SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ξαφνικά εκει που ειμουν στα windows στην κάρτα της υπογραφής μου και ενω πριν ειχα πάιξει black ops 2 χωρις κανενα πρόβλημα κουνάω το mouse και κολάει το pc λεω wtf .... φορτώνει το pc και μολις βλέπω τις γραμμές του θανάτου (artifacts) ενας κρύος ιδρώτας με έλουσε συνοδευόμενος απο βρισίδια κτλπ Στα windows τα ίδια η ανάλυση ειναι οτι να ναι η κάρτα δεν φαίνεται καν πουθενά κτλπ οποτε λεω μπορεί να ειναι θέμα θερμοκρασιών οποτε να της ρίξω ενα καθάρισμα μηπως στρώσει, για καλή μου τύχη πήρα ομως στο msystems που ειχε αγοραστεί το 2011 και μου λενε εχει 3 χρόνια εγγύηση οποτε θα την αντικαταστήσουμε (επειδη δεν υπάρχει αυτη η ίδια) με μια καινούργια ιδιων δυνατοτήτων η καλύτερη (δεν ξέρω αν κανουν αυτοι την αντικατάσταση η asus) σε 5 6 εργάσιμες ημέρες. Οποτε τελικα ειμαι τυχερός στην ατυχία μου , και ρωτάω εγω τώρα σε αυτα τα specs της gtx 570 asus reference ποιες κάρτες της nvidia αντιστοιχούν τι να περιμένω δηλαδή ??
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το feeling οταν βγαινεις τυχερος στην ατυχια σου ειναι απιστευτο.. Ολα καλα δηλαδη και αναμονη για απαντηση απο mysystem?
Foxoulhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ψψψψ..κατι τετοιο ειχα παθει και εγω ειχα παραγγηλει το aerocool predator x3 που εκνε καπου στα 130 ευρο και εγραφε απο κατω παραλαβει σε 15 με 17 μερες και τελικα σε 1 μηνα δε ειχε ερθει και ετσι με περνουν τηλ. απο την aerocool και μου λενε συγνωμη για την ταλεπωρια και κατι τετοια και μπορουμε να σας το αφησουμε 99 ευρο xD
blazexX23Xx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μην δεχτεις τπτ λιγοτερο απο gtx760... Συμφωνω μαζι σου. 2
Foxoulhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 πιστευω εχει ενα μικρο περιθωρειο για κατι μικροτερο απο 760..δλδ μια 660 πιστευω ειναι μια χαραα..μν το παρακανουμε κιολας..εξαλου μπορει να του δωσουν και την ιδια
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μολις γύρισα απο msystems , θα την ελέγξουν για τα τυπικά να δουν και αυτοι οντως το πρόβλημα και αν δεν εχουν την ίδια ακριβώς (προμηθευτής) δίνουν συνήθως ίδια η καλύτερη τωρα αυτο βέβαια δεν ξέρω πως μεταφράζεται
Xristaras12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 πιστευω θα "δικαιωθεις" και θα παρεις καλυτερη καρτα,το συγκεκριμενο καταστημα δεν νομιζω οτι κανει "λαμογιες" σε θεματα εγγυησεων. εδω σε δικη μου περιπτωση(επειδη ο βλακας εσπασα το κλιψακι τις pci-e)μου ειπε ο ανθρωπος απ το service αν παθει κατι η μητρικη αλλα να μην ειναι απο την pci-e περναει κανονικα εγγυηση. Σε αλλα καταστημα απλα θα σου λεγανε εχει σπασιμο εδω-τερμα η εγγυηση κλπ κλπ..
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αυτο θέλω να πιστεύω και εγω και επειδή εχω και εμπειρίες με το συγκεκριμένο κατάστημα και άψογη εξυπηρέτηση απο αλλα παιδιά που μου εχουν πει ανησυχώ λιγότερο σε σχέσ με αλλα ...
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Γνωμη μου, κα διορθωστε με αν κανω λαθος.. Αν σε περιπτωση που δεν σου δωσουν την ιδια λογικα το οτι εχουν την προθεση να σου δωσουν καλυτερη σημαινει οτι κοβουν πιστωτικο καποιας αξιας αναλογης να καλυψει την εγγυηση σωστα? Αν πχ το πιστωτικο αυτο ειναι 200ευρω, ρωτα τους αν μπορεις να προσθεσεις πχ 50 ευρω και να παρεις μια 760.. Πεταω εγω ιδεες μεσ'την ζεστη μπας και πιασουν τοπο.. Αλλα αντικατασταση αυτης που εχει με 760 ειναι λιγο "too much" να το ζητησει. 1
blazexX23Xx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Γνωμη μου, κα διορθωστε με αν κανω λαθος.. Αν σε περιπτωση που δεν σου δωσουν την ιδια λογικα το οτι εχουν την προθεση να σου δωσουν καλυτερη σημαινει οτι κοβουν πιστωτικο καποιας αξιας αναλογης να καλυψει την εγγυηση σωστα? Αν πχ το πιστωτικο αυτο ειναι 200ευρω, ρωτα τους αν μπορεις να προσθεσεις πχ 50 ευρω και να παρεις μια 760.. Πεταω εγω ιδεες μεσ'την ζεστη μπας και πιασουν τοπο.. Αλλα αντικατασταση αυτης που εχει με 760 ειναι λιγο "too much" να το ζητησει. οντως ειναι too much, αλλα δεν πρεπει να παρει κατι στην αξια που την αγορασε;
Ntinaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 αρχικα κανουν αντικατασταση με την ιδια αν δεν υπαρχει του δινουν μια ιδιων χαρακτηριστικων η καλυτερη και αν δε θελει τοτε μπορει να ζητησει πιστωτικο και να προσθεσει λεφτα. 1
billst21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ξέρω πολύ καλά όλα τα παιδιά εκεί μέσα. μην ανησυχείς θα βρείς άκρη.
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οντως ειναι too much, αλλα δεν πρεπει να παρει κατι στην αξια που την αγορασε; Κοιτα επειδη δεν πρεπει να ξεχναμε οτι μενουμε στην Ελλαδα, θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Εχεις ασφαλεια στο αυτοκινητο σου που στο συμβολαιο εχει γραμμενη πραγματικη αξια 15χιλιαδες ευρω. Ωραια? Εχεις το οχημα 10 χρονια και "σπαει ο διαολος ποδι του" και σου στουκαρουν ολο το μπροστινο μερος. Στελνεις στην ασφαλιστικη τιμολογιο για ανταλλακτικα 5χιλιαδων ευρω. Αυτοι ξερεις τι θα σου πουν? Σου αγοραζουμε το αυτοκινητο με 4χιλιαρικα και ειμαστε και οι 2 καλυμενοι. Δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο περιπτωση να δεχτουν να πιστωσουν την πραγματικη αξια, ουτε να δεχτουν να πληρωσουν ανταλλακτικα 5χιλιαδων οταν το αμαξι εχει αξια τωρινη 2-3 χιλιαρικα το πολυ. "Το γραφει το συμβολαιο", "ναι εχετε δικιο", "αλλα εδω ειναι Ελλαδα και δεν μας αφορα, θες 4 χιλιαρικα για το αμαξι να τελειωνουμε?". Δυστυχως ετσι παει, εκτος και αν σου τρεχουν και το τραβιξεις στην δικαστικη οδο, που εκει θα δικαιωθεις αλλα θα πληρωσεις και καμποσα για την διαδικασια. Ξεχναμε τον ορο "πραγματικη αξια" σε περιπτωσεις rma στην ελλαδα, δυστυχως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα