Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Εδώ και αρκετό καιρό, έχω κάποια πολύ παράξενα θέματα με το Ίντερνετ. Έχω HoL, κλειδώνει γύρω στα 5.1 και κατεβάζω με 300 - 560 kbps.

Υπάρχουν φορές που μια σελίδα, π.χ google - δε φορτώνει και μου βγάζει το μήνυμα "Αδυναμία φόρτωσης σελίδας, με το "προσωπάκι" που πετάει όταν crachari το flashschock (όταν έχω εικόνα έτοιμη θα ποστάρο). Ή πατάω google από τους σελιδοδείκτες και μου λέει κάτι "Page not found" και με βάζει στο yahoo search. Ή αυτό "No site configured at this address."

Σημείωση: Δεν έχω toolbar, ούτε ιούς, malware, spyware. Έχω κάνει scan με Avast! 8, Malwarebytes, Superantispyware. Έχω κάνει διαγραφή ιστορικού κτλπ, χειροκίνητα από τον browser και από CCleaner.

Μετά φυσικά από αυτά τα "παράξενα" γίνεται αποσύνδεση από το διαδίκτυο κ μόνο με επανεκκίνηση λύνεται. Να πω δε, ότι η HoL είχε φτάσει στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή στο ρουτερ, κάτι που εφαρμόστηκε δίχως αποτελέσματα.

Σήμερα όλα καλά βέβαια, αλλα το θέμα με έχει κουράσει.

Είναι ιντερνετικό ή δεν είναι; όποια γνώμη, πραγματικά είναι ευπρόσδεκτη. 

Υ.Γ Με την πρώτη ευκαιρία θα σας στείλω screens.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Και εγω HOL εχω και το μου κανει τα ιδια καμια βδομαδα τωρα οχι τιποτα ιδιαιτερο απλα οπως τα ειπες για κανα 5λεπτο δεν μου ανοιγει καποιες σελιδες χωρις να εχω φαει disconnect.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.

Αρα λοιπόν, υπάρχει πρόβλημα από πλευράς τους που σιγά-σιγά επεκτείνεται και σε μεγαλύτερη μερίδα... μου φαίνεται θα πάω σε Cyta.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

και εμένα το κάνει αυτό..

πχ μπορεί και τώρα που πατήσω "απάντηση" για να αναρτηρθεί αυτό το post να μου βγάλει "page not found"..

μετά πατά refresh (ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ) και όλα καλά!!!

έχω 3 μηχανάκια στο σπίτι  με win7 + winxp..το ίδιο πρόβλημα

Δημοσ.

Και καντε ρεσταρτ το ρουτερ σας.

αν δεν τα εχουν κανει πριν γραψουν το προβλημα τοτε το δικανο ή τον sniper>αν και επειδη εχω περασει και απo support αν οι μισοι εκαναν restart τα ρουτερ και τα Pc τους και διαβαζαν και το manual θα υπηρχαν τα μισα προβληματα.

αλλα ισως να ειναι και λιγο πιο γενικο το θεμα ενδεχομενως.ειδικα με ολα τα σαπιδορουτερ εκει εξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...