Προς το περιεχόμενο

Ledakia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

μηπως ξερετε που μπορω να βρω led φωτακια για το το δωματιο μου?

σε καποιοο online καταστημα ισως?

ας μου πει καποιοσ που ξερει..

Δημοσ.

ναι ρε φιλεε αυτο ακριβως,ευχαρηστω :)

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω και γω θεμα, θελω μια led ταινια για πισω απο την οθονη μου αλλα αυτες που εχει στο skroutz ειναι 5 μετρα, κοβονται;

ναι σε συγκεκριμένο σημείο.

κολλητήρι/καλάι/καλώδιακι =κολλάς και είσαι έτοιμος.

απο ebay θα βρείς σε ξεφτίλα τιμές,και απλή και waterproof.

Δημοσ.

τώρα που είδα το θέμα, μου αρέσει η ιδέα να βάλω κάτω από κάνα γραφείο και πίσω από οθόνη και ηχεία κτλπ.

η ερώτηση τώρα αυτά από που  παίρνουν ρεύμα; μπορώ να βάλω κάποιον διακόπτη ώστε να τα ανάβω πχ μόνο την νύχτα η όταν έχω κλειστά τα παντζούρια για να μην ενοχλώ το γείτονα με τη μουσική;

Από καλαι  ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα που είδα το θέμα, μου αρέσει η ιδέα να βάλω κάτω από κάνα γραφείο και πίσω από οθόνη και ηχεία κτλπ.

η ερώτηση τώρα αυτά από που  παίρνουν ρεύμα; μπορώ να βάλω κάποιον διακόπτη ώστε να τα ανάβω πχ μόνο την νύχτα η όταν έχω κλειστά τα παντζούρια για να μην ενοχλώ το γείτονα με τη μουσική;

Από καλαι  ξέρω.

αν έχεις/βρείς 12volt φορτιστή μετασχηματιστή τα πάντα μπορείς.

διακοπτάκι μπορείς να τοποθετήσεις,αλλά δεν βρίσκω τον λόγο..βγάλε το απο την πρίζα :-D

Επεξ/σία από coolerman
Δημοσ.

τέτοια έχω πολλά από παλιές συσκευές. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το συνδέω στην άκρη της ledοτενιας για τι από τη έχω καταλάβει καταλήγει σε 2 καλώδια.

Δημοσ.

τέτοια έχω πολλά από παλιές συσκευές. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το συνδέω στην άκρη της ledοτενιας για τι από τη έχω καταλάβει καταλήγει σε 2 καλώδια.

το κόβεις/απογυμνώνεις και το κάνεις σύνδεση στις άκρες του  led

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ για τη βοήθεια κατάλαβα. απλά φοβάμαι να κάνω πατέντες με το ρεύμα :mellow: , υπάρχει κάνας τρόπος να σιγουρευτώ ότι θα είναι όλα οκ πριν κάψω το σπίτι ; B)

ίσως με μπαταρίες αν γινόταν τίποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...