Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Long story short, πήρα Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909555">αυτό το λάπτοπ για την αδερφή μου.

Μου το στείλανε συνοδευόμενο από έναν φορτιστή ASUS, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι ADP-65DW(κάτι τέτοιο γράφει τέλος πάντων από δίπλα.Μοιάζει με αυτόν:

416j%2B8uz3tL.jpg

Είναι πιο τετραγωνισμένος, πιο μεγάλος ΑΛΛΑ το σημαντικό είναι ότι αυτό το κάτω εξάρτημα με τα δυο μεταλλικά ελάσματα είναι κοινό.Εκτός από αυτό, έχω και ένα άλλο καλώδιο με τρια pins(έτσι λέγεται; ) το οποίο καταλήγει στο ρεύμα, αλλά πώς διάολο να το συνδέσω με τον φορτιστή;Κάνω κανένα τραγικό λάθος ή μου δώσαν λάθος φορτιστή;

Δημοσ.

Θα στο κάνω πολύ λιανά.Μου στείλανε:

Laptop

φορτιστή άσους: picture ένα τετράγωνο μαραφέτι, από το οποίο βγαίνει από τη μια πλευρά το καλώδιο που πάει στο πισι, και από την άλλη έχουμε αυτό το εξαρτηματάκι που παραθέτω πιο πάνω με τα μεταλλικά ελάσματα τα οποία ανεβοκατεβαίνουν.Τίποτα άλλο στον φορτιστή.

Τέλος, έχω το καλώδιο που υποτίθεται οτι πάει από τον φορτιστή στο ρεύμα και μοιάζει κάπως έτσι:

11ZE4kh39gL.jpg

Αυτό στα δεξιά, και καταλήγει στο ρεύμα.

Αυτά.

Φωτό δεν διατίθεται, λόγω βαρεμάρας.Αν δεν υπάρξει βοήθεια, βέβαια, θα ανεβάσω το βράδυ.

Δημοσ.
Φωτό δεν διατίθεται, λόγω βαρεμάρας.Αν δεν υπάρξει βοήθεια, βέβαια, θα ανεβάσω το βράδυ.

θεματάκι άνοιξες όμως.

αν δεν ανεβάσεις φωτό πως θέλουμε να καταλάβουμε και να σε βοηθήσουμε;;?

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, ο φορτιστής δεν έχει υποδοχή για το καλωδίο.

Θα πρεπε να είναι έτσι

post-235148-0-67745600-1377243795_thumb.jpg

οπότε ή σου δώσανε λάθος φορτιστή ή ο αντάπτορας της πρώτης σου φωτό, θα κουμπώσει στον φορτιστή και θα μπει έτσι στην πρίζα, αν και μου φαίνεται κουλό αυτό.

Είναι για αμερικάνικη πρίζα, όπως αυτό των παραπάνω φωτο σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...