qsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 τέσπα, ό,τι έγινε έγινε τώρα δες τη θετική πλευρά , ότι θα κάνεις μια καλή αναβαθμισούλα και ότι η κάρτα σου θα αρχίσει να κρεμάει από το βάρος 2
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 τέσπα, ό,τι έγινε έγινε τώρα δες τη θετική πλευρά , ότι θα κάνεις μια καλή αναβαθμισούλα και ότι η κάρτα σου θα αρχίσει να κρεμάει από το βάρος θα κρεμάει ? :-D βαλτος εισαι και εσυ τώρα που ηρέμησα
qsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 είναι must να κρεμάσει η gigabyte σου κι εμένα είναι λίγο κρεμαστή νομίζω όμως ότι στις 7αρες της nv βελτίωσαν το θέμα και έχει περισσότερη ενίσχυση το windforce αλλά δεν είναι τίποτα αυτό, ίσα ίσα που δίνει και στυλ στο κουτί σου
billst21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 είναι must να κρεμάσει η gigabyte σου κι εμένα είναι λίγο κρεμαστή νομίζω όμως ότι στις 7αρες της nv βελτίωσαν το θέμα και έχει περισσότερη ενίσχυση σου κρεμάει η 7950?
qsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ναι, έβαλα και φωτό πιο πάνω, αλλά δεν έχω εντοπίσει αν είναι από το βάρος ή απλά δεν ευθυγραμμίζονται σωστά τα πράγματα ή επειδή έχουν ανοχές να "παίζουν" γέρνει λίγο φίλος μου που έχει ίδια είναι ολόισια τελοσπάντων, δε με απασχολεί γιατί δεν επηρεάζει τη λειτουργία του πράγματος ούτε έχει αυξηθεί η κλίση, από την αρχή ήταν έτσι και έτσι έμεινε
billst21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εμένα πάντως που είχα τις 2 ήταν ολοισιες Sent from my iPhone 5
qsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 δεν αμφιβάλλω, απλά επειδή το έψαξα λίγο δεν είμαι και ο μόνος με αυτό το φαινόμενο το έχουν κι άλλοι όπως και αυτή δεν είναι η πρώτη κάρτα που μπαίνει σε αυτό το pc, αλλά η 3η και η μόνη που το παρουσίασε (βέβαια οι άλλες ήταν πιο κοντές και όχι με τόσο βαριά ψύκτρα_) η άποψη στην οποία τείνω περισσότερο πάντως είναι ότι κρεμάει κυρίως λόγω ανοχών, αλλά όπως είπα δεν επηρεάζει σε τίποτα οπότε δεν ασχολούμαι
tmjuju Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μπράβο βρε SPANK που το αντιμετώπισες χωρίς βρισίδια και με υπομονή και επιμονή! Σπάνιο πράγμα στις μέρες μας Και ναι ήμουν σίγουρος ότι και από την άλλη πλευρά θα προσπαθήσουν τελικά να σε διευκολύνουν μετά από όλα τα παραπάνω.
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κομπλέ ολα μολις την πήρα και τελικα αν και δεν ήθελα μου έκαναν και μια μικρή έκπτωση Edit : Να αναφέρω για οσους το χρειαστούν στο μελλον το τηλέφωνο του service της Asus , μιλανε ελληνικά αν και μαλλον ειναι σε καποια αλλη χώρα το τηλέφωνο αλλα βρίσκεις άκρη. Asus Greek Support TEL: 00800 44142044 (TOLL-FREE) - GREECE TEL: 800 92491 (TOLL-FREE) - CYPRUS (09:00-13:00 / 14:00-18:00) 3
Prospector8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αλλαξε και την υπογραφή σου λοιπόν Μεγιες.
WalkerSW Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εχει γινει ενα τρομακτικο λαθος και η ευθηνη του πιστωτικου ΔΕΝ ειναι στο προμηθευτή αλλα στο καταστημα αγορας, οτι και να σου λενε αυτοι. Την συμβαση αγορας την έκανες εσυ με ΑΥΤΟΥΣ και οχι με το προμηθευτη... αν ο προμηθευτης τους κανει νερα εσενα δεν σε αφορα καθολου. Τεσπα επρεπε να το κυνηγήσεις! 2
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μήπως κάποιος από τους mod πρέπει να έρθει σε επαφή (ως εκπρόσωπος του insomnia) με την Οctabit για να μάθουμε τί τελικά ισχύει με την εγγύηση ?. Γιατί πχ εγώ αύριο μεθάυριο θα τους σκάσω 230Ευρώ για μητρική (που έχει 5ετή εγγύηση). Αν συμβεί κάτι στην 3ετία τί πιστωτικό θα κόψουν 99Ε ?
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τι δουλεια εχουν οι mod βρε να μιλησουν με Oktabit? Δεν ειναι καταστημα το insomnia, forum ανταλλαγης αποψεων ειναι. Κανε ενα account στο forum της Oktabit ο ιδιος και ρωτα τους, εχει υπευθυνους της εταιριας να σου απαντησουν. Το ιδιο ειχα κανει και εγω πριν αγορασω την 7950 μου απο καταστημα που συνεργαζεται με Oktabit. Μπηκα στο forum τους εκανα account ρωτησα αν ακομα παρεχουν τα Bundle παιχνιδια που δινει η AMD και μου απαντησαν αμεσα μεσα στο forum. 1
TEOKOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Οι πολιτικές εγγυήσεων προμηθευτών με μεταπωλητές διαφέρουν ανάλογα τον προμηθευτή και κατηγορία προϊόντων. Έτσι τουλάχιστον ήταν προ 5ετίας τουλάχιστον που παράτησα το άθλημα. Παράδειγμα σου έρχεται η οποιαδήποτε ενιαμπίτ (τυχαίο παράδειγμα) και σου λέει κύριε TEOKOS system l.d αντί εγγυήσεων αντικατάστασης στα DVD RW της εταιρείας μας , πάρτε άλλο ένα 3% παραπάνω έκπτωση και αναλαμβάνετε εσείς το κόστος αντικατάστασης σε τυχόν ελλατωματικό προιόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις (Ελλάδα γαρ) το επίπεδο εξυπηρέτησης μειώνεται.....
Zaknafein Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Για καθίστε λίγο για να καταλάβω, άσχετα απ'την συγκεκριμένη περίπτωση (btw μπράβο και για την επιμονή/υπομονή SPANK), είμαι στη γύρα για 760 4GB και δεν ρωτάω από απλή περιέργεια. Θα πάω σε ένα Χ μαγαζί, θα δώσω 300+ ευρώ κι αν κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα σε 1-2 χρόνια, θα μου δώσουν πιστωτικό στο -30/50% αν δεν υπάρχει η ίδια για αντικατάσταση; Τι σκατά εγγύηση είναι αυτή;; Ήμουνα 50-50 να πάρω απευθείας από ΕΒΓΑ, αν ισχύει αυτό τότε ποιος ο λόγος να ψωνίσω από ελληνικό μαγαζί; De facto πιο ακριβά είναι, άμα και στο service κάνουν τέτοια, που υποτίθεται είναι το δυνατό τους σημείο ε τότε ας πάρω από ΕΒΓΑ που θα μου βγει και κάτω από 300€ στην τελική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα