trelomhxmhx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) παιδια επειδη δεν ξερω πως να ανεβασω screenshot σας λεω οτι version bios FD χμ από την FD που έχεις, έχουν βγει άλλες 3 εκδόσεις, βέβαια δεν αναφέρει καμία ότι διορθώνει σχετικό πρόβλημα όλες θα τις βρεις εδώ http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3502#bios ετρεξα το memtest απο usb δεν μου βρηκε κανενα error κάνε αυτό που σου είπε ο από πάνω αν και μάλλον δεν θα βρεις κάτι psu εχω αυτο http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817116008 κατέβασε από εδώ: http://www.hwinfo.com/download.php το HWINFO και τρέξτο με την επιλογή "run sensors only" και βγάλε ένα screenshot (που κολλάς; πατάς "print screen" στο πληκτρολόγιο, κάνει επικόλληση σε μια ζωγραφική, το σώζεις και το ανεβάζεις, αν δεις κάτω από το μήνυμα που γράφεις έχει επισύναψη αρχείων μέχρι 2MB, καλό είναι να μην το σώσεις ως .bmp αλλά ως .jpg ή .png) στο σημείο που δείχνει τάσεις (+12v, +5v, +3.3v) Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2013 από trelomhxmhx
elias1982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ανεβασα και ολα τα screenshots που μου ζητησατε θα το κανω σημερα το βραδυ το memtest
elias1982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 τι να φταιει μιλαμε πριν ξεκινησει το κολλημα κοβει και το ιντερνετ για να ξαναπιασει πρεπει να βγαλω το stick και να το ξαναβαλω μετα κολλαει μετα χανει σημα ουφφφ κουραστηκα
elias1982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Απο τα ss ολα καλα φαινονται... αρα μετα τι ψαχνουμε?
WalkerSW Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Αναμενουμε για το πολυωρο memtest που σου ειπα... Μεχρι τοτε μπορεις να δοκιμασεις να δουλεψεις το συστημα μονο με μια μνημη πανω να δουμε πως θα συμπεριφερθει!
elias1982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 λοιπον αυτην την στιγμη μου παρουσιαζει κατι το οποιο μου το ειχε ξανακανει παλαιοτερα παταω να ανοιξει δουλευει δεν δινει σημα στην οθονη να αναψει, σβηνει μονο του και ξανανανοιγει, να του βαλω φωτια?
elias1982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 απλα το ειχα ανοιχτο επαιξα με τις μνημες κολλησε παταω κουμπι για restart δεν εκανε μετα πατησα το power για να σβησει και μετα μου εκανε οτι εγραψα πριν, την προηγουμενη φορα επανηλθε μονο του
WalkerSW Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Συγνωμη εβγαλες μνήμη εν ώρα λειτουργία του υπολογιστη?
elias1982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Συγνωμη εβγαλες μνήμη εν ώρα λειτουργία του υπολογιστη? οχι βεβαια
WalkerSW Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Και τι εννοείς πειραξες τις μνήμες με το pc ανοιχτό?
elias1982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Και τι εννοείς πειραξες τις μνήμες με το pc ανοιχτό? με ανοιχτο το καπακι τωρα τι κανουμε το καιω η το πεταω στην θαλασσα?
trelomhxmhx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 μνήμες/κάρτα γραφικών είναι το πρόβλημα,ακόμα δεν κατάλαβα τελικά αν έτρεξες το memtest αρκετά όπως σου είπε ο φίλοςαν όχι κάντο,από κει και πέρα μπορείς να του κάνεις διάφορες δοκιμές όπως να βάλεις μόνο μια μνήμη και να δεις αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα και μετά να βάλεις 2 κ.ο.κ.ακόμα μπορείς να μπεις στο bios για να ρίξεις την συχνότητα των μνημών (μου χει τύχει ανάλογο περιστατικό που έφτιαξε έτσι)α και να μην ξεχάσω αν υπάρχουν εγκατεσημένοι drivers από nvidia κάρτα γραφικών είναι πολύ πιθανόν να σου κάνει τέτοια προβλήματα
elias1982 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 μνήμες/κάρτα γραφικών είναι το πρόβλημα, ακόμα δεν κατάλαβα τελικά αν έτρεξες το memtest αρκετά όπως σου είπε ο φίλος αν όχι κάντο, από κει και πέρα μπορείς να του κάνεις διάφορες δοκιμές όπως να βάλεις μόνο μια μνήμη και να δεις αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα και μετά να βάλεις 2 κ.ο.κ. ακόμα μπορείς να μπεις στο bios για να ρίξεις την συχνότητα των μνημών (μου χει τύχει ανάλογο περιστατικό που έφτιαξε έτσι) α και να μην ξεχάσω αν υπάρχουν εγκατεσημένοι drivers από nvidia κάρτα γραφικών είναι πολύ πιθανόν να σου κάνει τέτοια προβλήματα καταρχην εβγαλα την καρτα γραφικων και την ξαναεβαλα και τουλαχιστον μου ξεκινησε το pc, αυτην την καρτα γραφικων την αγορασα τον ιανουαριο γιατι μου εκανε παλι σκαλωματα και κολληματα και νομιζα οτι εφταιγε η καρτα και ετσι αγορασα αυτην που εχω τωρα, memtest δεν εκανα γιατι δεν ανοιγε το pc, εγκατεστημενοι drivers απο nvidia δεν υπαρχουν. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα