panoskir Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 @bardock300 θες ακόμα κλειδί?? Μόλις μου ήρθε mail από Blizzard και δεν το χρειάζομαι...!! Αν δεν το θελει ο bardock300 και δεν το χρειαζεσαι pm me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 αμα δεν το χρειαζεται το παιδι το θελω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Σημερα με το reset μου φαινονται πιο δυσκολα τα παιχνιδια παντως, ημουν diamond με το παλιο ranking.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ακομα περιμενω Θα το εκτιμουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τι αλλα νεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τι αλλα νεα? νταξ ψιλοστανταρ κομπο για warrior, το εχω κανει, μου το εχουν κανει...το σημαντικο ειναι να σου κατσει το rampage παντως τρελο νερφαρισμα στους hunters...οσους hunters ειχα πετυχει, ουσιαστικα ενα play ειχαν και τους το κοψαν και αυτο...μονο κομπο με την hyenna μπορω να σκεφτω,αλλα και αυτο ειναι πολυ πιο ευκολα αντιμετωπισιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 χμ... πλέον αρχίζω να απορώ πως μπορεί να λειτουργήσει σωστά ένα online tcg/ccg, οποια κάρτα αρχίζουν την χρησιμοποιούν γίνεται imba τρώει νερφ, όποια κάρτα δεν αρέσει στις μάζες (μπουυυ μου πήρε το 8-8 με Mind control,νερφ τωρα) τρώει νερφ, οποιο deck πάει καλά το αντιγράφουν ,γκρινιάζουν κάποιοι που χάνουν τρώει νέρφ... γενικα απο τις μέρες που παίζω παρατηρώ ένα προβληματάκι, σε πολλά classes το παιχνίδι δεν σε ξεκινάει με καλές κάρτες και αυτό σε κάνει να πιστέυεις οτι δεν είναι καλό το class, π.χ. lock και rogue δεν παίζουν πολλοί γιατί σου δίνει κάποιες σάπιες Basic κάρτες που κάνεις τραγικό deck και θες πολύ dust/gold για να φτιάξεις ακόμα και νορμάλ deck. mage-priest-warrior δίνει κάποια βασικά και είσαι οκ, ο hunter δεν μου αρέσει γιατί συνήθως κατα 99% θα πρέπει να κάνεις focus μόνο σε beast τέρατα... ο shaman έχει ένα random element που προσωπικά δεν μου αρέσει ,ειδικά σε παιχνίδι που θέλω ακρίβεια(aoe random hit-random totem) και ο druid είναι ο κλασικός druid... δεν μου άρεσε απο wow εποχές οπότε δεν του δίνω σημασία,και pala deck κάνεις σχετικά καλό αλλα όχι όσο mage-priest-warrior με τις βασικές κάρτες. αν κάποιος έχει λεφτά ,ο rogue και ο lock είναι απίστευτοι,αν κάποιος όχι mage-priest-pala-war και έχει γεμίσει ο τόπος με αυτούς, στην αμερική τώρα γίνεται χαμός με mage, α και κάτι ακόμα πόσο σπαστικό είναι να κάνεις ένα deck με τεράστιο κόπο να σπας κάρτες κτλπ,και να σου το νερφάρουν τόσο πολύ που να μην έχεις όρεξη να παίξεις, πχ έφτιαξα καλό Priest deck βγάζουν off το mc μου νερφάρουν και άλλες 2 σημαντικές κάρτες, τώρα σκεφτόμουν να φτιάξω καλό mage deck και σκέφτομαι με τα όσα ακούγονται θα πέσει νερφ στάνταρ, να φτιάξω rogue? και αν ανακαλύψουν οτι είναι Imba με τα τόσο Low lvl spells θα πέσει και εκεί πέλεκις, μπας και παίξω druid που δεν παίζει κανείς για να είμαι σίγουρος???? τουλάχιστον για λίγο διάστημα τις κάρτες που νερφάρουν μπορείς να τις κάνεις de και να πάρεις το ίδιο dust που ξόδεψες για να τις φτιάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 http://www.arenamastery.com/sitewide.php μερικά στατιστικά που λένε οτι αυτή τη στιγμή ο priest είναι το χειρότερο class στην αρένα... (μετά τον hunter ίσως χαχα) ναι πραγματικά ήθελε τέτοιο νερφ το mc.... themachine το πρόβλημα δεν είναι οι κάρτες που νερφάρουν, π.χ εγώ έσπασα 2 legendary για να φτιάξω 2 faceless manipulator τα οποιά σε κάποια deck ταιριάζουν όπως του Priest αλλα στα περισσότερα όχι, btw ο priest έχει ελάχιστο aoe (nova μόνο) και τεράστιο πρόβλημα με τα 4attack τέρατα, αν εκμεταλευτείς αυτά τα 2 τον τσακίζεις για πλάκα.προσπάθησα με τις κόμπρες και τους argent να κάνω negate το 2ο αλλα δεν γίνεται αν σε πάει σε aggro ο άλλος σε έχει άνετα, γενικά τα aggro deck κερδίζουν , προσωπικά το μετάνιωσα για rogue πριν καν το ξεκινήσω, αν και έχει ωραία mechanics θέλει άποιρες κάρτες για να τον χρησιμοποιήσεις σωστά (Mana addict-van clief-jungler-adventurer etc) , μέχρι στιγμής είμαι στον mage αλλα με τόσο κράξιμο που ακούγεται φοβάμαι μην τον χαντακώσουν όπως τον priest... σίγουρα απλά ένα παιχνίδι είναι και το παίζεις για διασκέδαση αλλα είναι ξενέρα να ξοδέυεις όλα τα recources σου σε κάτι και να βγαίνει μούφα με ενα patch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Λογικο ειναι αυτο που λες στο τελος Σε closed beta ειναι ακομα και τα patch δεν τα βαζουν και τοσο συχνα οσο θα επρεπε imo Αλλωστε ολα αυτα σου φαινονται γιατι πολυ απλα δεν εχουμε ολες τις καρτες η τουλαχιστον τις πιο πολλες Αν τις ειχαμε δεν θα μας ενοιαζε Οσον αφορα τον priest δεν χρειαζεται να παιζεις μονο με Nova Μπορεις να παιξεις με Doomsayer , μπορεις να παιξεις με Wild Pyromancer αν θες Aoe . Aκομα κ Soulpriest μπορεις να παιξεις μαζι με Circle of Healing αλλα δεν ειναι αυτο το orientation του priest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 http://www.arenamastery.com/sitewide.php μερικά στατιστικά που λένε οτι αυτή τη στιγμή ο priest είναι το χειρότερο class στην αρένα... (μετά τον hunter ίσως χαχα) ναι πραγματικά ήθελε τέτοιο νερφ το mc.... themachine το πρόβλημα δεν είναι οι κάρτες που νερφάρουν, π.χ εγώ έσπασα 2 legendary για να φτιάξω 2 faceless manipulator τα οποιά σε κάποια deck ταιριάζουν όπως του Priest αλλα στα περισσότερα όχι, btw ο priest έχει ελάχιστο aoe (nova μόνο) και τεράστιο πρόβλημα με τα 4attack τέρατα, αν εκμεταλευτείς αυτά τα 2 τον τσακίζεις για πλάκα.προσπάθησα με τις κόμπρες και τους argent να κάνω negate το 2ο αλλα δεν γίνεται αν σε πάει σε aggro ο άλλος σε έχει άνετα, γενικά τα aggro deck κερδίζουν , προσωπικά το μετάνιωσα για rogue πριν καν το ξεκινήσω, αν και έχει ωραία mechanics θέλει άποιρες κάρτες για να τον χρησιμοποιήσεις σωστά (Mana addict-van clief-jungler-adventurer etc) , μέχρι στιγμής είμαι στον mage αλλα με τόσο κράξιμο που ακούγεται φοβάμαι μην τον χαντακώσουν όπως τον priest... σίγουρα απλά ένα παιχνίδι είναι και το παίζεις για διασκέδαση αλλα είναι ξενέρα να ξοδέυεις όλα τα recources σου σε κάτι και να βγαίνει μούφα με ενα patch... Ακριβως ετσι ειναι δυστυχως, εγω mage ειμαι και εχω δωσει ολα τα resources εκει, θα φαει το nerf του νομιζω αλλα ελπιζω να παραμεινει playable.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 http://www.arenamastery.com/sitewide.php μερικά στατιστικά που λένε οτι αυτή τη στιγμή ο priest είναι το χειρότερο class στην αρένα... (μετά τον hunter ίσως χαχα) ναι πραγματικά ήθελε τέτοιο νερφ το mc.... themachine το πρόβλημα δεν είναι οι κάρτες που νερφάρουν, π.χ εγώ έσπασα 2 legendary για να φτιάξω 2 faceless manipulator τα οποιά σε κάποια deck ταιριάζουν όπως του Priest αλλα στα περισσότερα όχι, btw ο priest έχει ελάχιστο aoe (nova μόνο) και τεράστιο πρόβλημα με τα 4attack τέρατα, αν εκμεταλευτείς αυτά τα 2 τον τσακίζεις για πλάκα.προσπάθησα με τις κόμπρες και τους argent να κάνω negate το 2ο αλλα δεν γίνεται αν σε πάει σε aggro ο άλλος σε έχει άνετα, γενικά τα aggro deck κερδίζουν , προσωπικά το μετάνιωσα για rogue πριν καν το ξεκινήσω, αν και έχει ωραία mechanics θέλει άποιρες κάρτες για να τον χρησιμοποιήσεις σωστά (Mana addict-van clief-jungler-adventurer etc) , μέχρι στιγμής είμαι στον mage αλλα με τόσο κράξιμο που ακούγεται φοβάμαι μην τον χαντακώσουν όπως τον priest... σίγουρα απλά ένα παιχνίδι είναι και το παίζεις για διασκέδαση αλλα είναι ξενέρα να ξοδέυεις όλα τα recources σου σε κάτι και να βγαίνει μούφα με ενα patch... Skantzo το εχεις λιωσει που φενεται . παιζεις σχεδον 4 μερες και ηδη εχεις Legendary που τα σπας κιολας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το cyrcle of healing αντί να κανει heal εκανε 4 ζημια σε αρένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Θα είχες Auchenai Soulpriest κάτω και δεν θα το πήρες χαμπάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Skanjos, έσπασες legendary για faceless manipulator? Για τον Rogue δεν χρειάζεσαι όλα αυτά που λες. Δεν ξέρω πως θα εξελιχτεί το Meta αλλά master 3 έφτασα με rogue και να είχα 6 rare στο Deck. Ο Cleef θα βοηθούσε αλλά εντάξει, έκανα και χωρίς αυτόν. Το mind control έχει griefing μηχανισμό. Βασικά πιστεύω μετανιώσαν που το έβγαλαν. Και τη Sylvanna. Τα 10 mana όντως είναι πολλά. Οπότε η λύση είναι απλή, μην το βάλεις. Αν και εδώ που τα λέμε, ακόμα και στα 8 mana κανείς δεν είχε στο contructed Πρόβλημα με το MC. Μόνο στην αρένα. Υπάρχουν και aggro priest. Το Healing και μόνο είναι πολύ δυνατό abilitty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Θα είχες Auchenai Soulpriest κάτω και δεν θα το πήρες χαμπάρι. ναι! αυτό ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις