Tmark Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Antonidas? Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχεις τις αλλες καρτες που χρειαζεσαι τοτε Leeroy Αν δεν τις εχεις φτιαξε καμια 10αρια common/rare instead Μια epic μου λειπει μονο για το deck που θελω αλλα θα την παρω σιγα σιγα, leeroy εκανα γιατι ειμαι και fan.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως ξέρει κανείς πότε θα γίνει open να το δοκιμάσουμε και εμείς που δε θέλουμε να ψάξουμε/περιμένουμε/αγοράσουμε κλειδί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως ξέρει κανείς πότε θα γίνει open να το δοκιμάσουμε και εμείς που δε θέλουμε να ψάξουμε/περιμένουμε/αγοράσουμε κλειδί; Ακουσα απο τον Kripp προχθες που ελεγε στο stream οτι αρχες Γεναρη το παιχνιδι θα κανει release Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω αλλα για να το λεει κατι θα εχει παρει το αυτι του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το πήρα και γω NA. Kalhas#2612 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardock300 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Και ο Trump οτι ειπε η blizzard σε μερικες βδομαδες θα γινει, που σημαινει Δεκεμβρη - Ιανουαριο, αλλα ολοι λενε "A few weeks in Blizzard time" κατι μου λεει οτι δεν θα ειναι συντομα ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το πήρα και γω NA. Kalhas#2612 Όχι γαμώ NA, δεν μπορούσες Eu? http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/rogue#82:1;87:2;128:2;246:2;280:2;286:2;356:2;382:2;386:2;417:2;433:1;434:2;435:2;463:2;471:2;550:2; Το deck που με πήγε master 3. Θα έπαιζα Squire αντί για elvish archer αλλα κυκλοφορεί πολύ blood knight τώρα τελευταία. Επίσης με τους Commando και τα Shadowstep γίνεται τρελό παιχνίδι με τον archer . Ο Azure drake μπορεί να αλλάξει με τη Syvanna. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Φοβήθηκε τα duels που θα είχαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VH1i9awgVxc δάκρυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εκανα και τη sylvana τελικα δεν αντεξα, και μου επεσε και ο thalnos στο free deck απο το gold.. Παλι καλα γιατι ξοδεψα ολες τις non mage καρτες και μερικες golden epic που λυπηθηκα πολυ ειναι η αληθεια αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος.. Τα 2 deck που εχω τωρα ειναι αυτα: Mirror Image 2x Mana Wyrm Cone of Cold Arcane Intellect Ice Block 2x Frostbolt Counterspell Polymorph 2x Fireball 2x Blizzard Flamestrike 2x Pyroblast Novice Engineer Loot Hoarder Faerie Dragon Acidic Swamp Ooze Raging Worgen Shattered Sun Cleric Harvest Golem Sen'jin Shieldmasta Leeroy Jenkins Spellbreaker Defender of Argus Azure Drake Argent Commander και 2x Arcane Missiles 2x Argent Squire 2x Mirror Image 2x Mana Wyrm 2x Frostbolt 2x Sorcerer Apprentice 2x Cone of Cold 2x Shattered Sun Cleric 2x Fireball 2x Dark Iron Dwarf 2x Defender of Argus 2x Blizzard 2x Argent Commander 2x Pyroblast Leeroy Jenkins! Sylvanas Windrunner Θελω να βαλω και Thalnos και flamestrike για καλυτερο cc, καμια προταση τι να αλλαξω?? Ειναι tournament decks αυτα οποτε ειναι καλα αλλα εχω προβληματα με το δευτερο σε cc, νομιζω θελω περισσοτερο και σκεφτομαι να βαλω thalnos και flamestrike αλλα δεν ξερω τι να βγαλω.. Edit: Δεν εχω την Ice Block στο πρωτο, δεν την εχω καθολου βασικα οποτε δεν θυμαμαι τι εχω βαλει εκει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μια προταση με Flamestrike κ Thalnos xπου παιχτηκε στο 2p Μπορεις να δοκιμασεις κ την εκδοση με τους Giants 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Απο 2p τα πηρα τα decks αλλα το πρωτο θα μου ξεφυγε, ωραιος θα το δοκιμασω.. Για το δευτερο δεν εχω τις καρτες δυστυχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Όχι γαμώ NA, δεν μπορούσες Eu? http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/rogue#82:1;87:2;128:2;246:2;280:2;286:2;356:2;382:2;386:2;417:2;433:1;434:2;435:2;463:2;471:2;550:2; Το deck που με πήγε master 3. Θα έπαιζα Squire αντί για elvish archer αλλα κυκλοφορεί πολύ blood knight τώρα τελευταία. Επίσης με τους Commando και τα Shadowstep γίνεται τρελό παιχνίδι με τον archer . Ο Azure drake μπορεί να αλλάξει με τη Syvanna. Μια προταση με Flamestrike κ Thalnos xπου παιχτηκε στο 2p Μπορεις να δοκιμασεις κ την εκδοση με τους Giants Ε λογικο οταν βλεπεις και στα 3 παραπανω decks 2x Argent Squire,Argent Commander.Και γενικα σε αρενες Scarlet Crusader και Argent Protector και παει λεγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlavEATgoD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μολις μπηκα στη ΒΕΤΑ!!! μετα απο 2 μηνες ηρθε κλειδακι απο την Blizzard!! σε περιπτωση που ερθει κι αλλο θα ενημερωσω για να το παρει καποιος φιλος απο το φορουμ! Slaveatgod#2828 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Shattered Sun Cleric , Argent Commander και Flame Imp nerf στο patch που ερχεται εκτος απο MC , buzzard και Unleash the hounds Επισης βαζουν cap στο daily gold απο τις 3 νικες στα 100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις