poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 οποτε ισως δεν θα ηταν η καλυτερη λυση να βαλει wind vdsl ο φιλος μας.ευχομαι το δικο σου αστικο κεντρο να μην αρχισει να πιταρει τωρα που εβαλες vdsl εσυ .οχι τιποτε αλλο.δεν θα εχεις κλεισει ουτε χρονο για να φυγεις.
P270 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 μα δεν υπαρχει περιπτωσει να μεινω απλα ετσι για να λεμε και απο οτι βλεπω μαλλον εχει θεμα ο φιλος να πω οτι τωρα κατεβαζω με 31kb αστρονομικη ταχυτητα αρκετα ασχοληθηκα μαζι τους καλο σας βραδυ παιδια
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 μα δεν υπαρχει περιπτωσει να μεινω απλα ετσι για να λεμε και απο οτι βλεπω μαλλον εχει θεμα ο φιλος να πω οτι τωρα κατεβαζω με 31kb αστρονομικη ταχυτητα αρκετα ασχοληθηκα μαζι τους καλο σας βραδυ παιδια πηγαιντε σε αλλη εταιρεια να ηρεμισετε ειδικα για οσους εχουν κλεισει ηδη χρονο
breakdancer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλαξε κανεις εταιρια απο wind σε αλλη? Διορθωθηκε αυτο το προβλημα της ταχυτητας στον αλλο παροχο? Σε σημερινη μετρηση speedtest εχω 0.24 Mbps ...... Konteuw na midenisw... Aurio tha kanw aitisi mallon OTE και ασε τη wind να ψαχνεται.... Υπηρξε βελτιωση απο τα 0.24Mbps....
Zarathustra88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και το ping είναι μεγάλο από download είμαι μια χαρά εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες.Περιμένω Δευτέρα τον ΟΤΕ πάντως γιατί με έχουν φοβίσει οι τύποι της WIND
aposporis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Και στο Αιγάλεω τα ίδια. Η γραμμή μια χαρά αλλά το download ανάλογα με τα κέφια του. Άντε να πάτε αλλού να δούμε άσπρη μέρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 αρχίστε να δηλώνετε βλάβες, συνέχεια μέχρι να το φτιάξουν...
P270 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπόν σήμερα που έγινε το ετοιμα από οτε για να πάρουν την γραμμη ως δια μαγείας όλα έφτιαξαν τώρα η ερώτηση είναι πως θα φύγω από αυτούς χωρίς να πληρώσω το πρόστιμο το οποίο είναι το υψηλότερο τις αγοράς νομίζω 150,90ευρω να μείνω πάντως σε αυτούς δεν παίζει με τίποτα 1
Zarathustra88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Και εμένα μόλις πήραν το αίτημα μου το έφτιαξαν οι γελοίοι
P270 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα και τι θα κανεις θα μεινεις σε αυτους;
Zarathustra88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι ρε τρελός είσαι ????Τη Δευτέρα έρχεται ο ΟΤΕ
HellhammeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 150 ευρώ είναι για διακοπή συμβολαίου Wind? τόσο πολά??
Zarathustra88 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίτα δεν ξέρω να σου πω γιατί ήμουν πάνω από χρόνο wind οπότε δεν πληρώνω τίποτα
humanoid Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλαξε κανεις εταιρια απο wind σε αλλη? Διορθωθηκε αυτο το προβλημα της ταχυτητας στον αλλο παροχο? Σε σημερινη μετρηση speedtest εχω 0.24 Mbps ...... Konteuw na midenisw... Aurio tha kanw aitisi mallon OTE και ασε τη wind να ψαχνεται.... Υπηρξε βελτιωση απο τα 0.24Mbps.... Επικοινώνησε μαζί τους και δήλωσε βλάβη. Προσωπικά χρησιμοποιώ Wind και είναι η μόνη που είμαι ικανοποιημένος, και δεν εννοώ μόνο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από πλευράς αξιοπιστίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα