Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε τι tablet??

Εγω το δοκιμασα σε ipad με το splastop 2 app και δουλευει μια χαρα, απλα βαζεις να ανοιγει σε 1024x768 windowed και εισαι full screen στην ουσια. Μπορει να υπαρχουν και καλυτερα settings αλλα ειναι μια χαρα playable το παιχνιδι..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μετά από μερικές ωρίτσες, έχω διαπιστώσει ότι το παιχνίδι απαιτεί GRIND! πάρα πολύ. για ποιον λόγο να κάτσω να πεθάνω τόσο σε ένα παιχνίδι με κάρτες. πλάκα έχει. αλλά magic ΔΕΝ είναι. οπώτε πίσω στο wow..

είναι οκ για 1-2 παιχνίδια όσο περιμένεις να στρωθεί το τραπέζι για δείπνο. ως εκεί δεκτόν

• Like 2

Εγω δεν εχω, αν περισσευει εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ περιμενω 5 μηνες :(

Δυστυχώς ενεργοποιήθηκε, αλλά το επόμενο που θα πέσει στα χέρια μου, θα στο στείλω απευθείας στα inbox σου.

5 μήνες... :(

Οκ, δεν πειραζει.. Δεν ξερω γιατι μου το κανει αυτο η Blizzard.

τσεκαρε οτι οντως εχεις κανει sign up για beta γιατι ειχαν καποιο θεμα

http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/8715582475

μετά από μερικές ωρίτσες, έχω διαπιστώσει ότι το παιχνίδι απαιτεί GRIND! πάρα πολύ. για ποιον λόγο να κάτσω να πεθάνω τόσο σε ένα παιχνίδι με κάρτες. πλάκα έχει. αλλά magic ΔΕΝ είναι. οπώτε πίσω στο wow..

είναι οκ για 1-2 παιχνίδια όσο περιμένεις να στρωθεί το τραπέζι για δείπνο. ως εκεί δεκτόν

Παίξε αρένα και όλα θα έρθουν μόνα τους.

Πως σας φαίνεται το νέο ranked system? Επίσης ξεκίνησε το test season 1 η οποία όμως δεν θα έχει κάποια rewards στο τέλος της (τέλος του μήνα). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...