Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ένας τυχερός το επόμενο ποστ :P, μην με στείλετε μνμτα το πρώτο πόστ απο κάτω όπως ακριβώς το πήρα και εγώ απο εδώ πριν 2-3 μέρες

καλά θεωρούν οτι δίνουν πολύ gold και κάνουν cap το gold στα 100? θες 30 νίκες για 100gold

πωω και μολις έσπασα 2 κάρτες για να κάνω 2 argent commander... δεν πειράζει έκανα Imba deck, btw είμαι ο μόνος που έφτιαξα δικό μου deck? τι κάθεστε και διαβάζετε decks προσπαθήστε μόνοι σας δείτε τι δουλέυει ,τι στυλ σας αρέσει κτλπ.εγώ παίζω ένα deck priest τώρα με απίστευτα καλό synergy και για early-mid-end game με άποιρο removal , δεν λέω χάνω καποια παιχνίδια αλλα μερικές φορές σε σκοτώνει και το game,μεγάλο πρόβλημα του Priest τα 4 attack monsters αλλα πάλι βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω με κόμπρες ή argent defender,btw πόσο γελάω με κάτι druid που καίγονται να φτιάξουν το 8-8 taunt και τους το παίρνω με mc ή το κάνω mime με τον faceless,πολύ Imba deck

btw στην αρένα με mage/priest πάντα φτάνω στις 4-5 νίκες ,και εκεί περίπου χάνω, όσο καλό deck και να κάνεις είναι δύσκολο να προχωρήσεις παραπάνω λόγο της τύχης μετά απο ένα σημείο,κάποια παιχνίδια θα σπάσουν σίγουρα,btw σε μια αρένα πήρα 125gold + pack χαχαχα σχεδόν free arena entry(5 νίκες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι γαμώ NA, δεν μπορούσες Eu?

http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/rogue#82:1;87:2;128:2;246:2;280:2;286:2;356:2;382:2;386:2;417:2;433:1;434:2;435:2;463:2;471:2;550:2;

Το deck που με πήγε master 3. Θα έπαιζα Squire αντί για elvish archer αλλα κυκλοφορεί πολύ blood knight τώρα τελευταία. Επίσης με τους Commando και τα Shadowstep γίνεται τρελό παιχνίδι με τον archer . Ο Azure drake μπορεί να αλλάξει με τη Syvanna.

μα έκανα transfer  σε ΝΑ όλα μου τα accounts πλεον.... αφού δεν παίζει να γυρίσω πίσω :)

Skanjos δώσε για τον αδερφό μου , εγώ έχω, αλλά δε μπορώ να του βρώ  με τίποτα. Αν κρίνεις πως όχι, δεν υπάρχει θέμα και πάλι. 

Από ένα σημείο και  μετά , λόγω των λίγων φράγκων και καρτών, τα deck είναι ίδια κατά βάση, στα τέρατα τοylx. Αν έχεις όλες τις κάρτες κάνεις πολλά πράγματα. Ακόμα βγαίνουν deck. Το giant mage deck είναι σχετικά πρόσφατο πχ. 

Το metagame στα Card games έχει τρελό γέλιο. Τώρα βάζουν όλοι πχ. Blood knight , έχω έβγαλα τους squires έβαλα Elf Archer και πάει λέγοντας. 

Υπάρχει ακόμα  πολύ ψωμί, άπειρο ψωμί θα έλεγα, και βρισκόμαστε ακόμα στην πρώτη εκδοση καρτών. 

Σε ενα MLS IQ Tab , δεν ειναι κατι το δυσκολο tbh

Απλα θες 2 εφαρμογες , μια στο tablet/Κινητο κ μια στο PC

Του PC κανει 20 ευρω αν ειδα καλα ( υπαρχει στον θειο , σφυραω αδιαφορα )

Το θεμα ειναι οτι δεν κανει support full screen εφαρμογες οποτε πρεπει να βρεις τις καταλληλες ρυθμισεις να κανει fit σε windowed

Στην ουσια αυτο που κανει ειναι να εχεις το pc σου στο tablet

Καταφερα με το ζορι να παιξω ενα game

Τα clicks ειναι μια χαρα , lag εχει απειροελαχιστο

Ναι ειχα δει κατι παρομοιο σε διαφορα video πχ το  http://www.youtube.com/watch?v=xh2a62iiSPQ . Παρα πολυ καλη η ιδεα του Hearthstone σε Tablets και iphones παντως μπορώ να πω +1 στην Blizzard γιαυτο.

Για MC αναμενομενο και πραγματικα το αξιζει,για Buzzard εν μερη δεν συμφωνω μιας και τωρα θα παρακαλας να μην τυχεις σε Mage(οχι οτι γενικα θες να τυχαινεις σε mage αλλα λέμε τώρα :P).Και ο Rogue το τρωει πλεον ευκολα με Hero ability,και ο Druid 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι ο καθένας τι class παίζει δεν θέλει να φάει νερφ, το mc το αξίζει το nerf φυσικά αλλα στους 10 πόντους φέυγει οφφ απο το deck μου ,η αλήθεια είναι οτι και στους 8 το έβγαλα,είναι πολύ ρίσκο κάρτα ακόμα και τώρα αν σου τύχει νωρίς την κρατάς 10 ώρες στα χέρια και ρισκάρεις, υπάρχουν καλύτερες επιλογές όπως οι κόμπρες ή ο faceless manipulator και τα shadow ward death για τα μεγάλα τέρατα του αντιπάλου.φυσικά έτσι τα καταστρέφεις δεν τα παίρνεις αλλα με το mc ακόμα και στους 8 ξοδέυεις έναν γύρω και είναι situational στις κάρτες του αντιπάλου.

το buzzard έχει broken mechanic, το κατεβάζεις με την snake trap και αν ο αντίπαλος δεν το σκοτώσει με spell και επιτεθεί(κάτι που είναι λογικό σε άποιρα deck)τραβάει ο άλλος 3 κάρτες απο τα φίδια.απλά έλεος.έτσι το κάνανε για να φέυγει πιο έυκολα και καλά κάνανε.

ο shattered sun φυσικά και ήθελε nerf τον έχω και εγώ 2πλό μέσα κάνει απίστευτη δουλειά

argent commander τα ίδια,ευτυχώς δεν πείραξαν τα bubble/charge/4attack οπότε δεν κάνει μεγάλη διαφορά στην χρήση του σε μένα προσωπικά.

το imp τώρα τι 2 τι 3 damage ανάγκη δεν έχει ο lock θα το παίξει πάλι και κλάιν θα πει...

υπάρχουν άλλα cards τα οποια θέλουν νερφ τεράστιο κιόλας:

pyroblast... 8 points 10 damage direct οπου θες, σοβαρά? είναι το mc broken και αυτό δεν είναι? να δώσω ένα παράδειγμα ragnaros με 8 points κάνει 8 damage random την γύρα φυσικά αν μείνει στο παιχνίδι και είναι legendary ,το pyroblast δεν είναι μπορείς να έχεις 2 μέσα στο deck για 20damage +2 απο το hero spell της γύρας +12 απο τα fire balls....βάλε μέσα και την alexanstra και τζιτζίκια, αλλα αυτό δεν είναι το πρόβλημα του mage atm.το οποίο είναι το παρακάτω

blizzard........ 5 πόντοι για 2 damage aoe και freeze... τπτ άλλο? δεν φτάνουν τα coc οι novas τα frostbolt και το ice lance? πείτε μου άλλη κάρτα με 5 πόντους που να δίνει τέτοιο Utility απλά δεν υπάρχει,όποιος δεν γνωρίζει ας δει ένα giants mage deck που κυκλοφορεί

απλά ridiculus

ένα σπαθί του paladin που δίνει +1+1 σε ότι κατεβάζει για 5 γύρες!!,σοβαρά τώρα?"εσύ φταίς που δεν έχεις στο deck σου τον harisson ή το ooze" ναι και θα το τραβήξεις την ώρα που θες+ το σπαθί το έχω δει να το κατεβάζουν 2 φορές early game ,το άλλο 4-2 που είναι οκ νορμάλ για 4 πόντους και το heal effect μια χαρά,αλλα αυτό με το +1+1 εδώ μου κάθετε(points neck)

lightwell πρέπει να πάει 0-4 είναι πάρα πολλά τα 0-5 με inner fire να στα κάνει με 3 πόντους 5-5 τέρας turn 2.

rogue too low cost spells, είσαι turn 4? κατεβάζεις mana addict +2x cold blood 13 damage.. situational i know ,αλλα έχει πάρα πολλά damaging moves και cc με εντελώς πολύ low cost.

http://i.imgur.com/GXbzMok.jpg

και άλλες πολλές βαριέμαι να γράφω :P

Επεξ/σία από skanjos
  • Like 2

Συμφώνω με την ανάλυση του Skanjos στο έπακρο. Αλλά για εμένα το πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτό.
Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι το COIN.
Σελίδες εχουν γραφτει γι'αυτό το θέμα. Κάποια λύση πρέπει να βρεθεί ώστε να μην μετράει σαν κάρτα και spell. Να γίνει σε μορφή κουμπιου μεσα στο interface .
Οι κάρτες που υπάρχουν τώρα, με τα nerf (καποιές) θα βγουν απο τις τραπουλες, θα βρεθουν νέα combo, καποιές άλλες θα θεωρηθουν ΟΡ, και θα αρχίσει ενας φαύλος κύκλος, σαν το balance στο wow... Είμαστε ακόμα beta και το testing συνεχίζεται, αλλά προσωπικά θα ήθελα να σταματήσει το nerf μετα το release.
Αν θεωρήσουμε την πορεία του παιχνιδιού, κάτι ανάλογο με το MtG, κι εκεί υπήρχαν κάρτες ΟΡ, και τραπουλες καλύτερες για 1-2 χρόνια στα constructed. Με την συνεχή ανανέωση προσθέτοντάς expansion παλιές ΟΡ κάρτες θα βγαίνουν έξω και άλλες θα δημιουργούνται.
Αν πάλι αυτές οι expert καρτες θα υπάρχουν για πάντα και θα εχουμε νέες κάθε τόσο, τότε πρέπει να γίνει το balance τώρα πριν βγεί το παιχνίδει ελεύθερα για όλους και τα expansion πάλι μεσα απο beta δοκιμές να γινονται balanced.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...