ADHD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Σε τι tablet?? Εγω το δοκιμασα σε ipad με το splastop 2 app και δουλευει μια χαρα, απλα βαζεις να ανοιγει σε 1024x768 windowed και εισαι full screen στην ουσια. Μπορει να υπαρχουν και καλυτερα settings αλλα ειναι μια χαρα playable το παιχνιδι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 2500 keys την επομενη Δευτερα Οσοι δεν εχετε παρει , go ahead http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-10-weve-got-another-2500-hearthstone-keys-to-give-away 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deanstreet Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μου ήρθε ένα extra key στο δεύτερο mail ο πρώτος που θα ποστάρει ότι το θέλει είναι δικό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν το θελει οπωσδηποτε κανεις αλλος θα το επαιρνα για τον αδερφο μου που ψαχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deanstreet Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το έδωσα στον Atallos1 για τον αδελφό του.Have fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχω κι εγώ κλειδί, μου ήρθε πριν λίγο.Ποιός το θέλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ, αλλά αν δεν έχει άλλος από εδώ μέσα του το δίνεις Εγώ το θέλω για φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγω δεν εχω, αν περισσευει εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ περιμενω 5 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το έστειλα στον jenkins, συγγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 μετά από μερικές ωρίτσες, έχω διαπιστώσει ότι το παιχνίδι απαιτεί GRIND! πάρα πολύ. για ποιον λόγο να κάτσω να πεθάνω τόσο σε ένα παιχνίδι με κάρτες. πλάκα έχει. αλλά magic ΔΕΝ είναι. οπώτε πίσω στο wow.. είναι οκ για 1-2 παιχνίδια όσο περιμένεις να στρωθεί το τραπέζι για δείπνο. ως εκεί δεκτόν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγω δεν εχω, αν περισσευει εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ περιμενω 5 μηνες Δυστυχώς ενεργοποιήθηκε, αλλά το επόμενο που θα πέσει στα χέρια μου, θα στο στείλω απευθείας στα inbox σου. 5 μήνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Οκ, δεν πειραζει.. Δεν ξερω γιατι μου το κανει αυτο η Blizzard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrdim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Οκ, δεν πειραζει.. Δεν ξερω γιατι μου το κανει αυτο η Blizzard. τσεκαρε οτι οντως εχεις κανει sign up για beta γιατι ειχαν καποιο θεμα http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/8715582475 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 μετά από μερικές ωρίτσες, έχω διαπιστώσει ότι το παιχνίδι απαιτεί GRIND! πάρα πολύ. για ποιον λόγο να κάτσω να πεθάνω τόσο σε ένα παιχνίδι με κάρτες. πλάκα έχει. αλλά magic ΔΕΝ είναι. οπώτε πίσω στο wow.. είναι οκ για 1-2 παιχνίδια όσο περιμένεις να στρωθεί το τραπέζι για δείπνο. ως εκεί δεκτόν Παίξε αρένα και όλα θα έρθουν μόνα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Πως σας φαίνεται το νέο ranked system? Επίσης ξεκίνησε το test season 1 η οποία όμως δεν θα έχει κάποια rewards στο τέλος της (τέλος του μήνα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις