bele Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 E, sorry αν εχει ξαναειπωθει, αλλα σημερα αρχισα τα πρωτα παιχνιδια με το AI και μετα μερικα με κανονικους αντιπαλους..δεν εχω ξεκλειδωσει ακομα ολους τους ηρωες..πιο πολυ παιζω mage και warrior. Τι πρωτα βηματα πρεπει να κανω για να φτιαξω καλες custom decks? Eχουμε καπου καποια tips για τους ηρωες και τι καρτες ταιριαζουν στον καθενα? Τωρα για αρχη τι mods να παιζω για να καταλαβω το παιχνιδι? Γενικα οποια μικρη πληροφορια για το πως να αρχισω να βελτιωνομαι και να μαθαινω το game δεκτη.
Atallos1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Practice μονο μεχρι να πας ολα τα class lvl 10 Daily να παιρνεις τα gold κ κανε arenes αντι να αγοραζεις packs , συμφερουν καλυτερα Πιο ευκολα decks για αρχη ειναι Mage , Warrior , Hunter θα ελεγα . Απο εκει κ περα παιζεις οτι σου αρεσει Για αρενα που ειπα κοιτας πανω Παρακατω μερικα deck building tips http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11347306/helpful-hearthstone-deck-building-hints-10-23-2013 http://wow.joystiq.com/2013/08/22/hearthstone-deck-construction-101/ 1 time achievemnts για να παρεις τα gold http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1no3x0/1time_achievements_a_guide_to_earning_gold/ Κι ενα FAQ http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/371-hearthstone-101 1
Fulgore1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Purchase a pack or arena ticket with real money during closed/open beta golden Gelbin Mekkatorque card Ισχυει αυτο??Αγοραζεις ενα pack και σου δινει legendary καρτα??Αξιζει??
ADHD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Purchase a pack or arena ticket with real money during closed/open beta golden Gelbin Mekkatorque card Ισχυει αυτο??Αγοραζεις ενα pack και σου δινει legendary καρτα??Αξιζει?? Εγω την πηρα, δεν ξερω αν ειναι καλη μιας και τωρα το αρχισα το game αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω.. Εξαλλου οκ 2.6ε ηταν δεν παει στο καλο.. Κολλησα με το game παντως επαιζα κανα 2ωρο και ουτε που καταλαβα πως περασε η ωρα..
Atallos1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Purchase a pack or arena ticket with real money during closed/open beta golden Gelbin Mekkatorque card Ισχυει αυτο??Αγοραζεις ενα pack και σου δινει legendary καρτα??Αξιζει?? Ισχυει ναι , η καρτα ειναι εντελως random ομως , μπορει ανετα να επωφελησει τον αντιπαλο σου
kuzko21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ήρθε κλειδακι ,ο πρώτος με πόστ από κάτω που το θέλει το τσίμπησε Μερεεες 1
skanjos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ελα φίλε δώστο Plz edit: ένα τεράστιο ευχαριστώ στον kuzko21 ,μετά απο άποιρα f5 και διαγωνισμούς σε σίτε επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να μου δώσει ένα κλειδί,keep your hopes up !!! να και ένα καλό που βγήκε απο το να σηκωθώ απο τις 8 για συνέντευξη για δουλειά, την δουλειά μπορεί να μην την πάρω αλλα Hearthstone Θα παίξω muahahaha σε λίγες μέρες θα ποστάρω το δικό μου κλειδί όταν έρθει, θα το δώσω όπως ακριβώς το έδωσε ο kuzko21 και πάλι ευχαριστώ πάω να παίξω προλαβαίνω το tutorial μέχρι τις 10 που έχω ραντεβού στου διαόλου τη μάνα (dammit) battletag skanjos#2178 4
Fulgore1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πωπω 2 λεπτα μετα το παραπανω post απαντησες . Τις καλημερες μου και με γεια το κλειδακι
skanjos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 just lucky i guess, mighty f5 warrior!!!! υπομονή χαχαχα εδιτ: 1gb install pff δεν προλαβαίνω τώρα... σταμάτησα και τα two and a half men/big bang αλλα πάλι χλωμό
Tmark Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλό Hearthstoning skanjos! Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! 1
ADHD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ισχυει ναι , η καρτα ειναι εντελως random ομως , μπορει ανετα να επωφελησει τον αντιπαλο σου Ναι το επαθα μολις, εδωσε +6 health στον αντίπαλο γιατι δεν ειχα τιποτα damaged κατω.. Anyway δικο μου λαθος που δεν το προσεξα ηταν ομως..
Πέτρος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μου ήρθε (χτες) κι εμένα. Σήμερα πρόλαβα, μια ωρίτσα ίσα για το ξεκα...μα! Νταξ, πάρτυ! Να το κατανοήσω λίγο και μετά εμφανίζω τα μούτρα μου σε αρένα.
ADHD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εγω δεν εχω ιδεα απο card games αλλα εχω κολλήσει μεχρι στιγμης.. Μια αρενα εκανα και πηγα 1-3 δυστυχως, πηρα ομως pack στα rewards..
Atallos1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Οι αρχικες αρενες ετσι θα πηγαινουνε , μην αγχωνεσαι
Fulgore1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εγω δεν εχω ιδεα απο card games αλλα εχω κολλήσει μεχρι στιγμης.. Μια αρενα εκανα και πηγα 1-3 δυστυχως, πηρα ομως pack στα rewards.. Αν πηγαινες απο τις αρχες 9-1/2 σε arena,τοτε θα ειχες παρατησει το game στις 3 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις