκειται.

Και γιατι τοτε ολος αυτος ο ντορος, με τις 8πυρηνες κονσολες, που θα φανουν οι FX τοτε, οπως πρωτοφανηκαν στο crysis3?

Γιατι τοτε, μολις δουλεψε σωστα το HT στο Crysis3, ξαναπερασε μπροστα απο τον 8350? Τελικα που επενδυουμε? Σε 4 πυρηνους?

:/

Δημοσ.

Πολυ ψηλο χρονισμο εχουν οι geil ψαχνω κατι με cl 9. Εχω διαβασει και για την asus και για την asrock καλα λογια ... σε σχεση με την g45 gaming?? Αξιζει να δωσω παραπανω χρημα για κατι ποιο καλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...