Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη ουτε καν σου δωσανε την επιλογη αλλαγης με αλλη καρτα χωρις να πρεπει να πληρωσεις εσυ διαφορα??

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ειπαν εμεις σας βγάζουμε 220 euro τα οποια μπορείτε να τα κανετε οτι θέλετε πάρτε κάρτα η κατι αλλο

Δημοσ.

Οχι γιατι αν και ειδα αυτα που βάλατε πιο πανω πρέπει να βρω ακριβώς τι υσχίει για την περίπτωση μου και εκτος αυτου δεν νομιζω οτι αμα παω με χαρτιά στα χέρια θα αποδεχτούν κατι

Edit : Λοιπον μολις μίλησα με asus και μου ειπαν οτι πρέπει να στείλω την κάρτα στην ιταλία να την ελέγξουν και υσχίει το ίδιο , αν εχει πρόβλημα την φτιάχνουν , αν δεν φτιάχνεται την αλλαζουν με ίδια , και αν δεν υπάρχει ιδια την αντικατηστούν με κάρτα ίδιων η καλύτερων δυνατοτήτων ....

Δεν ξέρω ομως τι να κανω τώρα

Δημοσ.

Έτσι όπως ήρθε το πράγμα μάλλον βάλε αλλά 48 ευρώ και πάρε 760 και σκέψου το ότι έκανες αναβάθμιση με λίγα σχετικά λεφτά..

Να στείλεις τη κάρτα έξω μου φαίνεται μεγάλη ιστορία

Να στην επισκευασουν είναι μούφα, να πάρεις ίδια ψιλομουφα, να περιμένεις τις μεταφορές (και να πληρώνεις) επίσης μούφα και το μόνο καλό σενάριο είναι να πάρεις καλύτερη που δεν είναι καθόλου βέβαιο μιας και όλο και κάποια σα τη δική σου θα έχει μείνει

Άρα έχουμε τρεις μουφες έναντι ενός καλού πιθανού σεναρίου

Κανε την αναβάθμιση σου να τελειώνεις γρήγορα

Δημοσ.

Λοιπον παιδιά αποφάσισα να κανω μια αναφορά του καταστήματος στον συνίγορο του καταναλωτή οτι αυτο το 10 20 30 % εκτος οτι δεν με ειχε ενημερώσει κανεις οσο αφορά την εγγύηση εκτος αυτου ουτε τώρα δέχονται να με ενημερώσουν + οτι η Asus δεν γνωρίσει επι αυτου.

Προτιμώ να μην μπορώ να παίξω παιχνίδια για μερικές μέρες / μήνα ακομα και αν βρω το δίκιο μου παρα να με πιάνουν κορόιδο, τωρα αν εχω εγω άδικο στο τέλος πολύ ευχαρίστως να το αποδεχτώ και ζητήσω και συγνώμη

• Like 4
Δημοσ.

με πρόλαβες... αυτό θα έλεγα και θα επαναλάβω επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με το άθλημα. δεν φταίει το ms όλη την ευθήνη την έχει η octabit βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

το ίδιο σκηνικό με τον spank μου έτυχε και εμένα με μια mobo την είχα αγοράσει πρίν 2.5 χρόνια απο άλλο μαγαζί, χάλασε, την πήγα και μου είπαν θα την στείλουμε στην octabit, μου είπαν εμείς δεν έχουμε να κάνουμε με αλλαγές, ότι μας πούνε. την mobo την είχα πάρει 280 ευρώ, η απάντηση τις octabit? αλλαγή με κάρτα στα 120 ευρώ, ψάχτηκα αλλά μπάααα δεν βρίσκεις άκρη και αν βρείς θα σου έχουν σπάσει τα νεύρα και θα έχεις χαλάσει και ένα σωρό λεφτά. άστο δεν λέει!

Δημοσ.

Η msystems είναι καλή εταιρία και ευελπιστώ ότι θα βρεις λύση.

Παλιότερα είχα καταφέρει να αλλάξω gtx9800 μετά δυο χρόνια σχεδόν με κάρτα αντίστοιχης δύναμης – που ήταν πιο ακριβή σε τιμή λιανικής.

Μια άποψη άρα είναι: Επέμεινε στο ισάξια κάρτα – εφάμιλλων επιδόσεων – σα να μη σε νοιάζει καν για τα λεφτά.

Υποπτεύομαι ότι την 7870 που έχουν στα 240 ευρώ θα σου την έδιναν χωρίς να βάλεις κάτι από την τσέπη σου.

Ενώ υποπτεύομαι ότι οι άμεσες παραλαβές τους την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχουν και κάνα δυο μοντέλα σε καλύτερη τιμή. Και στην τελική εάν θες 660Τι κάτι θα καταφέρουν να σου προσφέρουν μέσω των προμηθευτών τους.

Όπως και να έχει έχεις ταλαιπωρηθεί, δεν φταις εσύ που δεν έχουν να σου δώσουν την ίδια

Ενώ το 10% δεν το έχω ξανά ακούσει – και απλά είναι μπαρούφες.

Δημοσ.

Λοιπον παιδιά αποφάσισα να κανω μια αναφορά του καταστήματος στον συνίγορο του καταναλωτή οτι αυτο το 10 20 30 % εκτος οτι δεν με ειχε ενημερώσει κανεις οσο αφορά την εγγύηση εκτος αυτου ουτε τώρα δέχονται να με ενημερώσουν + οτι η Asus δεν γνωρίσει επι αυτου.

Προτιμώ να μην μπορώ να παίξω παιχνίδια για μερικές μέρες / μήνα ακομα και αν βρω το δίκιο μου παρα να με πιάνουν κορόιδο, τωρα αν εχω εγω άδικο στο τέλος πολύ ευχαρίστως να το αποδεχτώ και ζητήσω και συγνώμη

σου εύχομαι να βρείς άκρη αλλά ένα μεγάλο ποσοστό θα απογοητευτής!

Δημοσ.

δεν σου χει τύχει πιστωτικό από το πλαίσιο; :P 

Δημοσ.

πάααααρα πολλά αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα και όσα hardware έχω πάρει ποτέ και κανένας δεν μου έχει πεί τίποτα.

Δημοσ.

Η msystems είναι καλή εταιρία και ευελπιστώ ότι θα βρεις λύση.

Παλιότερα είχα καταφέρει να αλλάξω gtx9800 μετά δυο χρόνια σχεδόν με κάρτα αντίστοιχης δύναμης – που ήταν πιο ακριβή σε τιμή λιανικής.

Μια άποψη άρα είναι: Επέμεινε στο ισάξια κάρτα – εφάμιλλων επιδόσεων – σα να μη σε νοιάζει καν για τα λεφτά.

Υποπτεύομαι ότι την 7870 που έχουν στα 240 ευρώ θα σου την έδιναν χωρίς να βάλεις κάτι από την τσέπη σου.

Ενώ υποπτεύομαι ότι οι άμεσες παραλαβές τους την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχουν και κάνα δυο μοντέλα σε καλύτερη τιμή. Και στην τελική εάν θες 660Τι κάτι θα καταφέρουν να σου προσφέρουν μέσω των προμηθευτών τους.

Όπως και να έχει έχεις ταλαιπωρηθεί, δεν φταις εσύ που δεν έχουν να σου δώσουν την ίδια

660tihttp://www.msystems.gr/index.php?category=1622&product=15359 286

760

http://www.msystems.gr/index.php?category=1623&product=16535 269

http://www.msystems.gr/index.php?category=1623&product=16622276

Η 660ti ειναι και χειροτερη και ακριβοτερη απο την 760 αρα και παλι δεν βγαζεις ακρη.

Δημοσ.

από τη στιγμή που σου αλλάζει τη κάρτα η octabit μήπως οι τιμές λιανικής του msystems δε θα πρεπε να παίζουν ρόλο; 

λέω εγώ τώρα..  ^_^

αφού τη τιμή την έβγαλε η octabit να πάρεις κάρτα με τιμές χονδρικής της octabit 

ή πρέπει να βγάλει κέρδος το msystems και κατά τη κάλυψη της εγγύησης;  δε γίνεται να βγάλουν μια απόδειξη όπου να πουλάνε με τιμές κόστους ή κάτι τέτοιο; να το γράψουν σαν έκπτωση 

ΥΓ καλά τι σκέφτομαι ώρες ώρες.. δίνω τροφή για σκέψη :P 

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές φορές και στο πλαίσιο.

Και πάντα προσπαθουσα να βρώ ανάλογο hardware και όχι λεφτα στο χέρι - τουλαχιστο απο την εμειρία μου ηταν πιο ευκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...