trelomhxmhx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) κάνε έναν έλεγχο στον σκληρό σου Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από trelomhxmhx
elias1982 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 κάνε έναν έλεχο στον σκληρό σου πως?
trelomhxmhx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 πως? υπολογιστής->σκληρός->ιδιότητες->εργαλεία->έλεγχος τίκαρε και τις 2 επιλογές και πάτα εκκίνηση λοηικά θα σου πει κάτι για "χρονοπρογαμματισμό" και όταν τον επανεκκινήσεις θα ξεκινήσεις ο έλεγχος των windows και αν βρει και κάτι θα το διορθώσει
elias1982 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 υπολογιστής->σκληρός->ιδιότητες->εργαλεία->έλεγχος τίκαρε και τις 2 επιλογές και πάτα εκκίνηση λοηικά θα σου πει κάτι για "χρονοπρογαμματισμό" και όταν τον επανεκκινήσεις θα ξεκινήσεις ο έλεγχος των windows και αν βρει και κάτι θα το διορθώσει εχω win8 παταω ελεγχο αλλα δεν μου εβγαλε επιλογες κατευθειαν προχωρησε τωρα του κανω ανασυγκροτηση
trelomhxmhx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εχω win8 παταω ελεγχο αλλα δεν μου εβγαλε επιλογες κατευθειαν προχωρησε τωρα του κανω ανασυγκροτηση εγώ είμαι ακόμα στα win7 οπότε με βάση αυτά μιλάω (μέχρι τα xp προχώραγε όπως λες και στα 8) πρόσεξες αν σου είπε αν υπήρχαν χαλασμένα αρχεία/τόμοι;
elias1982 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εγώ είμαι ακόμα στα win7 οπότε με βάση αυτά μιλάω (μέχρι τα xp προχώραγε όπως λες και στα 8) πρόσεξες αν σου είπε αν υπήρχαν χαλασμένα αρχεία/τόμοι; Απλά έγραψε ότι ειναι εντάξει
elias1982 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) τα κολλήματα σου τα κάνει ακόμα; δυστηχως ναι κολλαει ξεκολαει και ακους τον δισκο γκρρρρ αστα να πανε τα νευρα τσαταλια μου τα κανει μολις σταματησα και το memtest 7.30 ωρες το ειχα δεν βρηκε κανενα προβλημα Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από elias1982
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα