Hal9000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εξήγηση για τις χαμηλές πωλήσεις του PS Vita και τις σημαντικά λιγότερες σε σύγκριση με το παρελθόν του Nintendo 3DS, προσπαθεί να δώσει η εταιρεία ερευνών App Annie.Με βάση και το παραπάνω σχεδιάγραμμα, οι καταναλωτές δείχνουν σαφή προτίμηση στα smartphones και τα παιχνίδια που αυτά διαθέτουν, κάτι που οδηγεί τις φορητές κονσόλες της Sony και της Nintendo σε δεύτερη μοίρα. Τα στοιχεία του App Annie καταδεικνύουν ότι οι καταναλωτές ξοδεύουν τέσσερις φορές περισσότερα χρήματα για αγορά παιχνιδιών από το App Store της Apple και το Play Store της Google, απ' ότι αν αγόραζαν παιχνίδια για φορητές κονσόλες. Σύμφωνα με το App Annie, αν και μόνο η αγορά παιχνιδιών από το Play Store, ξεπέρασε τις αγορές τίτλων για φορητές κονσόλες το δεύτερο τρίμηνο του 2013, εντούτοις οι αγορές παιχνιδιών από το App Store συνεχίζουν να ξεπερνούν και τις δύο αυτές κατηγορίες, φέρνοντας αρκετά περισσότερα κέρδη στην Apple. Τον περασμένο Ιούλιο, τα downloads από το Google Play Store είχαν ξεπεράσει αυτά του App Store της Apple, με τα κέρδη όμως του τελευταίου να είναι 2.3 φορές περισσότερα. Η έρευνα αναφέρει επίσης ότι τα παιχνίδια εξακολουθούν να είναι ο κινητήριος μοχλός των οικοσυστημάτων της Apple και τη Google, αποτελώντας το 40% των συνολικών downloads. Τα κέρδη αντίστοιχα που αντιστοιχούν σε πωλήσεις παιχνιδιών σημείωσαν σημαντική αύξηση από το πρώτο στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 και αποτελούν το 70% των συνολικών εσόδων και για τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα. Site: Macrumors
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 αυτο θα επηρεασει και τις πωλησεις των nextgen κονσολων. ηδη το WII-U εχει πατωσει ενω τα τελικα μεριδια αγορας για τις αλλες δυο κονσολες, αναμενονται να ειναι χαμηλοτερα απο τα αντιστοιχα της προηγουμενης γενιας. επισης δεν ειναι τυχαιο που η Google εχει ξεκινησει μια σειρα μεγαλων επενδυσεων πανω στα παιχνιδια, τον τελευταιο καιρο. γενικα Google και Apple εχουν παρει τα σωβρακα και στο χωρο οπου κυριαρχουσαν οι Sony,NIN,MS. το αν ειναι κατι τετοιο καλο η κακο για το μελλον, θα δειξει. 1
ShadowSora94 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Καλα τα ελεγα εγω... Θανατος στα casual games. 5
micahel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 όταν το ίδιο game στο playstore έχει 5 ευρώ ενώ στο psnetwork το βρίσκεις 15 και 20 μην περιμένουν πολλά 5
panos2171 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 αυτο θα επηρεασει και τις πωλησεις των nextgen κονσολων. ηδη το WII-U εχει πατωσει ενω τα τελικα μεριδια αγορας για τις αλλες δυο κονσολες, αναμενονται να ειναι χαμηλοτερα απο τα αντιστοιχα της προηγουμενης γενιας. επισης δεν ειναι τυχαιο που η Google εχει ξεκινησει μια σειρα μεγαλων επενδυσεων πανω στα παιχνιδια, τον τελευταιο καιρο. γενικα Google και Apple εχουν παρει τα σωβρακα και στο χωρο οπου κυριαρχουσαν οι Sony,NIN,MS. το αν ειναι κατι τετοιο καλο η κακο για το μελλον, θα δειξει. Γιατί να τις επηρεάσει?? Αλλού παίζουν μπάλα αυτές, εδω δεν τις επηρέασε το PC.
bilisios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 με έχει νευριάσει αυτό που ακούω συνέχεια πως τα smartphone αντικατέστησαν τις φορητές κονσόλες!τα smartphone τα παίρνει ο καθένας και είτε είναι ένας gamer είτε είναι ένας εργολάβος είτε ένας κουστουμαρισμένος σε γραφείο θα κατεβάσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι για την πλάκα του για τις ώρες που δεν θα έχει τι να κάνει!ενώ στην διαδικασία να αγοράσει μια κονσόλα και ειδικά φορητή θα μπει μόνο κάποιος που έχει ιδιαίτερη σχέση με τα games!για να πεις πως τα smartphone αντικατέστησαν τα φορητά πρέπει να ρωτήσεις τους gamers όχι ένα μερίδιο του πληθυσμού στο όποιο θα είναι μέσα και η μάνα μου ο θείος μου από τα σφακία ένα λυκειοκόριτσο και 5 μάγκες οι οποίοι δεν έχουν κανένας τους σχέση με τα games και έτυχε να πάρουν επειδή έτσι γουστάρουν ένα smartphone! 15
johnny.tifosi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 η εποχή του game boy πέρασε ανεπιστρεπτί. πλέον όταν έχεις τόσα τζάμπα παιχνίδια στο κινητό ποιος παίρνει φορητή κονσόλα. 2
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δε συγκρίνονται τα παιχνίδια των κονσολών με των κινητών. 10
REDODIN7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 με έχει νευριάσει αυτό που ακούω συνέχεια πως τα smartphone αντικατέστησαν τις φορητές κονσόλες!τα smartphone τα παίρνει ο καθένας και είτε είναι ένας gamer είτε είναι ένας εργολάβος είτε ένας κουστουμαρισμένος σε γραφείο θα κατεβάσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι για την πλάκα του για τις ώρες που δεν θα έχει τι να κάνει!ενώ στην διαδικασία να αγοράσει μια κονσόλα και ειδικά φορητή θα μπει μόνο κάποιος που έχει ιδιαίτερη σχέση με τα games!για να πεις πως τα smartphone αντικατέστησαν τα φορητά πρέπει να ρωτήσεις τους gamers όχι ένα μερίδιο του πληθυσμού στο όποιο θα είναι μέσα και η μάνα μου ο θείος μου από τα σφακία ένα λυκειοκόριτσο και 5 μάγκες οι οποίοι δεν έχουν κανένας τους σχέση με τα games και έτυχε να πάρουν επειδή έτσι γουστάρουν ένα smartphone! Εχω ειχα psp και ημουν στο να αγορασω το Vita και ενα φθηνο κινητο ή το S3. Διαλεξα το S3 και δεν το εχω μετανιωσει, εχει αρκετα καλα παιχνιδια που ειναι ισαξια με αυτα στις φορητες κονσολες
bilisios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εχω ειχα psp και ημουν στο να αγορασω το Vita και ενα φθηνο κινητο ή το S3. Διαλεξα το S3 και δεν το εχω μετανιωσει, εχει αρκετα καλα παιχνιδια που ειναι ισαξια με αυτα στις φορητες κονσολες δεν γίνεται να συγκρίνεις φορητές κονσόλες με smartphone είναι αδιαμφισβήτητα καλύτερα τα παιχνίδια στα φορητά! 8
efo355 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εχω ειχα psp και ημουν στο να αγορασω το Vita και ενα φθηνο κινητο ή το S3. Διαλεξα το S3 και δεν το εχω μετανιωσει, εχει αρκετα καλα παιχνιδια που ειναι ισαξια με αυτα στις φορητες κονσολες Για πες μας και εμάς ισάξιο που ψάχνουμε και δε βρίσκουμε; Αντε ίσως το nova 3 κανα άλλο;
Nvidiaman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 δεν γίνεται να συγκρίνεις φορητές κονσόλες με smartphone είναι αδιαμφισβήτητα καλύτερα τα παιχνίδια στα φορητά! Γιατι το λες αυτο; μπορει ο φιλος μας να βλεπει fruit ninja και να ονειρευεται οτι εχει γκομενα την Παμελα Αντερσον. Και να βλεπει πχ το uncharted σαν την μαρια την ασχημη. Γαμη....τα
bilisios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Γιατι το λες αυτο; μπορει ο φιλος μας να βλεπει fruit ninja και να ονειρευεται οτι εχει γκομενα την Παμελα Αντερσον. Και να βλεπει πχ το uncharted σαν την μαρια την ασχημη. Γαμη....τα έλα εντάξει δεν χρειάζεται να ειρωνευόμαστε την άποψη του είπε το παιδί και είναι απόλυτα δεκτή! 2
ektor7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Για πες μας και εμάς ισάξιο που ψάχνουμε και δε βρίσκουμε; Αντε ίσως το nova 3 κανα άλλο;Real racing 3?Υπαρχει κάτι αντιστοιχο στις φορητές κονσόλες? 3
Vasilisxd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το AppStore είναι ποοοοολυ μπροστά σε τίτλους και ποιότητα και φυσικά σε τιμές του στυλ 0,89€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα