paularas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 καλές φαίνονται οι αλλαγές. περιμένω να δω hypes και συνδιασμούς που θα παίξουν (αν και έχουν βγει ήδη οι νέοι viable συνδιασμοί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Στο NA έχουν πήξει στους μάγους όμως, και μάλιστα το deck με Frost mage-Alextraaza Giants Θα έπρεπε να βγάλουν μια κάρτα στα Neutral που να σκοτώνει secrets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Λογικο ειναι να παιζουν mages , η πιο imbalanced class ηταν κ ειναι Αλλα κανουν nerf την μια καρτα που ειχε ο hunter για να παιξει σε ενα deck Blizzard logic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ναι, το giant build είναι atm ότι χειρότερο... σε πάει 15 και μετά καπάκια στα 7 και πρέπει να φας είτε τα 8 του armor του μάγου είτε τον γίγαντα που θα σε βαρέσει ξανά για άλλα τόσα και χάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 μετά από μερικές ωρίτσες, έχω διαπιστώσει ότι το παιχνίδι απαιτεί GRIND Το έχουν αυτό τα F2P games. Πώς θα σε κάνουν να βάλεις κάνα microtransaction, κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Στο NA έχουν πήξει στους μάγους όμως, και μάλιστα το deck με Frost mage-Alextraaza Giants Θα έπρεπε να βγάλουν μια κάρτα στα Neutral που να σκοτώνει secrets. Αυτο λες?? http://www.hearthpwn.com/forums/class-discussion/mage/2192-renars-mage-combo-85-winrate-top-9-mmr Ειναι πολυ ακριβο deck παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 χμ... πλέον αρχίζω να απορώ πως μπορεί να λειτουργήσει σωστά ένα online tcg/ccg, οποια κάρτα αρχίζουν την χρησιμοποιούν γίνεται imba τρώει νερφ, όποια κάρτα δεν αρέσει στις μάζες (μπουυυ μου πήρε το 8-8 με Mind control,νερφ τωρα) τρώει νερφ, οποιο deck πάει καλά το αντιγράφουν ,γκρινιάζουν κάποιοι που χάνουν τρώει νέρφ... γενικα απο τις μέρες που παίζω παρατηρώ ένα προβληματάκι, σε πολλά classes το παιχνίδι δεν σε ξεκινάει με καλές κάρτες και αυτό σε κάνει να πιστέυεις οτι δεν είναι καλό το class, π.χ. lock και rogue δεν παίζουν πολλοί γιατί σου δίνει κάποιες σάπιες Basic κάρτες που κάνεις τραγικό deck και θες πολύ dust/gold για να φτιάξεις ακόμα και νορμάλ deck. mage-priest-warrior δίνει κάποια βασικά και είσαι οκ, ο hunter δεν μου αρέσει γιατί συνήθως κατα 99% θα πρέπει να κάνεις focus μόνο σε beast τέρατα... ο shaman έχει ένα random element που προσωπικά δεν μου αρέσει ,ειδικά σε παιχνίδι που θέλω ακρίβεια(aoe random hit-random totem) και ο druid είναι ο κλασικός druid... δεν μου άρεσε απο wow εποχές οπότε δεν του δίνω σημασία,και pala deck κάνεις σχετικά καλό αλλα όχι όσο mage-priest-warrior με τις βασικές κάρτες. αν κάποιος έχει λεφτά ,ο rogue και ο lock είναι απίστευτοι,αν κάποιος όχι mage-priest-pala-war και έχει γεμίσει ο τόπος με αυτούς, στην αμερική τώρα γίνεται χαμός με mage, α και κάτι ακόμα πόσο σπαστικό είναι να κάνεις ένα deck με τεράστιο κόπο να σπας κάρτες κτλπ,και να σου το νερφάρουν τόσο πολύ που να μην έχεις όρεξη να παίξεις, πχ έφτιαξα καλό Priest deck βγάζουν off το mc μου νερφάρουν και άλλες 2 σημαντικές κάρτες, τώρα σκεφτόμουν να φτιάξω καλό mage deck και σκέφτομαι με τα όσα ακούγονται θα πέσει νερφ στάνταρ, να φτιάξω rogue? και αν ανακαλύψουν οτι είναι Imba με τα τόσο Low lvl spells θα πέσει και εκεί πέλεκις, μπας και παίξω druid που δεν παίζει κανείς για να είμαι σίγουρος???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας με την λογικη του παιζω για πλακα και δεν το πληρωνω. Οσο για τις καρτες που λες,το μονο που κανεις σαν πρωταρης ειναι με τα Gold που μαζευεις να παιζεις Arena.Ετσι θα αρχισεις να εχεις και αρκετες αρχικες καρτες και λιγα Dust να φτιαξεις και μερικες ακομα. Οσο για τα nerf μην σου κανουν εντυπωση τα ιδια ειχα πετυχει και εγω οταν επαιζα Yu Gi Oh πχ και εκει τις Op καρτες τις απαγορευανε,ή περιοριζανε τον αριθμο που μπορουσες να εχεις και αν την ειχες χρυσοπληρωσει την καρτα για να την παρεις κοψε το κεφαλι σου τι θα την κανεις τωρα. Μην ξεχνας αλλωστε οτι ετσι γινονται και τα nerf σε αλλα γνωστα Online παιχνιδια πχ Mmo,Moba κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τον Rogue μπορει να τον ξαναπιάσουν αλλά NA τον εχουν ανακαλύψει ήδη. Πριν μήνες είχε γίνει ένα Streamers Tourn και νικησε Rogue(Trumpsc) και ΟΛΟΙ παιζαν Rogue και ελεγαν Rogue IMBA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 btw τώρα ίσως να έχει γίνει λίγο scale down το balance ανάμεσα σε arena-buy pack καθώς μέχρι τις 6 νίκες παίρνεις μόνο μερικό gold και 1 pack, προσωπικά συνήθως είμαι ανάμεσα στις 3-6 wins ανα αρένα τουλάχιστον σε αυτές που έχω κάνει, με το νέο σύστημα έκανα 1 αρένα σήμερα και πήρα 1 άχρηστη άσπρη κάρτα και ενα pack.... με 3 νίκες. δεν ξέρω κατα πόσο συμφέρει ,πάντως είναι καλύτερα να παίζεις αρένα ,μαρέσει το concept. τέσπα αποφάσισα τώρα που κοιτούσα τις κάρτες να φτιάξω ένα δυνατο rogue deck.θέλω όμως πολλές κάρτες πφφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδή συμβουλευετε να προσπαθήσω να παίζω Arena για να φαρμαρω κάρτες ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 οταν το ξεκινας παιζεις normal games μεχρι να ψιλομαθεις το παιχνιδι,και επειδη μαζευεις αρκετα gold στην αρχη το καλυτερο ειναι να τα κρατας για Arena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ο Rogue πριν γινει το wipe ηταν σε κατασταση τωρινου Mage , για αυτο κ εφαγε nerf O Mage atm ειναι κυριως op για το πολυ direct damage που εχει αλλα κ για το hero power . Το 1 dmg οπουδηποτε ειναι πολυ σημαντικο χωρις να πρεπει να φας πισω το dmg πχ σαν Druid η Warrior 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αν ήταν μόνο σε τέρατα θα ήταν καλό αλλά σαφώς νερφαρισμένο. Το ίδιο και με τον Priest. δηλαδή συμβουλευετε να προσπαθήσω να παίζω Arena για να φαρμαρω κάρτες ;;; ¨Οτι είπε ο Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 @bardock300 θες ακόμα κλειδί?? Μόλις μου ήρθε mail από Blizzard και δεν το χρειάζομαι...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις