paliatsiou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Γεια σας, έχω ένα λάπτοπ εδώ, φίλου μου, το οποίο όταν πατάω το κουμπάκι κι ανοίγει, λέει κανονικά startup windows, και μετά σβήνει η οθόνη και ακούγονται μόνο οι ήχοι (του καλωσορίσματος) και αν πατήσω ξερωγω τπτ ακούω μόνο φωνή, δεν δείχνει τίποτε η οθόνη. Το έκανα φορμάτ, κατα την διάρκεια του φορμάτ έδειχνε κανονικά τα πάντα, μέχρι που άνοιξε κανονικά για μερικά λεπτά, αλλά ξαφνικά η οθόνη έκλεισε και πάλι... Έκανα επανεκίνηση, άναψε κανονικά, αλλά μετά το 'καλωσωρήσατε΄ έκλεισε πάλι η οθόνη και ακούω μόνο τους ήχους.. Από drivers είναι εντάξει το μηχάνημα... Ξέρει κανείς τι παίζεται? το λάπτοπ είναι hd dv6 ι3 2.27ghz, 4gb ram, 320gb hdd κατά 99% είναι αυτό http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=4320872#N660 helppppppp
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε να το συνδέσεις με μια εξωτερική οθόνη να δεις αν το κανει
paliatsiou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 και το δικό μου λάπτοπ είναι φίλε, δεν μπορώ να κάνω τη δοκιμή που λές...
vasilisbilias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε να το συνδέσεις με μια εξωτερική οθόνη να δεις αν το κανει σε περίπτωση που δοκιμάσεις και δεύτερη οθόνη και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, τρέξε ένα live cd και δες πως συμπεριφέρεται (δεν νομίζω να βοηθήσει άλλα για καλό και για κακό). Επίσης, όταν μαυρίζει η οθόνη πρόσεξε αν μπορείς να δεις κάτι, έστω και λίγο.
Universal Soldier Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 boot σε safe mode και αλλαγή ανάλυσης σε μια πολύ χαμηλή ας πούμε 1024x768 η 800x600 άμα δουλέψει τότε βλέπουμε για παρακάτω.
paliatsiou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 live cd τρέχει κανονικά, το θέμα είναι ότι όταν βγάζει το λόγκο της hp και μετά δείχνει το σημαιάκι με τα windows και λέει από κάτω windows starting, μετά από αυτό σβήνει.. Σε safe mode μπαίνει και δείχνει κανονικά τα πάντα φίλε universal soldier Nα τονίσω πως και τις δυο φορές το πρόβλημα επήλθε μετά από το αυτόματο update μέσω των windows 7
paliatsiou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 η ανάλυση έτσι κι αλλιώς σε safe mode μπαίνει αυτόματα σε 800χ600, στο κανονικό mode δεν ανάβει η οθόνη για να αλλάξω ανάλυση, τώρα το ξανακάνω φορμάτ, και δεν θα εγκαταστήσω κανένα driver!, θα βάλω μόνο το driver της κάρτας γραφικών, του ήχου, και των περιφερειακών του. Αν επανεμφανιστεί το πρόβλημα μάλλον δεν φιάχνετε και είναι απ'τη κάρτα γραφικών. Θα το παρατήσω, από'τι είδα στο google όσοι το παθαίνουν δεν βρήκαν λύσεις. Κάρτα γραφικών πρέπει να χτύπησε.
Universal Soldier Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τίποτα δεν έχει το laptop απλός έχει λάθος setting άμα αλλάξεις την ανάλυση από safe mode σε μια χαμηλή μένει και όταν κανεις κανονικά boot. Άμα δεν το θες αφού είναι χαλασμένο μου το χαρίζεις ? χαχα
paliatsiou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τίποτα δεν έχει το laptop απλός έχει λάθος setting άμα αλλάξεις την ανάλυση από safe mode σε μια χαμηλή μένει και όταν κανεις κανονικά boot. Άμα δεν το θες αφού είναι χαλασμένο μου το χαρίζεις ? χαχα σε safe mode όπως λες, η οθόνη μπαίνει αυτόματα στα 800χ600, και μένει εκεί, δεν αλλάζει.. Τέλος πάντων, το έκανα φορμάτ, και αυτήν τη φορά δεν εγκατέστησα καμιά ενημέρωση, παρα μόνο τα drivers από τη μαμά σελίδα, και όλα πάνε καλά ως στιγμής..
paliatsiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 πάλι άρχισε να το κάνει μαυρίζει η οθόνη εντελώς μετά από μερικά λεπτά
spyros__ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν μαυριζει, αναβοσβηνει και το power button σαν να μην εχει σημα η οθονη?
paliatsiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 όχι... Βασικά ανεβάζει θερμοκρασία, το βάζω πάνω στη βάση με τους ανεμιστήρες που έχω.. Βάζω κανα lol, και τα frames πέφτουν στα 15-10-5- και εκεί πετάει απ'το παιχνίδι και 99% κλείνει εντελώς το laptop. Έτυχε μερικές φορές να κλείσει η οθόνη και να ξανανοίξει μετά από 5 λεπτά..
paliatsiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 πέταμα? δεν έχει εξωτερική κάρτα γραφικών...
web_assasin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δανεισου πρωτα μια οθονη και δοκιμασε αν δειχνει εκει.Εαν δε δεις εκει τιποτα οταν σβησει η οθονη σου βλεπουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα