Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάλασε το laptop  μου και κατέβασα από τη ντουλάπα ένα παλιό toshiba satellite που είχα. Έχει τα xp επάνω τρέχει φυσιολογικά αλλά επειδή δεν έχει ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα για ίντερνετ, αγόρασα ένα "μηχανάκι" με κεραία της tp-link το οποίο μπαίνει σε θύρα usb και πιάνω ασύρματα. Το θέμα όμως είναι, πως με το που βάζω το usb ο υπολογιστής κολλάει όπως και το ιντέρνετ. Μου βγάζει ένα μήνυμα πως δεν έχω στον υπολογιστή θύρα high speed και το tp-link χρησιμοποιεί τέτοια. Λίγο που το έψαξα στο ίντερνετ (όπου συνέχει κολλάει ...) νομίζω πως κατάλαβα πως το πρόβλημα είναι πως εγώ  έχω θύρα usb 1.1. και πρέπει να την κάνω 2.0 για να μπορέσει να σηκώσει το "μηχανάκι" ώστε να έχω φυσιολογικό ίντερνετ και να δουλεύει και ο υπολογιστής σωστά.

Αυτό, μπορώ να το κάνω με κάποιο τρόπο ή δεν γίνεται;

Να πω πως όταν βγάζω το usb, ο υπολογιστής ξεκολλάει και λειτουργεί φυσιολογικά και πως δεν μπορώ να κάνω update γιατί μου βγάζει error.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Κοιτα να κανεις το usb 1.1 σε 2 δεν νομιζω οτι γίνεται , τωρα οσο αφορά το usb στο κανει μονο με την συγκεκριμένη συσκευή η αν βάλεις και εναν εξωτερικό δίσκο η usb stick κολλάει παλι ?

Δημοσ.

Μόνο με τη συσκευή αυτή κολλάει. Ένα άλλο usb (1gb) με κάτι αρχεία word που είχα μέσα τα ανοίγει χωρίς πρόβλημα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...