DimitRi_Del Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτό το συμπέρασμα από βγαίνει; Το ότι κάποιος παίζει παιχνίδια στο τηλέφωνο/smartphone δε σημαίνει ότι τα προτιμά από τις κονσόλες, άμα δε σας αρέσει έτσι θα σας το πω αλλιώς, έχω στο τηλέφωνό 20-25 δωρεάν παιχνίδια με τα οποία έχω ασχοληθεί 10-20 ώρες φέτος και στις κονσόλες έχω αγοράσει 8 παιχνίδια (περίπου 180€) και έχω ασχοληθεί πάνω από 200...
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ψιλοβαριέμαι αυτή τη στιγμή να σου απαντήσω στο μακρυνάρι σου και να σου εξηγήσω πόσο άκυρη είναι η σύγκριση με τα arcade (που δεν ήταν ούτε φθηνά, ούτε απαραίτητα τόσο καλά σαν παιχνίδια και σίγουρα όχι το ίδιο βολικά με το να παίζεις στο σαλόνι σου ) , κάποια στιγμή ίσως το κάνω μην μπαινεις στο κοπο. δεν το χεις. επειδή όμως είμαι τύπος της εικόνας, σκάλωσα με αυτό το screen από πάνω.. Ε ΟΧΙ! είπαμε η υπερβολή και η κοροϊδία έχει και τα όρια της! αυτό παραπάνω δεν υφίσταται με καμιά κυβέρνηση με πολύ ζόρι λες ότι κατάφεραν να φτάσουν το ps2, το να τα βλέπω κινητά στο ίδιο επίπεδο με 360/ps3 είναι υποτίμηση της νοημοσύνης μου (για pc δε σχολιάζω καν.. ) η εικονα δεν αντικατοπτριζει απολυτα την πραγματικοτητα, αλλα ειναι μια καλη ενδειξη του τι συμβαινει τωρα. αυτο που πρεπει να καταλαβεις, ειναι οτι η αναπτυξη καλυτερου mobile hardware γινεται με ταχυτατους ρυθμους σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες. αυτο μαρτυρα η αποτομη βαθια πρασινη καμπυλη στην εικονα, κατι που ειναι φυσιολογικο εξαιτιας του μεγαλου ανταγωνισμου στο mobile hardware που υφισταται αυτη τη στιγμη. επισης η mobile πλατφορμα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα PS2 γραφικα: God of War 2 NOVA 3 και εν συντομία σου λέω ότι τα λεφτά που πέφτουν σε ένα παιχνίδι μετράνε και μετράνε πολύ στον κόσμο αρέσουν τα blockbuster του χόλυγουντ, όχι η ταινία που γύρισαν μερικοί "ταλαντούχοι" φοιτητές μιας δραματικής σχολής με ελάχιστους πόρους και όσοι παίζουν παιχνίδια αρκετά σαν χόμπυ είναι φυσικό να σνομπάρουν όπως κι εγώ αυτά τα χαζοπαίχνιδα (παρά τα κάποια διαμαντάκια που όντως υπάρχουν, πχ λάτρεψα το world of goo, μου άρεσε το dead space και δεδομένης της πλατφόρμας το ευχαρίστηθηκα και περισσότερο από το μέτριο dead space 3 στο pc.. ) και σε ότι αφορά εμένα να σου πω ότι έχω παίξει παρα πολλά παινχίδια στα κινητά/tablet και έχω τερματίσει και αρκετά από αυτά, ειδικά όταν ήμουν φαντάρος, όμως δε γίνεται να τα ευχαριστηθώ όπως τα κανονικά παιχνίδια, απλά δε γίνεται δε λέω ότι σε κάποιους δε θα αρέσουν αρκετά και καλά κάνουν, το hardcore ας το πούμε έτσι κοινό όμως των pc/κονσολών πολύ απλά δε τους ενδιαφέρει τόσο, απλά χτύπησαν τις φορητές για λόγους που εξήγησα κι εγώ κι άλλοι πιο πίσω σε ποιον κοσμο αναφερεσαι; στους κονσολακηδες; αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις. η συκεκριμενη αγορα συρρικνωνεται με καθε νεα γενια κονσολων, ενω αντιστοιχα η mobile αγορα εχει εκτιναχθεί στα υψη. με απλα λογια, η αξια αυτης της αγορας, δεν εχει την δυναμικη που ειχε πριν 15 χρονια. το γεγονος αυτο απο μονο του, εχει δημιουργησει νεες τασεις στο χωρο και οι ριζικες αλλαγες που θα επιφερουν ειναι αναποφευκτες. και συμβαινει επειδη για ενα μεγαλο publisher, αυτο που τον ενδιαφερει αυτη την στιγμη ειναι τα δις στην οποια υπολογιζεται η αξια του mobile πλατφορμας, και οχι το αν γουσταρεις εσυ τις πανακριβες blockbusteries η το αν περιφρονεις τους ¨φοιτητες της δραματικης σχολης¨. it's all about the money. και τέλος θα πώ πάλι ΚΡΙΜΑ που βγάζουν μαλακίες στα κινητά και τάμπλετ, γιατί θα ήθελα να βγαίνουν πιο καλοί και ποιοτικοί τίτλοι γιατί δεν είμαι φαν κάποιας πλατφόρμας συγκεκριμένα (συμπαθώ φυσικά το pc περισσότερο από όλα) , αλλά θέλω οπουδήποτε να βγαίνουν σωστοί και ποιοτικοί τίτλοι και από τη στιγμή που έχω τις συσκευές θα ήθελα να έχω κάτι καλό να με απασχολεί και σε αυτές όμως όπως κι αν το βλέπεις εσύ και κάποιοι άλλοι δε βγαίνουν, βγαίνουν κατά κύριο λόγο προχειρότητες της πλάκας που δεν αξίζουν ούτε το 1€ που ζητ μαλακιες βγαινουν και στις κονσολες/pc. μαλιστα ακομη και οι AAA τιτλοι που εκθειαζεις οπως το Black Ops 2, ειναι αψυχα προιοντα που βασιζουν την εμπορικη τους επιτυχια στο brand name τους και οχι στο innovation και την ποιοτητα τους. στην πραγματικοτητα η gaming industry εχει φτασει στο ιδιο δημιουργικο τελμα που εχει φτασει και η entertainment βιομηχανια του Hollywood. Το γεγονος οτι τα παιχνιδια πρεπει ναναι μονο πανακριβα blockbusters για να αρεσει στον κοσμο, δυσχεραινει την κατασταση ακομη περισσοτερο. Ομως οπως και στο HW, ετσι και εδω ειναι η indie σκηνη που θα δωσει την διεξοδο στο προβλημα. Μονο θετικο ειναι που μεγαλες εταιρειες επενδυουν τοσο πολυ πανω σε αυτο, ως αποτελεσμα του μεγαλου ανοιγματος της mobile αγορας. Διοτι μονο ετσι θα δεις καλυτερα παιχνιδια στο μελλον, σε ολες τις πλατφορμες. Διαφορετικα θα μεινεις να παιζεις με το Halo 543. Πριν κλεισω, να το ξεκαθαρισω παλι. κανεις δεν ισχυριζεται πως θα πεθανει το παραδοσιακο παιχνιδι, αλλα οτι θα αλλαξει οπως αλλαζει η βιομηχανια αυτη τη στιγμη.
qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν εκθειασα πουθενά παιχνίδι σαν το black ops 2, ίσα ίσα πάντα βρίζω τέτοια παιχνίδια και τη μόδα που δημιουργούν στο αντίστοιχο section του φόρουμ και φυσικά βγαίνουν πολύ καλά παιχνίδια και στις μέρες μας, δεν έχουμε ξεμείνει ούτε το μόνο που υπάρχει να παίξει κανείς είναι shooters και πάμε άλλη μια φορά για τη συρρίκνωση.. στη προηγούμενη γενιά είχαμε 155mil για το ps2 (το oποίο βέβαια συνέχιζε να πουλάει έως πριν λίγο καιρό και ίσως πουλάει ακόμα) και καμιά 24αρα mil για το xbox και 22 mil για το gamecube στις κονσόλες που υπάρχουν σήμερα έχουμε 78mil για το 360, 75 mil για το ps3 και 100 mil για το wii πού ακριβώς βλέπεις τη συρρίκνωση δε μπορώ να καταλάβω.. (και δεν αναφέρω καν τα 150mil του ds και τα έως τώρα 32 του 3ds το οποίο 3ds μαζί με το psvita είναι στην ουσία τα μόνα που σύμφωνα με το παρόν άρθρο απειλούνται ) η εικονα δεν αντικατοπτριζει απολυτα την πραγματικοτητα, αλλα ειναι μια καλη ενδειξη του τι συμβαινει τωρα. αυτο που πρεπει να καταλαβεις, ειναι οτι η αναπτυξη καλυτερου mobile hardware γινεται με ταχυτατους ρυθμους σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες. αυτο μαρτυρα η αποτομη βαθια πρασινη καμπυλη στην εικονα, κατι που ειναι φυσιολογικο εξαιτιας του μεγαλου ανταγωνισμου στο mobile hardware που υφισταται αυτη τη στιγμη. και βέβαια αναπτύσσεται ταχύτητα το mobile hw , όμως αναπτύσσονται και οι άλλες πλατφόρμες με πρώτη και καλύτερη αυτή των υπολογιστών αλλά και οι κονσόλες τώρα που ανανεώνονται θα πάρουν γιγάντιο boost, τα mobile soc είναι πολύ πιο αδύναμα μην μπαινεις στο κοπο. δεν το χεις. δε μπαίνω στο κόπο γιατί θα πρέπει να αποδείξω ότι η γη είναι στρογγυλή και ο ουρανός μπλε Ομως οπως και στο HW, ετσι και εδω ειναι η indie σκηνη που θα δωσει την διεξοδο στο προβλημα. Μονο θετικο ειναι που μεγαλες εταιρειες επενδυουν τοσο πολυ πανω σε αυτο, ως αποτελεσμα του μεγαλου ανοιγματος της mobile αγορας. Διοτι μονο ετσι θα δεις καλυτερα παιχνιδια στο μελλον, σε ολες τις πλατφορμες. Διαφορετικα θα μεινεις να παιζεις με το Halo 543. εδώ πραγματικά δε καταλαβαίνω τι θες να πεις, βλέπω όμως ότι έχεις ένα κόλλημα με την indie σκηνή την οποία δεν καταλαβαίνω γιατί τη θεωρείς τόσο σημαντική.. δεν είναι τόσο ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις των πραγμάτων
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν εκθειασα πουθενά παιχνίδι σαν το black ops 2, ίσα ίσα πάντα βρίζω τέτοια παιχνίδια και τη μόδα που δημιουργούν στο αντίστοιχο section του φόρουμ και φυσικά βγαίνουν πολύ καλά παιχνίδια και στις μέρες μας, δεν έχουμε ξεμείνει ούτε το μόνο που υπάρχει να παίξει κανείς είναι shooters δεν ειπα οτι επαψαν να βγαινουν καλα παιχνιδια. αλλα οτι το innovation,η δημιουργικοτητα και η ποιοτητα εχουν αντικατασταθει απο ακραια, κυνικη εμπορευματοποιηση, με στοχο το μεγιστο κερδος και οχι την υπερβαση στο gameplay. και βέβαια αναπτύσσεται ταχύτητα το mobile hw , όμως αναπτύσσονται και οι άλλες πλατφόρμες με πρώτη και καλύτερη αυτή των υπολογιστών αλλά και οι κονσόλες τώρα που ανανεώνονται θα πάρουν γιγάντιο boost, τα mobile soc είναι πολύ πιο αδύναμα οχι, κανεις λαθος. το hardware στη desktop πλατφορμα αναπτυσσεται με πιο αργους ρυθμους, απο οτι πριν 10-15 χρονια. σημερα το αλμα στην ποιοτητητα των pc γραφικων ανα γενια, ειναι μικροτερο και λιγοτερο εντυπωσιακο. ΠΧ κανε την συγκριση αναμεσα στο Crysis 1 με το Crysis 3, και το Doom με το Quake 3 και πεσμου σε ποια περιπτωση η προοδος σε καλυτερα γραφικα ειναι πιο θεαματικη. οι κονσολες εχουν το boost που λες, αλλα θα παραμεινουν με το ιδιο hardware για τουλαχιστον 5 χρονια. Εντωμεταξυ το hardware στην mobile πλατφορμα εξελισσεται αμειωτα. δε μπαίνω στο κόπο γιατί θα πρέπει να αποδείξω ότι η γη είναι στρογγυλή και ο ουρανός μπλε δεν υπαρχει κατι για να αποδειξεις. εδώ πραγματικά δε καταλαβαίνω τι θες να πεις, βλέπω όμως ότι έχεις ένα κόλλημα με την indie σκηνή την οποία δεν καταλαβαίνω γιατί τη θεωρείς τόσο σημαντική.. δεν είναι τόσο ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις των πραγμάτων Απλα, ξαναζουμε την χρυση δεκαετια των 80s και 90s, οπου το innovation στα παιχνιδια ερχοταν απο ανεξαρτητους ανθρωπους με ταλεντο,μερακι και φαντασια, και οχι απο απληστες corporations που ενδιαφερονται μονο για demographic statistics, growth charts, deadlines, net profit, κοκ Δεν πειραζει που δεν καταλαβαινεις την σημασια της indie σκηνης, το καταλαβαινουν οι εταιρειες που επενδυουν σε αυτο, χαρη στο μεγαλο ανοιγμα της mobile πλατφορμας.
qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 οχι, κανεις λαθος. το hardware στη desktop πλατφορμα αναπτυσσεται με πιο αργους ρυθμους, απο οτι πριν 10-15 χρονια. σημερα το αλμα στην ποιοτητητα των pc γραφικων ανα γενια, ειναι μικροτερο και λιγοτερο εντυπωσιακο. ΠΧ κανε την συγκριση αναμεσα στο Crysis 1 με το Crysis 3, και το Doom με το Quake 3 και πεσμου σε ποια περιπτωση η προοδος σε καλυτερα γραφικα ειναι πιο θεαματικη. οι κονσολες εχουν το boost που λες, αλλα θα παραμεινουν με το ιδιο hardware για τουλαχιστον 5 χρονια. Εντωμεταξυ το hardware στην mobile πλατφορμα εξελισσεται αμειωτα. ναι η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει οι ρυθμοί γενικά στους υπολογιστές, όμως δεν πάυουν να είναι απίστευτα μπροστά και το κενό που έχουν να καλύψουν οι φορητές συσκευές γιγάντιο και φυσικά αν και αργά δεν παύουν να εξελίσσονται και να γίνονται συνεχή άλματα, ενίοτε σημαντικά απλά το κακό είναι ότι με τις κονσόλες που ήταν από το 2006-7 οι ίδιες δεν υπήρχε και λόγος ή κίνητρο για σημαντικά άλματα και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που γενικά έπαιζε στασιμότητα και μείωση πωλήσεων (ακόμα κι εγώ που υποστηρίζω τα pc είμαι σε πλατφόρμα σχεδόν 4ετιας γιατί δε βρήκα το λόγο να αναβαθμίσω) , πράγμα που βέβαια αναμένεται να αλλάξει με τον ερχομό των ps4/xbox one όπου οι απαιτήσεις θα ανέβουν ήδη φέτος βλέπω αρκετούς τιτλούς που ζορίζουν το hw μου και θα δω ακόμα περισσότερους στο μέλλον Απλα, ξαναζουμε την χρυση δεκαετια των 80s και 90s, οπου το innovation στα παιχνιδια ερχοταν απο ανεξαρτητους ανθρωπους με ταλεντο,μερακι και φαντασια, και οχι απο απληστες corporations που ενδιαφερονται μονο για demographic statistics, growth charts, deadlines, net profit, κοκ Δεν πειραζει που δεν καταλαβαινεις την σημασια της indie σκηνης, το καταλαβαινουν οι εταιρειες που επενδυουν σε αυτο, χαρη στο μεγαλο ανοιγμα της mobile πλατφορμας. θα δείξει αυτό που λες, επίσης άντε τα 80s πες πάει στο διάλο, τα 90s δεν ήταν τόσο ρομαντικά όσο τα θυμάσαι για αυτό (μαζί με την ανάπτυξη της τεχνολογίας) ειδικά από τη μέση προς τα τέλη τους είχαμε κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών όσο το πράγμα άρχισε να γίνεται πιο σοβαρό ανέβηκε και η ποιότητα και τα παιχνίδια έγιναν τεράστια και σοβαρή βιομηχανία η οποία μπορούσε να συγκριθεί με αυτή του hollywood το να επιστρέψουμε πίσω στο μακρινό παρελθόν εμένα προσωπικά δε μου ακούγεται και τόσο καλή ιδέα, γιατί πολύ απλά δεν ήταν καλύτερα τα παιχνίδια τότε άσχετα αν τα θυμάσαι με νοσταλγία και ρομαντισμό, τα περισσότερα από αυτά ήταν για τα μπάζα και δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η παρελθοντολαγνεία από κάποιους μεγαλύτερους από μένα ή σαν κι εμένα, ειλικρινά.. τώρα αν βλέπουν μερικοί το εύκολο κέρδος από κει και θεωρούν ότι θα βγάλουν πολλά λεφτά κάνοντας μικρές επενδύσεις, μάλλον πρέπει να ετοιμαστούν για το τεράστιο χαστούκι που θα φάνε από τους χρήστες σίγουρα ο χώρος έχει ανάγκη από καινοτομία και ανανέωση, αλλά αυτή πρέπει να γίνει με παιχνίδια σαν το watch dogs (μπορεί βέβαια να αποδειχτεί και πατάτα, ποιος ξέρει, θα δούμε) όχι με παιχνιδάκι των 3€ που θα παίξει κάποιος περιμένοντας το λεωφορείο
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ναι η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει οι ρυθμοί γενικά στους υπολογιστές, όμως δεν πάυουν να είναι απίστευτα μπροστά και το κενό που έχουν να καλύψουν οι φορητές συσκευές γιγάντιο και φυσικά αν και αργά δεν παύουν να εξελίσσονται και να γίνονται συνεχή άλματα, ενίοτε σημαντικά απλά το κακό είναι ότι με τις κονσόλες που ήταν από το 2006-7 οι ίδιες δεν υπήρχε και λόγος ή κίνητρο για σημαντικά άλματα και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που γενικά έπαιζε στασιμότητα και μείωση πωλήσεων (ακόμα κι εγώ που υποστηρίζω τα pc είμαι σε πλατφόρμα σχεδόν 4ετιας γιατί δε βρήκα το λόγο να αναβαθμίσω) , πράγμα που βέβαια αναμένεται να αλλάξει με τον ερχομό των ps4/xbox one όπου οι απαιτήσεις θα ανέβουν ήδη φέτος βλέπω αρκετούς τιτλούς που ζορίζουν το hw μου και θα δω ακόμα περισσότερους στο μέλλον καλα ναι. αλλα το θεμα εδω ειναι μολις φτασουν σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο τα γραφικα στην mobile πλατφορμα, δεν υπαρχει λογος για τον μεσο χρηστη να στραφει αποκλειστικα στις κονσολες/πισι για να παιζει παιχνιδια. τα γραφικα στα παιχνιδια δεν ειναι το selling point οπως ηταν παλια, γιαυτο βλεπεις πχ οι νεες κονσολες να ειναι pc παρωχημενου hardware και να εστιαζουν περισσοτερο στις media δυνατοτητες. εγω προσωπικα αδιαφορω για τις νεες κονσολες, επειδη προς το παρον η παλια γενια με ικανοποιει ακομη, παρολο που τα γραφικα της δεν ειναι τοσο advanced. η ουσια ειναι το gameplay, οχι τοσο τα γραφικα. κατι που απεδειξε περιτρανα η Nintendo με το WII. θα δείξει αυτό που λες, επίσης άντε τα 80s πες πάει στο διάλο, τα 90s δεν ήταν τόσο ρομαντικά όσο τα θυμάσαι για αυτό (μαζί με την ανάπτυξη της τεχνολογίας) ειδικά από τη μέση προς τα τέλη τους είχαμε κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών δεν ειπα το αντιθετο. μεχρι τα τελη των 90ς, μονο διαμαντακια βγαινανε καθε φορα, επειδη η τεχνολογια εξελισσοταν ραγδαια και ο ανταγωνισμος ηταν υγιης. καθε νεο παιχνιδι προσπαθουσε να σπρωξει τα ορια του gameplay και να παρουσιασει κατι καινουργιο. μετα ηρθαν οι corporate κονσολες και αλλαξαν τα δεδομενα στon χωρο. και τωρα εχουμε φτασει στο σημειο, να απειλειται το αυτονοητο δικαιωμα σου να μοιραζεις τα παιχνιδια σου. όσο το πράγμα άρχισε να γίνεται πιο σοβαρό ανέβηκε και η ποιότητα και τα παιχνίδια έγιναν τεράστια και σοβαρή βιομηχανία η οποία μπορούσε να συγκριθεί με αυτή του hollywood το να επιστρέψουμε πίσω στο μακρινό παρελθόν εμένα προσωπικά δε μου ακούγεται και τόσο καλή ιδέα, γιατί πολύ απλά δεν ήταν καλύτερα τα παιχνίδια τότε άσχετα αν τα θυμάσαι με νοσταλγία και ρομαντισμό, τα περισσότερα από αυτά ήταν για τα μπάζα δεν ειπα οτι επιστρεφουμε στο παρελθον. ειπα οτι ξαναζουμε μια αναγεννηση στo innovation των παιχνιδιων, παρομοια με αυτη των 80s/90s. επισης μπερδευεις το gameplay quality, με τα production value ενος παιχνιδιου. Ακομη γελαω με οσους εκθειαζουν το Last of Us, ως το πρωτο videogame στην ιστορια που συνδυαζει επιτυχημενα το gameplay με μια εξαιρετικη ιστορια. (??!?!) οσο αφορα τα "περισσοτερα ηταν μπαζα" , αυτο ειναι καθαρα μια προσωπικη σου εικασια, την οποια δεν υποστηριζεις με κανενα επιχειρημα. οχι οτι θαχε σημασια, διοτι σαβουρα υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει σε ολες τις πλατφορμες. και δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η παρελθοντολαγνεία από κάποιους μεγαλύτερους από μένα ή σαν κι εμένα, ειλικρινά.. τώρα αν βλέπουν μερικοί το εύκολο κέρδος από κει και θεωρούν ότι θα βγάλουν πολλά λεφτά κάνοντας μικρές επενδύσεις, μάλλον πρέπει να ετοιμαστούν για το τεράστιο χαστούκι που θα φάνε από τους χρήστες σίγουρα ο χώρος έχει ανάγκη από καινοτομία και ανανέωση, αλλά αυτή πρέπει να γίνει με παιχνίδια σαν το watch dogs (μπορεί βέβαια να αποδειχτεί και πατάτα, ποιος ξέρει, θα δούμε) όχι με παιχνιδάκι των 3€ που θα παίξει κάποιος περιμένοντας το λεωφορείο ποια παρελθοντολαγνεια; εχεις καταλαβει τι σου γραφω τοση ωρα; το corporate gaming εχει φτασει τον χωρο σε δημιουργικο αδιεξοδο. εσυ μπορει να γουσταρεις το νεο Modern Warfare επειδη δειχνει πιο ωραιο στιες νεες κονσολες ( με γραφικα περασμενης δεκαετιας), αλλα το gameplay του δεν εχει να προσφερει τιποτα καινουργιο. εκτος και αν θεωρεις τον σκυλο-συντροφο ως καινοτομια. Το Watch Dogs που αναφερεις, ειναι ενα καλο παραδειγμα της καταστασης που περιγραφω. Ενα παιχνιδι που ηδη απο τωρα προσπαθει να ταρουσιαστει ως επαναστατικο, μεσω του μεγαλου hype που καλλιεργει. Ομως στην πραγματικοτητα το gameplay δειχνει μονοτονο και επαναλαμβανομενο, παρα το μεγαλο του budget και τη δουλεια που εχει γινει σε αυτο. Sorry mate, αλλα προτιμω παιχνιδακια των 3ε που θα ειναι φρεσκα, εξυπνα και διασκεδαστικα, παρα ενα χιλιοστο shoot em up παιχνιδι των 70e, με απλοικα game mechanics φτιαγμενα για τον lowest common denominator. Παιχνιδια οπως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα