Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E, sorry αν εχει ξαναειπωθει, αλλα σημερα αρχισα τα πρωτα παιχνιδια με το AI και μετα μερικα με κανονικους αντιπαλους..δεν εχω ξεκλειδωσει ακομα ολους τους ηρωες..πιο πολυ παιζω mage και warrior. Τι πρωτα βηματα πρεπει να κανω για να φτιαξω καλες custom decks? Eχουμε καπου καποια tips για τους ηρωες και τι καρτες ταιριαζουν στον καθενα? Τωρα για αρχη τι mods να παιζω για να καταλαβω το παιχνιδι? Γενικα οποια μικρη πληροφορια για το πως να αρχισω να βελτιωνομαι και να μαθαινω το game δεκτη.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Practice μονο μεχρι να πας ολα τα class lvl 10 

Daily να παιρνεις τα gold κ κανε arenes αντι να αγοραζεις packs , συμφερουν καλυτερα

Πιο ευκολα decks για αρχη ειναι Mage , Warrior , Hunter θα ελεγα . Απο εκει κ περα παιζεις οτι σου αρεσει

Για αρενα που ειπα κοιτας πανω

Παρακατω μερικα deck building tips

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11347306/helpful-hearthstone-deck-building-hints-10-23-2013

http://wow.joystiq.com/2013/08/22/hearthstone-deck-construction-101/

1 time achievemnts για να παρεις τα gold 

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1no3x0/1time_achievements_a_guide_to_earning_gold/

Κι ενα FAQ

http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/371-hearthstone-101

• Like 1
Δημοσ.

Purchase a pack or arena ticket with real money during closed/open beta

golden Gelbin Mekkatorque card

Ισχυει αυτο??Αγοραζεις ενα pack και σου δινει legendary καρτα??Αξιζει??

Δημοσ.

Εγω την πηρα, δεν ξερω αν ειναι καλη μιας και τωρα το αρχισα το game αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω.. :P Εξαλλου οκ 2.6ε ηταν δεν παει στο καλο..

Κολλησα με το game παντως επαιζα κανα 2ωρο και ουτε που καταλαβα πως περασε η ωρα..

Δημοσ.

Ισχυει ναι , η καρτα ειναι εντελως random ομως , μπορει ανετα να επωφελησει τον αντιπαλο σου 

Δημοσ.

ελα φίλε δώστο Plz :)

edit: ένα τεράστιο ευχαριστώ στον kuzko21 ,μετά απο άποιρα f5 και διαγωνισμούς σε σίτε επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να μου δώσει ένα κλειδί,keep your hopes up !!!

να και ένα καλό που βγήκε απο το να σηκωθώ απο τις 8 για συνέντευξη για δουλειά, την δουλειά μπορεί να μην την πάρω αλλα Hearthstone Θα παίξω muahahaha

σε λίγες μέρες θα ποστάρω το δικό μου κλειδί όταν έρθει, θα το δώσω όπως ακριβώς το έδωσε ο kuzko21 και πάλι ευχαριστώ

πάω να παίξω προλαβαίνω το tutorial μέχρι τις 10 που έχω ραντεβού στου διαόλου τη μάνα (dammit)

battletag skanjos#2178

• Like 4
Δημοσ.

just lucky i guess, mighty f5 warrior!!!! υπομονή χαχαχα

εδιτ: 1gb install pff δεν προλαβαίνω τώρα... σταμάτησα και τα two and a half men/big bang αλλα πάλι χλωμό

Δημοσ.

Καλό Hearthstoning skanjos! :P

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει ναι , η καρτα ειναι εντελως random ομως , μπορει ανετα να επωφελησει τον αντιπαλο σου 

Ναι το επαθα μολις, εδωσε +6 health στον αντίπαλο γιατι δεν ειχα τιποτα damaged κατω.. Anyway δικο μου λαθος που δεν το προσεξα ηταν ομως.. :P

Δημοσ.

Μου ήρθε (χτες) κι εμένα.

Σήμερα πρόλαβα, μια ωρίτσα ίσα για το ξεκα...μα!

Νταξ, πάρτυ!

Να το κατανοήσω λίγο και μετά εμφανίζω τα μούτρα μου σε αρένα.

Δημοσ.

Εγω δεν εχω ιδεα απο card games αλλα εχω κολλήσει μεχρι στιγμης.. Μια αρενα εκανα και πηγα 1-3 δυστυχως, πηρα ομως pack στα rewards..

Δημοσ.

Εγω δεν εχω ιδεα απο card games αλλα εχω κολλήσει μεχρι στιγμης.. Μια αρενα εκανα και πηγα 1-3 δυστυχως, πηρα ομως pack στα rewards..

Αν πηγαινες απο τις αρχες 9-1/2 σε arena,τοτε θα ειχες παρατησει το game στις 3 μερες :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...