Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σιγά μωρέ έσπασα τον harrison ford (καλή κάρτα αλλα πολύ dependant στον αντίπαλο ,και έχεις εναλλακτικη στα ooze) και τον malygos που καλό το spell power +5 αλλα είναι τόσο late game κάρτα που κλάιν(μονο για τον malygos το μετάνιωσα), τα faceless με το deck του priest που έχω έχουν κάνει παπάδες είναι πολύ underated κάρτες,είναι ένα mind control με 5 βαθμούς που δεν σκοτώνει το αντίπαλο card ,σε συνδιασμό με τα shadow ward death έχω κάνει αντιπάλους να φρίξουν...

btw τώρα πούλησα μια πανοπλία στο diablo 2ε απο αυτές που είχα απο πέρυσι που έχω να παίξω το παιχνίδι(ευχαριστώ real life auction house) και έκανα ένα arena buy και πήρα τον χρυσό legendary ,σίγουρα θα τον σκοτώσω για μια άλλη Legendary κάρτα το θέμα είναι ποιά? αν αποφασίσω για mage θα φύγει για alexandza αλλα δεν θα έχω τα pyro τα πάλι λειτουργικο deck δεν θα έχω...

btw εσείς τι έχετε πετύχει απο legendary? εγώ με αυτά τα gold απο τα achievments(όλα μέχρι το 100wins) με arena full πρέπει να άνοιξα καμιά 10αριά και έτυχα 2 legendary ,1 doomsayer, 1 sea giant

με το deck του priest είχα φτάσει master 1 σε 2 μέρες played time :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σιγά μωρέ έσπασα τον harrison ford (καλή κάρτα αλλα πολύ dependant στον αντίπαλο ,και έχεις εναλλακτικη στα ooze) και τον malygos που καλό το spell power +5 αλλα είναι τόσο late game κάρτα που κλάιν(μονο για τον malygos το μετάνιωσα), τα faceless με το deck του priest που έχω έχουν κάνει παπάδες είναι πολύ underated κάρτες,είναι ένα mind control με 5 βαθμούς που δεν σκοτώνει το αντίπαλο card ,σε συνδιασμό με τα shadow ward death έχω κάνει αντιπάλους να φρίξουν...

btw τώρα πούλησα μια πανοπλία στο diablo 2ε απο αυτές που είχα απο πέρυσι που έχω να παίξω το παιχνίδι(ευχαριστώ real life auction house) και έκανα ένα arena buy και πήρα τον χρυσό legendary ,σίγουρα θα τον σκοτώσω για μια άλλη Legendary κάρτα το θέμα είναι ποιά? αν αποφασίσω για mage θα φύγει για alexandza αλλα δεν θα έχω τα pyro τα πάλι λειτουργικο deck δεν θα έχω...

btw εσείς τι έχετε πετύχει απο legendary? εγώ με αυτά τα gold απο τα achievments(όλα μέχρι το 100wins) με arena full πρέπει να άνοιξα καμιά 10αριά και έτυχα 2 legendary ,1 doomsayer, 1 sea giant

Μονο Hogger Και αυτος απο 9-1 Arena :(

Legendary? Τι είναι αυτό? Δεν έχω κανένα ως τώρα τύχει. Α όχι ψέματα, έχω έναν Tirion και ίσως ένα black knight. Κάτσε να πάω να σπάσω κανέναν. O Black Knight είναι solid αλλά Meh. Ο Tirion είναι καύλα και χωρίς πολλά silence είναι κομπλέ

cool story of the day: 4 truesilver champions σε ένα παιχνίδι straight από τον αντίπαλό μου φυσικά. Μαντέψτε αν κέρδισα.

ααααααα ο βλάκας ο mekatorque που σου δίνει δεν σπάει!!!! είναι promo gift card λέει και δεν σπάει... εντάξει θα τον έχω μέσα στα deck μου γιατί είναι 6-6 και βγάζει και μια 2η κάρτα αλλα πάλι ξενέρωσα γιατί ήθελα κάτι καλύτερο...

Legendary? Τι είναι αυτό? Δεν έχω κανένα ως τώρα τύχει. Α όχι ψέματα, έχω έναν Tirion και ίσως ένα black knight. Κάτσε να πάω να σπάσω κανέναν. O Black Knight είναι solid αλλά Meh. Ο Tirion είναι καύλα και χωρίς πολλά silence είναι κομπλέ

cool story of the day: 4 truesilver champions σε ένα παιχνίδι straight από τον αντίπαλό μου φυσικά. Μαντέψτε αν κέρδισα.

Μα κι εσύ να μην έχεις 4 Oozes? 

ααααααα ο βλάκας ο mekatorque που σου δίνει δεν σπάει!!!! είναι promo gift card λέει και δεν σπάει... εντάξει θα τον έχω μέσα στα deck μου γιατί είναι 6-6 και βγάζει και μια 2η κάρτα αλλα πάλι ξενέρωσα γιατί ήθελα κάτι καλύτερο...

Ειναι Legendary χρυση καρτα αυτο :P

H alextrasza ειναι απιστευτη καρτα αλλα θες και 2x ice block και 2x pyroblast minimum για να λειτουργησει οπως πρεπει.. Ριχνει το health στο 15 o αντιπαλος νομιζει οτι σε εχει και δεν επιτιθεται στην aleztrasza αλλα σε εσενα(πρεπει να εισαι με 10 health περιπου), σε σωζει το ice block για το round και μετα τον βαρας με αυτη και ριχνεις ενα pyro και τελος. Εχει μεγαλη πλακα οταν σου βγει που σου λενε και "well played", που να ηξεραν.. :P

Οκ δεν λειτουργει παντα αυτο και θες και τους 2 molten giants για 8/8 με 0 μανα αλλα καπως ετσι παιζει αυτο το deck.. Το εχω φτιαξει και οταν δουλευει ειναι φοβερο και πολυ fun.

ειχα πιασει τον black night σε gold, τον εσπασα = free legendary , και η μαλακια μου ξαναεκατσε σε κανονικη...

πολυ μεχ καρτα , δεν παει πουθενα.

malygos δεν εσπαγα με την καμια , ειδικα σε ενα shaman deck που παιζω...

γενικα απο legend ,εχω βαλει στο ματι , thalnos , leeroy , antonidas , van cleef , alexstraza...ΜΟΝΟ :P

γενικα απο legend ,εχω βαλει στο ματι , thalnos , leeroy , antonidas , van cleef , alexstraza...ΜΟΝΟ  :P

Ξεχασες την sylvana, ειναι απιστευτο 5αρι... :P Εγω εσπασα onyxia, king mukla και μια του priest που δεν την θυμαμαι καν..

Τι rank έχετε φτάσει?

Ημουν diamond πριν τωρα sorcerer apprentice κατι τετοιο, δεν εχω παιξει πολυ μετα το reset..

γιατί με το νέο γίνεται να μην το πας max? αφού φαίνονται τα πάντα, δεν έχει hidden mmr και απλά ανεβαίνεις.... πριν να πας πχ masters 3* ήταν το δύσκολο που και δεν έβλεπες και εάν στράβωνε δεν έπαιρνες με τίποτα τα ranks. τώρα και με 1-1 , 2-1 να πας θα το maxareis θεωρητικά

Ξεχασες την sylvana, ειναι απιστευτο 5αρι... :P Εγω εσπασα onyxia, king mukla και μια του priest που δεν την θυμαμαι καν..

Ημουν diamond πριν τωρα sorcerer apprentice κατι τετοιο, δεν εχω παιξει πολυ μετα το reset..

sylvana την εχω πιασει...

τα αλλα τα θελω / θελω να τα κραφταρω...αν και τον θαλνος τον θεωρω τρελο value.

επισης αυτο το shaman deck παιζω atm , σκεφτηκα να βγαλω sen jin και να βαλω 2 earth elemental αλλα 

1ον δεν εχω κανενα 

2ον σκεφτομαι οτι ειναι ποοοολυ δυσκολο να μην φανε καποιο removal Και να χω το overload στον επομενο turn....

kc4hjOx.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...