Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι λιγο περιεργη εποχη για amd.... η επιλογη απεναντι στις 670-770 ειναι η 7970 αλλα η σειρα 99ΧΧ ειναι περνει την στροφη και ερχεται σε λιγο καιρο.

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατάλαβα απλα ξέρεις πες οτι σου λέγανε εχεις πιστωτικό 300 euro και μπορείς να παρεις οτι κάρτα θέλεις θα πήγαινες σε 670 / 700 η θα κοίταγες και απο amd μεριά παντα απο θέμα επιδόσεων ?

Δημοσ.

Ναι εντάξει απλα κουβέντα να γίνεται και επειδή δεν εχω ασχοληθεί με την μεριά της κόκκινης ποτε λεω να δω τι γίνεται στα επίπεδα των 670 και 770 που αναφέρθηκαν

Δημοσ.

Κοιτα επειδη δεν πρεπει να ξεχναμε οτι μενουμε στην Ελλαδα, θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Εχεις ασφαλεια στο αυτοκινητο σου που στο συμβολαιο εχει γραμμενη πραγματικη αξια 15χιλιαδες ευρω. Ωραια? Εχεις το οχημα 10 χρονια και "σπαει ο διαολος ποδι του" και σου στουκαρουν ολο το μπροστινο μερος. Στελνεις στην ασφαλιστικη τιμολογιο για ανταλλακτικα 5χιλιαδων ευρω. Αυτοι ξερεις τι θα σου πουν? Σου αγοραζουμε το αυτοκινητο με 4χιλιαρικα και ειμαστε και οι 2 καλυμενοι. Δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο περιπτωση να δεχτουν να πιστωσουν την πραγματικη αξια, ουτε να δεχτουν να πληρωσουν ανταλλακτικα 5χιλιαδων οταν το αμαξι εχει αξια τωρινη 2-3 χιλιαρικα το πολυ. "Το γραφει το συμβολαιο", "ναι εχετε δικιο", "αλλα εδω ειναι Ελλαδα και δεν μας αφορα, θες 4 χιλιαρικα για το αμαξι να τελειωνουμε?".

Δυστυχως ετσι παει, εκτος και αν σου τρεχουν και το τραβιξεις στην δικαστικη οδο, που εκει θα δικαιωθεις αλλα θα πληρωσεις και καμποσα για την διαδικασια.

Ξεχναμε τον ορο "πραγματικη αξια" σε περιπτωσεις rma στην ελλαδα, δυστυχως.

ακόμα και αν πάνε να κάνουν αυτό που λες, μπορείς να τους πας δικαστικά και να πάρεις τα 15Κ που λέει το συμβόλαιο που υπογράψατε 

για αυτό και ελέγχουμε κι εμείς αν οι σφαλιστικές ασφαλίζουν το αυτοκίνητο στην πραγματική του αξία και όχι για μεγαλύτερο πόσο για να πάρουν μεγαλύτερη προμήθεια οι πράκτορες 

αν υπάρχει η δυνατότητα να παρθεί ένα ίδιο αυτοκινήτο (χλμ, χρονολογία)  στα 4 χιλιάρικα για τόσα θα έπρεπε να ασφαλιστεί εξ'αρχής και όχι για 15 

από τη στιγμή όμως που υπέγραψαν για 15 αν έχεις υπομονή να κινηθείς δικαστικά θα πάρεις 15 

σόρρυ για το off topic, απλά το βρήκα σαν αφορμή για ενημέρωση 

όσο για το θέμα, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης μιας και εγώ εμπιστεύτηκα το συγκεκριμενό κατάστημα στη τελευταία "μεγάλη" αγορά μου που ήταν επίσης gpu (αν και τους προτιμώ και για άλλα πιο αναλώσιμα πράγματα όπως toner που πήρα πρόσφατα)  και θα ήθελα να ξέρω ότι είναι εξυπηρετικοί σε τέτοιες περιπτώσεις σε σχέση με άλλα μαγαζιά που λίγο πολύ ξέρουμε πόσο άσχημα εξυπηρετούν 

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά και πιο πολύ για τον ενδιαφερόμενο να ξέρετε... αν υπάρχει η ίδια κάρτα η octabit θα την στείλει χωρίς να ρωτήσει-πεί τίποτα. σε περίπτωση που δεν υπάρχει, θα μιλήσει η octabit με ms και θα προτείνει 1, 2 κάρτες οι οποίες θα έχουν ίδιες προδιαγραφές με την παλιά. Αυτό συμφέρει γιατί αν πχ πήγενες και πούλαγες την παλιά η αξία λέμε θα ήταν πχ100 ευρώ, η αξία της καινούργιας που θα σου προτείνουν ίσω είναι και διπλάσια. Ερχόμαστε τώρα στην περίπτωση που δεν θέλεις αυτήν που σου προτείνουν, κοιτάς μέσω ms ποιές διαθέσιμες gpu έχει η octabit, σου αρέσει κάποια? δίνεις την διαφορά χρημάτων απο αυτήν που σου πρότειναν και όλα οκ, δεν θέλεις καμμία απο αυτές και θέλεις να πάρεις τα χρήματα στο χέρι? εδώ δυστηχώς υπάρχει η απογοήτευση... τα χρήματα που θα πάρεις θα είναι πολύ πιο λίγα απο την αξία της κάρτας που σου πρότειναν. Γνώμη μου, κοίτα τι θα σου προτείνουν, μην βιαστείς, μπές στo site της octabit και κοίτα ποιές gpu υπάρχουν διαθέσιμες και αμα θέλεις το συζητάμε εδώ. Αυτά προς ενημέρωση!

• Like 1
Δημοσ.

ακόμα και αν πάνε να κάνουν αυτό που λες, μπορείς να τους πας δικαστικά και να πάρεις τα 15Κ που λέει το συμβόλαιο που υπογράψατε 

για αυτό και ελέγχουμε κι εμείς αν οι σφαλιστικές ασφαλίζουν το αυτοκίνητο στην πραγματική του αξία και όχι για μεγαλύτερο πόσο για να πάρουν μεγαλύτερη προμήθεια οι πράκτορες 

αν υπάρχει η δυνατότητα να παρθεί ένα ίδιο αυτοκινήτο (χλμ, χρονολογία)  στα 4 χιλιάρικα για τόσα θα έπρεπε να ασφαλιστεί εξ'αρχής και όχι για 15 

από τη στιγμή όμως που υπέγραψαν για 15 αν έχεις υπομονή να κινηθείς δικαστικά θα πάρεις 15 

σόρρυ για το off topic, απλά το βρήκα σαν αφορμή για ενημέρωση 

όσο για το θέμα, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης μιας και εγώ εμπιστεύτηκα το συγκεκριμενό κατάστημα στη τελευταία "μεγάλη" αγορά μου που ήταν επίσης gpu (αν και τους προτιμώ και για άλλα πιο αναλώσιμα πράγματα όπως toner που πήρα πρόσφατα)  και θα ήθελα να ξέρω ότι είναι εξυπηρετικοί σε τέτοιες περιπτώσεις σε σχέση με άλλα μαγαζιά που λίγο πολύ ξέρουμε πόσο άσχημα εξυπηρετούν 

Δυστυχως ετσι παει, εκτος και αν σου τρεχουν και το τραβιξεις στην δικαστικη οδο, που εκει θα δικαιωθεις αλλα θα πληρωσεις και καμποσα για την διαδικασια.

Το ανεφερα αυτο που λες..

Δημοσ.

Και η gtx660 παντως μια χαρα ειναι σε σχέση με την 570 καλύτερη :P 570 παντως στο site τους δεν εχουν (octabit)

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο αλλα εμενα πεθανε η 580 μερικες ωρες μετα απο αναβαθμιση drivers, μηπως και εσυ ειχες το ιδιο θεμα?

Γιατι οσο διαβαζω και εδω πολυ Nvidia ψοφαει τωρα τελευταια..... τελικα οντως εχουν 20% αυξηση η drivers αφου καταληγεις σε αλλη καρτα στο τελος!!!!

Δημοσ.

Ασχετο αλλα εμενα πεθανε η 580 μερικες ωρες μετα απο αναβαθμιση drivers, μηπως και εσυ ειχες το ιδιο θεμα?

Γιατι οσο διαβαζω και εδω πολυ Nvidia ψοφαει τωρα τελευταια..... τελικα οντως εχουν 20% αυξηση η drivers αφου καταληγεις σε αλλη καρτα στο τελος!!!!

Οχι εμενα ψόφησε στο ξαφνικό δεν ειχα βάλει πρόσφατα drivers η κατι αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...