Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν εχεις τις αλλες καρτες που χρειαζεσαι τοτε Leeroy

Αν δεν τις εχεις φτιαξε καμια 10αρια common/rare instead

Μια epic μου λειπει μονο για το deck που θελω αλλα θα την παρω σιγα σιγα, leeroy εκανα γιατι ειμαι και fan.. :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως ξέρει κανείς πότε θα γίνει open να το δοκιμάσουμε και εμείς που δε θέλουμε να ψάξουμε/περιμένουμε/αγοράσουμε κλειδί;

Ακουσα απο τον Kripp προχθες που ελεγε στο stream οτι αρχες Γεναρη το παιχνιδι θα κανει release

Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω αλλα για να το λεει κατι θα εχει παρει το αυτι του

• Like 1

Και ο Trump  οτι ειπε η blizzard σε μερικες βδομαδες θα γινει, που σημαινει Δεκεμβρη - Ιανουαριο, αλλα ολοι λενε "A few weeks in Blizzard time" κατι μου λεει οτι δεν θα ειναι συντομα ^^

Το πήρα και γω NA. Kalhas#2612

Όχι γαμώ NA, δεν μπορούσες Eu?

http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/rogue#82:1;87:2;128:2;246:2;280:2;286:2;356:2;382:2;386:2;417:2;433:1;434:2;435:2;463:2;471:2;550:2;

Το deck που με πήγε master 3. Θα έπαιζα Squire αντί για elvish archer αλλα κυκλοφορεί πολύ blood knight τώρα τελευταία. Επίσης με τους Commando και τα Shadowstep γίνεται τρελό παιχνίδι με τον archer . Ο Azure drake μπορεί να αλλάξει με τη Syvanna.

Εκανα και τη sylvana τελικα δεν αντεξα, και μου επεσε και ο thalnos στο free deck απο το gold.. :P Παλι καλα γιατι ξοδεψα ολες τις non mage καρτες και μερικες golden epic που λυπηθηκα πολυ ειναι η αληθεια αλλα δεν υπηρχε αλλος τροπος.. Τα 2 deck που εχω τωρα ειναι αυτα:

Mirror Image

2x Mana Wyrm
Cone of Cold
Arcane Intellect
Ice Block
2x Frostbolt
Counterspell
Polymorph
2x Fireball
2x Blizzard
Flamestrike
2x Pyroblast
Novice Engineer
Loot Hoarder
Faerie Dragon
Acidic Swamp Ooze
Raging Worgen
Shattered Sun Cleric
Harvest Golem
Sen'jin Shieldmasta
Leeroy Jenkins
Spellbreaker
Defender of Argus
Azure Drake
Argent Commander

και

2x Arcane Missiles

2x Argent Squire

2x Mirror Image

2x Mana Wyrm

2x Frostbolt

2x Sorcerer Apprentice

2x Cone of Cold

2x Shattered Sun Cleric

2x Fireball

2x Dark Iron Dwarf

2x Defender of Argus

2x Blizzard

2x Argent Commander

2x Pyroblast

Leeroy Jenkins!

Sylvanas Windrunner

Θελω να βαλω και Thalnos και flamestrike για καλυτερο cc, καμια προταση τι να αλλαξω?? Ειναι tournament decks αυτα οποτε ειναι καλα αλλα εχω προβληματα με το δευτερο σε cc, νομιζω θελω περισσοτερο και σκεφτομαι να βαλω thalnos και flamestrike αλλα δεν ξερω τι να βγαλω.. :P

Edit: Δεν εχω την Ice Block στο πρωτο, δεν την εχω καθολου βασικα οποτε δεν θυμαμαι τι εχω βαλει εκει.. :P

Όχι γαμώ NA, δεν μπορούσες Eu?

http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/rogue#82:1;87:2;128:2;246:2;280:2;286:2;356:2;382:2;386:2;417:2;433:1;434:2;435:2;463:2;471:2;550:2;

Το deck που με πήγε master 3. Θα έπαιζα Squire αντί για elvish archer αλλα κυκλοφορεί πολύ blood knight τώρα τελευταία. Επίσης με τους Commando και τα Shadowstep γίνεται τρελό παιχνίδι με τον archer . Ο Azure drake μπορεί να αλλάξει με τη Syvanna.

Μια προταση με Flamestrike κ Thalnos xπου παιχτηκε στο 2p

TOn3GNY.png

Μπορεις να δοκιμασεις κ την εκδοση με τους Giants

BwgAOiN.jpg

Ε λογικο οταν βλεπεις και στα 3 παραπανω decks 2x Argent Squire,Argent Commander.Και γενικα σε αρενες Scarlet Crusader και Argent Protector και παει λεγοντας.

μολις μπηκα στη ΒΕΤΑ!!! μετα απο 2 μηνες ηρθε κλειδακι απο την Blizzard!! σε περιπτωση που ερθει κι αλλο θα ενημερωσω για να το παρει καποιος φιλος απο το φορουμ! Slaveatgod#2828

• Like 1

Shattered Sun Cleric , Argent Commander και Flame Imp nerf στο patch που ερχεται εκτος απο MC , buzzard και Unleash the hounds

Επισης βαζουν cap στο daily gold απο τις 3 νικες στα 100

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...