Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια επειδη δεν ξερω πως να ανεβασω screenshot σας λεω οτι version bios FD

χμ από την FD που έχεις, έχουν βγει άλλες 3 εκδόσεις, βέβαια δεν αναφέρει καμία ότι διορθώνει σχετικό πρόβλημα

όλες θα τις βρεις εδώ http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3502#bios

ετρεξα το memtest απο usb δεν μου βρηκε κανενα error

κάνε αυτό που σου είπε ο από πάνω αν και μάλλον δεν θα βρεις κάτι

κατέβασε από εδώ: http://www.hwinfo.com/download.php

το HWINFO

και τρέξτο με την επιλογή "run sensors only"

και βγάλε ένα screenshot  (που κολλάς; πατάς "print screen" στο πληκτρολόγιο, κάνει επικόλληση σε μια ζωγραφική, το σώζεις και το ανεβάζεις, αν δεις κάτω από το μήνυμα που γράφεις έχει επισύναψη αρχείων μέχρι 2MB, καλό είναι να μην το σώσεις ως .bmp αλλά ως .jpg ή .png)  στο σημείο που δείχνει τάσεις (+12v, +5v, +3.3v)

Επεξ/σία από trelomhxmhx
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να φταιει μιλαμε πριν ξεκινησει το κολλημα κοβει και το ιντερνετ για να ξαναπιασει πρεπει να βγαλω το stick και να το ξαναβαλω μετα κολλαει μετα χανει σημα ουφφφ κουραστηκα

Δημοσ.

Αναμενουμε για το πολυωρο memtest που σου ειπα...

Μεχρι τοτε μπορεις να δοκιμασεις να δουλεψεις το συστημα μονο με μια μνημη πανω να δουμε πως θα συμπεριφερθει!

Δημοσ.

λοιπον αυτην την στιγμη μου παρουσιαζει κατι το οποιο μου το ειχε ξανακανει παλαιοτερα παταω να ανοιξει δουλευει δεν δινει σημα στην οθονη να αναψει,  σβηνει μονο του και ξανανανοιγει, να του βαλω φωτια?

Δημοσ.

απλα το ειχα ανοιχτο επαιξα με τις μνημες κολλησε παταω κουμπι για restart δεν εκανε μετα πατησα το power για να σβησει και μετα μου εκανε οτι εγραψα πριν, την προηγουμενη φορα επανηλθε μονο του

Δημοσ.

Και τι εννοείς πειραξες τις μνήμες με το pc ανοιχτό?

με ανοιχτο το καπακι

τωρα τι κανουμε το καιω η το πεταω στην θαλασσα?

Δημοσ.

μνήμες/κάρτα γραφικών είναι το πρόβλημα,

ακόμα δεν κατάλαβα τελικά αν έτρεξες το memtest αρκετά όπως σου είπε ο φίλος

αν όχι κάντο,

από κει και πέρα μπορείς να του κάνεις διάφορες δοκιμές όπως να βάλεις μόνο μια μνήμη και να δεις αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα και μετά να βάλεις 2 κ.ο.κ.

ακόμα μπορείς να μπεις στο bios για να ρίξεις την συχνότητα των μνημών (μου χει τύχει ανάλογο περιστατικό που έφτιαξε έτσι)

α και να μην ξεχάσω αν υπάρχουν εγκατεσημένοι drivers από nvidia κάρτα γραφικών είναι πολύ πιθανόν να σου κάνει τέτοια προβλήματα

Δημοσ.

μνήμες/κάρτα γραφικών είναι το πρόβλημα,

ακόμα δεν κατάλαβα τελικά αν έτρεξες το memtest αρκετά όπως σου είπε ο φίλος

αν όχι κάντο,

από κει και πέρα μπορείς να του κάνεις διάφορες δοκιμές όπως να βάλεις μόνο μια μνήμη και να δεις αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα και μετά να βάλεις 2 κ.ο.κ.

ακόμα μπορείς να μπεις στο bios για να ρίξεις την συχνότητα των μνημών (μου χει τύχει ανάλογο περιστατικό που έφτιαξε έτσι)

α και να μην ξεχάσω αν υπάρχουν εγκατεσημένοι drivers από nvidia κάρτα γραφικών είναι πολύ πιθανόν να σου κάνει τέτοια προβλήματα

καταρχην εβγαλα την καρτα γραφικων και την ξαναεβαλα και τουλαχιστον μου ξεκινησε το pc, αυτην την καρτα γραφικων την αγορασα τον ιανουαριο γιατι μου εκανε παλι σκαλωματα και κολληματα και νομιζα οτι εφταιγε η καρτα και ετσι αγορασα αυτην που εχω τωρα, memtest δεν εκανα γιατι δεν ανοιγε το pc, εγκατεστημενοι drivers απο nvidia δεν υπαρχουν. ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...