Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασα diamond 3 και το παράτησα,οι πιο op heroes είναι priest/mage (άλλωστε ο kripparian με τον άλλο τον nerda τον  artosis αυτούς διάλεξαν στους τελικούς)

Σχετικά βαρετό το βρήκα πάντως,φαγώθηκα για beta key και ύστερα από 2 εβδομάδες το σιχάθηκα   :-(  πάω για κανά ποκεράκι καλύτερα...

*Και φυσικά καλύτερα να παίζεις αρένα παρά να αγοράζεις decks

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφτασα diamond 3 και το παράτησα,οι πιο op heroes είναι priest/mage (άλλωστε ο kripparian με τον άλλο τον nerda τον  artosis αυτούς διάλεξαν στους τελικούς)

Σχετικά βαρετό το βρήκα πάντως,φαγώθηκα για beta key και ύστερα από 2 εβδομάδες το σιχάθηκα   :-(  πάω για κανά ποκεράκι καλύτερα...

*Και φυσικά καλύτερα να παίζεις αρένα παρά να αγοράζεις decks

Αναλογα και το ποσο παιζεις. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι παιχνιδι με καρτες ειναι σαν να επαιζες και στην πραγματικοτητα. 

Και εγω πχ παλια που επαιζα Yu Gi Oh πανω απο 2-3παιχνιδια την ημερα δεν επαιζα :P

Δημοσ.

Arena αντίπαλος priest μου πέταξε 5 Mind Control να κάνω uninstall?

Οχι γιατι ειναι καθαρα θεμα τυχης. Γνωστος Steamer που ειδα χτες σε Arena με Priest(Kripp)ειχε μολις 2 MC αλλα ουτε 1 Shadow Word Pain ή Death. Ειναι δηλαδη καθαρα θεμα τυχης(και υπομονης) το τι καρτες θα σου κατσουν στην Arena. 

Δημοσ.

Εδω εκανε 7 wins με 2 Angry Chicken χθες κ με Hungry Crab στο ιδιο deck

Βεβαια να λεμε κ την αληθεια , ωρες ωρες παιζει με κατι μεγαλα παληκαρια που κανουν ανεξηγητα πραματα αλλα still , η Αρενα ειναι πολυ λιγοτερο rng απ'οσο νομιζουν καποιοι

• Like 1
Δημοσ.

Εδω εκανε 7 wins με 2 Angry Chicken χθες κ με Hungry Crab στο ιδιο deck

Βεβαια να λεμε κ την αληθεια , ωρες ωρες παιζει με κατι μεγαλα παληκαρια που κανουν ανεξηγητα πραματα αλλα still , η Αρενα ειναι πολυ λιγοτερο rng απ'οσο νομιζουν καποιοι

Turn 1 Coin Steady Shot σε Hunter, like a boss :P

Δημοσ.

Δεν θελω να ειμαι πριξας αλλα ρε παιδια, έχει κανεις κανα περισσευουμενο  Beta Key? Ειχα κανει αιτηση στην Blizzard πριν 5 μηνες και τιποτα. Ελεος!

TrumpSC FTW!

Δημοσ.

Παίζω ranked με Mage και αρχίζω να βαριέμαι ήδη, πρέπει να δώσεις πολύ χρήμα για να κανείς καλά deck στα αλλά class, το gold από τα daily είναι αστείο πραγματικά, έπρεπε τουλάχιστον 150 να σου δίνει..

Δημοσ.

Εγώ με hunter έφτασα 28 , 2 επιπεδα πάνω απο το επόμενο class το paladin,και ναι σου δίνουν λίγα νομίσματα ωστε να θέλεις περισσότερα, και να αγοράσεις.

Δημοσ.

Παίζω ranked με Mage και αρχίζω να βαριέμαι ήδη, πρέπει να δώσεις πολύ χρήμα για να κανείς καλά deck στα αλλά class, το gold από τα daily είναι αστείο πραγματικά, έπρεπε τουλάχιστον 150 να σου δίνει..

Υπαρχουν τα 1 time achievements που για αρχη σου δινουν μερικα gold να ξεκινησεις

Προσωπικα αυτο που κανω ειναι να το αφηνω 2-3 μερες να μαζευτουν τα quest , τα κανω ολα κ ξεκιναω αρενα ( οχι οτι παιζω πλεον ιδιαιτερα αλλα λεμε τωρα )

Μονο ετσι θα παιξεις , αμα κατσεις να κανεις grind θα το βαρεθεις σε 1 βδομαδα

Δημοσ.

Μολις τελείωσα μια αρένα με ενα τύπο να μου πετάει turn 5 Sylvanas - turn 7 Illidan - turn 9 Gruul!!!
Με κούφανε το παλικάρι!!! Ευτυχώς τον εριξα στο turn 10 γιατι δεν θα την παλευα να δω και 4ο Legendary!
Στην αρένα μετράνε πολλά, όχι μονο το draft, αλλά και το πώς παίζεις, με ποιούς παίζεις και φυσικά λιγό rng βοηθάει.

Δημοσ.

Για aggro ο Leeroy ειναι φανταστικο finisher. και σαν mage μπορεις να κοντρολαρεις τα whelps ευκολα!
Προσωπικά sylvanas ενω ειναι καλη καρτα, μπορώ να παιξω γυρω της, και να αποφυγω η να δωσω κανα μικρό minion μονο.

Απλά σου χαλάει τα σχέδια για 1-2 γυρους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...