Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Έχω Windows Vista και πριν λίγες μέρες έσβησα κατά λάθος το φάκελο Λήψεων (Downloads) από το User και δεν μπορώ να τον επαναφέρω από τον Κάδο ανακύκλωσης. Δεν ξέρω αν είναι απλό ή σύνθετο, αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη και παιδεύομαι και δεν βρίσκω τον τρόπο σκέφτηκα μήπως με διαφωτίσετε!! 

:blink: :-D

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

ειχες μεσα αρχεια που χρειαζεσαι;

αν ναι κακως χρησιμοποιεις τον υπολογιστη για το οτιδηποτε,μιας και αφου τον εσβησες δεδομενα μπορει να εχουν γραφτει πανω απο τα αρχεια.

αλλα επειδη δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο που ζητας θες απλα να επεμφανιστει ο φακελος η ΚΑΙ τα αρχεια που ειχε μεσα;

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Έχω Windows Vista και πριν λίγες μέρες έσβησα κατά λάθος το φάκελο Λήψεων (Downloads) από το User και δεν μπορώ να τον επαναφέρω από τον Κάδο ανακύκλωσης. Δεν ξέρω αν είναι απλό ή σύνθετο, αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη και παιδεύομαι και δεν βρίσκω τον τρόπο σκέφτηκα μήπως με διαφωτίσετε!! 

:blink: :-D

Ευχαριστώ πολύ!

Ο λόγος που δε μπορείς να κάνεις επαναφορά ποιος είναι? Δεν υπάρχει ο φάκελος στον κάδο ή δε σε αφήνει το λειτουργικό?

Δημοσ.

Εντάξει ένα λάθος κάναμε!...Όχι δεν είχα χρήσιμα αρχεία που χρειάζομαι μέσα σε αυτό απλά προσπάθησα να βρω πως να επαναφέρω το συγκεκριμένο φάκελο.

Ο λόγος που δε μπορείς να κάνεις επαναφορά ποιος είναι? Δεν υπάρχει ο φάκελος στον κάδο ή δε σε αφήνει το λειτουργικό?

Έχει σβηστεί ο φάκελος από τον κάδο.

Δημοσ.

Εφόσον είναι προσφατο, θα τον επαναφέρεις εύκολα με κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων αρχείων, όπως το recuva ας πούμε.

Δημιούργησε άλλον φάκελο στην τελική.

Δημοσ.

Εντάξει ένα λάθος κάναμε!...Όχι δεν είχα χρήσιμα αρχεία που χρειάζομαι μέσα σε αυτό απλά προσπάθησα να βρω πως να επαναφέρω το συγκεκριμένο φάκελο.

Έχει σβηστεί ο φάκελος από τον κάδο.

Είναι λίγο δύσκολο να επαναφέρεις τον φάκελο με τα αρχεία κυρίως γιατί χρησιμοποίησες τον Η/Υ μετά το ατυχές συμβάν. Αυτό σου γράφει και ο Χρηστάρας. Μπορείς να δοκιμάσεις με το hiren's boot cd μήπως και επαναφέρεις κάποια ή και όλα αν είσαι πολύ τυχερή. Χρησιμοποίησε φλασάκι για να αποθηκεύσεις τα ανακτημένα αρχεία

Εφόσον είναι προσφατο, θα τον επαναφέρεις εύκολα με κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς διαγραμμένων αρχείων, όπως το recuva ας πούμε.

Είναι λάθος να κάνεις εγκαταστάσεις σε δίσκο που πας να επαναφέρεις σβησμένα αρχεία

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα το ψάξω

Δημοσ.

Μην κάνεις εγκαταστάσεις στο δίσκο που θες να ανακτήσεις δεδομένα.

Οκ, βασικά δεν με ενδιαφέρει να επαναφέρω τα δεδομένα, αλλά να δημιουργήσω καινούριο φάκελο λήψεων στο User

Δημοσ.

Οκ, βασικά δεν με ενδιαφέρει να επαναφέρω τα δεδομένα, αλλά να δημιουργήσω καινούριο φάκελο λήψεων στο User

Κλείσε όλα τα παράθυρα του Windows Explorer. Άνοιξε ένα command prompt και πληκτρολόγησε

mkdir Downloads

Αν όλα πάνε καλά θα δημιουργηθεί ο φάκελος.

Δημοσ.

Οπότε η ερώτηση μου είναι πως να το δημιουργήσω το φάκελο αυτό ξανά, έχει και ένα συγκεκριμένο εικονίδιο με μπλε βέλος.

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση και τις προτάσεις.

Δημοσ.

Οπότε η ερώτηση μου είναι πως να το δημιουργήσω το φάκελο αυτό ξανά, έχει και ένα συγκεκριμένο εικονίδιο με μπλε βέλος.

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση και τις προτάσεις.

Δημιούργησε το φάκελο όπως σου έγραψα πιο πάνω. Άνοιξε ένα notepad και πληκτρολόγησε

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders]
"{374DE290-123F-4565-9164-39C4925E467B}"=hex(2):25,00,55,00,53,00,45,00,52,00,\
  50,00,52,00,4f,00,46,00,49,00,4c,00,45,00,25,00,5c,00,44,00,6f,00,77,00,6e,\
  00,6c,00,6f,00,61,00,64,00,73,00,00,00

Αποθήκευσέ το σαν r.reg και κάνε διπλό κλικ πάνω του για να το τρέξεις. Θα σου βγάλει κάποια προειδοποίηση για το μητρώο, την αποδέχεσαι και μετά κάνεις επανεκκίνηση.

Πηγή: http://www.vistax64.com/tutorials/148461-personal-user-folder-restore-missing-folder.html

Δημοσ.

Στο λινκ που έδωσες έχει έτοιμο το reg (http://www.vistax64.com/attachments/tutorials/6948d1286777058-personal-user-folder-restore-missing-folder-restore_downloads_default_location.reg) οπότε δεν χρειάζεται η eftych να παιδεύεται με το σημειωματάριο.

Το ξέρω, είπα να το γράψω στο νήμα μήπως και "χαθεί" με όλα τα αρχεία που είχε εκεί. Άλλωστε, ένα copy-paste χρειάζεται να κάνει στο notepad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...