JohnyBoy88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ποσό που διαθέτουμε : 600Χρήση υπολογιστή : photoshop-joomla-internet Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop-joomla Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΝαιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΝαιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΘεσσαλονίκηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Όποιο Βολεύει στο να έρθει πιο κοντά στην τιμήΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Όποιο Βολεύει στο να έρθει πιο κοντά στην τιμή Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟχιΔεν είναι για έμενα είναι για φίλη μου είπε αν γίνετε 2-3 εναλλακτικές δηλαδή από ότι κατάλαβα και ntel και AMDΕυχαριστώ
george kesoglu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 εαν θελεις επαγγελματικο photoshop το ποσο φθανει μονο για οθονη
JohnyBoy88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αυτήν ήταν και η δίκη μου απάντηση άλλα μου είπε ότι είναι portable τα προγράμματα και κυρίως κάνει άπλα πράγματα. Με το joomla δουλεύει φτιάχνει σελίδες και απλός στα bunner αλλάζει τις φωτογραφίες(ότι με λέει σας λέω )
TheELF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τότε ας πει τουλάχιστον που ρίχνει το βάρος,να έχει δυνατό cpu; μεγάλη οθόνη;
george kesoglu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ετσι οπως το φανταζομαι μαλλον στην θεση της θα επαιρνα ενα λαπτοπ με καλη οθονη
JohnyBoy88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα η φίλη μου κατάληξε ότι θέλει ένα σταθερό γιατί laptop έχει μέχρι 600-650 euro όπως λέω και στην αρχή άπλα την ενδιαφέρει να κρατήσει 2-3 χρονιά δηλαδή να μην χρειαστεί να πάρει άλλον σε αυτό το διαστιμα
alexiko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ρε συντεκνε προσπαθω τοση ωρα με την περιπτωση σου και βγαζω ~615 χωρις οθονη... πρεπει να ανεβεις αλλιως θα πρεπει να πεσουμε σε καρτα γραφικων και να βγαλουμε τον -μικρο- ssd που εχω βαλει... και να σκεφτεις οτι πληκτρολογιο-ποντικι-ηχεια εβαλα τα πιο φτηνα... αν καταφερω να βγαλω ακρη θα βαλω προσφορα αλλα και εσυ κατευθυνε με απαντωντας στις ερωτησεις μου. EDIT: με μια αλλαγη στο κουτι και σημαντικη πτωση της καρτας γραφικων καταφερα να στριμωξω και μια lg 21,5'' full hd led. μικροτερη δεν σκεφτηκα καν να βαλω λογω photoshop. η προσφορα απο το πλαισιο ειναι αυτη: photoshop-pc.bmp τιμη 617.08 με δωρεαν μεταφορικα και συναρμολογηση αν δεν κανω λαθος. η τιμη αυτη ειναι ελαφρα πανω απο το budget αλλα δεν ηθελα να πεσω και αλλο σε καρτα γραφικων... αν παντως χρειαστει πες μου να σου στειλω την ακομα πιο οικονομικη...
adtakhs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσό που διαθέτουμε : 600 Χρήση υπολογιστή : photoshop-joomla-internet Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop-joomla Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Όποιο Βολεύει στο να έρθει πιο κοντά στην τιμή Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Όποιο Βολεύει στο να έρθει πιο κοντά στην τιμή Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι Δεν είναι για έμενα είναι για φίλη μου είπε αν γίνετε 2-3 εναλλακτικές δηλαδή από ότι κατάλαβα και ntel και AMD Ευχαριστώ AMD A10-5800K QUAD CORE + IGP HD7660D ASROCK FM2A75 PRO4 M G. SKILL 8GB DDR3 2133Mhz W.D. 1TB CAVIAR BLUE SATA III SAMSUNG 22X SATA DVD-RW MSTECH CASE 2X USB III CORSAIR VS350WATT PSU ---------------------------------------------- + LG 23EA53V + LOGITECH MK520 + EDIFIER M1360 Από visionstudio Να και πιο συγκεκριμένη από visionstudio ! Δες και τι κάνει !~
LuNaTiC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά με το Blur Demo δε τρελάθηκα κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα