orestis000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Υπάρχει κάποια πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή που να μου εξοικονωμεί μπαταρία;
stamatinho Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Υπάρχει κάποια πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή που να μου εξοικονωμεί μπαταρία; Μπα..ενοιγε με ρεγουλα wifi,3g,gps,χαμηλωσε φωτεινοτητα,απενεργοποιησε την αυτοματη περιστροφη και εισαι οκ. Και οι εφαρμογες το ιδιο κανουν απλα το κανουν αυτοματα
orestis000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 και εγώ αυτό έχω καταλάβει... υπάρχουν διάφορει που λένε έβαλα αυτήν και είναι super αλλά δεν βλέπω διαφορά...
kataramenos32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 και εγώ αυτό έχω καταλάβει... υπάρχουν διάφορει που λένε έβαλα αυτήν και είναι super αλλά δεν βλέπω διαφορά... Γενικως τα smartphone δεν εχουν και πολυ καλη αυτονομια ποσο μαλλον το 4x
JamesSP472 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα αυτού του είδους και το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν αυτόματα κάποιες ενέργειες που μπορείς να κάνεις και μόνος σου, άσε που καταναλώνουν και μπαταρία...
xtontsidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ποσο παραπανω να κραταει η μπαταρια?εχω το 4χ...απο τισ 8 το πρςι εχς ολη μερα ανοιχτο 3g και wifi ειμαι σχεδον σθνεχεια στο ιντερνετ και στις 2 το βραδυ εχω ακομα 20% μπαταρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα