Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω ενα δειλημα να φτιαξω ενα gaming pc με buget 850 ευρω μαξιμουμ ( χωρισ μονιτορ) η να παρω την καινουργια κονσολα ps4? εχω ακουσει οτι μολις βγουν οι καινουργιεσ κονσολες θα βγουν καινουργιες καρτες γραφικων και οι παλιεσ αλλα καλες θα φτινηνουν ισχυει? 

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

δεν ξερω αν αξιζει να επενδυσω τοσα χρηματα...εχω σκεφτει χιλιαδες εναλακτικες και χιλιαδες συστηματα αλλα δεν μπορω να καταληξω πουθενα...:(

Δημοσ.

Εδώ μέσα θα βρεις άπειρα συστήματα... σίγουρα θα βρεις κάποιο. Και με τα χρήματα που δίνεις μπορείς να φτιάξεις ένα αξιόλογο σύστημα.

Δημοσ.

ωραια

Μην του δίνεις σημασία... :P

Πάντα έτσι κάνει, οι moderator είπαν να του λέμε όλο ναι... :P

Σοβαρά, ψάξε λίγο και θα βρεις αρκετά καλά συστήματα... θα μπορούσα να σου βρω εγώ αλλά θα φύγω τώρα, ίσως όταν γυρίσω.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ σκεψη το ολο θεμα. Με το pc εκτος το οτι θα το χρησιμοποιεις για χιλιαδες αλλα πραγματα θα εχεις και τα καλυτερα γραφικα οτι και να γινει στα επομενα χρονια.. απο την αλλη η κονσολα σου δινει ελευθερια ( no install, bugs ktl) φορητοτητα και μοναδικα exclusives που δεν τα συναντας στο pc. το pc αποτελει μια πιο ισοροπημενη λυση εφοσον δεν σε  νοιαζει μονο το gaming. διαφορετικα θα προτεινα ps4 λογω  των μοναδικων exclusive που προσφερει. ελπιζω  να βοηθησα :)

Δημοσ.

ή αγοραζεις ενα Pc τωρα και παιρνεις την κονσολα μετα απο πχ 3 χρονια σε πολυ χαμηλοτερη τιμη για να παιξεις τα exclusives

Δημοσ.

Και στο pc πληρώνεις παιχνίδια κανονικά και δεν παίζουν όλα τα παιχνίδια εγγυημένα καλά.Δε θα κάνει 70€ το κάθε παιχνίδι νομίζω και θα χουν και f2p οι κονσόλες.

Και τα 2 έχουν τα + και τα - τους.Υπάρχει συζήτηση ήδη εδώ http://www.insomnia.gr/topic/485210-next-gen-8th-generation-consoles-vs-pc/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...