Tmark Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Open Beta 24 Dec, mark my words. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) btw είπαν και οτι θα βάλουν όλους όσους έχουν κάνει opt in για την closed beta πριν γίνει η Open beta,λογικό είναι για να στρεσάρουν και τους Servers κάπως, να δουνε αν αντέχει το hardware, το θέμα είναι γιατί φτάσανε να το κάνουν αυτό τελευταία στιγμή? κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια,είναι λογικό να μην θέλουν να πληρώσουν παραπάνω για servers που δεν θα τους χρησιμοποιήσουν,αλλα μετά το στραπάτσο του diablo 3 που ήταν Unplayable για 3 μερες και το wow που έχει ψιλοαδειάσει όλο και κάποιο Hardware θα τους περισσέυει... προβλέπω πάντως στην open beta να μην μπορείς να κάνεις Log in για 2 μέρες ; άνετα κιόλας... μα πόσο γιουρούκια είναι εκεί στην blizzard, στο reddit ένας έδωσε 3 κλειδιά ,είπε είχε στο battlenet του 4 emails attached και του έστειλαν 4 keys... δεν μπορούσαν να στέλνουν 1 ανα account? έπρεπε ανα email? και άιντε αυτός τα έδωσε άλλοι ούτε που θα το πρόσεξαν,εγώ πχ κοιτάω το mail μου ανα 1 μήνα αν δεν θέλω κάτι... Odds are the same regardless of when the account opts in. With that said, we are still planning on inviting all players that opt into the Hearthstone closed beta test into the beta test before open beta hits. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2013 από skanjos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ο μονος λογος που εγω νευριαζω που δεν εχει βγει η Open Beta ακομα ειναι για να σταματησω να βλεπω τους τσιπηδες(Ελληνες και μη)να παιρνουν μερος σε διαγωνισμους με Beta Key Giveaways,οχι γιατι ενδιαφερονται για το παιχνιδι αλλα για να πουλησουν τα κλειδια πχ στις αγγελιες του Insomnia που ειδα μερικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Eπιτελους!! Μολις τωρα πηρα το κλειδακι μου...αρχιζει το λιωσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Eπιτελους!! Μολις τωρα πηρα το κλειδακι μου...αρχιζει το λιωσιμο ααααα ζηλέυω .... θέλω να παίξω τώρα.. πωπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα στην arena συναντησά αυτόν τον τυπά. Έκανε time out turn 1 μετά ενώ είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του turn 2 έπαιξε tracking και exploitαρέ/bugαρέ το game με αποτέλεσμα να μην τελιώνει η turn 2 του. Συνέχισε να με τρολάρει κιόλας οτί θα παίχει κάποιες κάρτες. Ήμουν 5-1 στην arena μέχρι εκείνη τη στιγμή με καλό agro pally deck. Χάνουμε απο disconects στο internet αλλά αυτό παραπάει. Απλά να το κάνω γνωστό οτί παίζουν και τέτοιοι τύποι. Ο τύπος έφαγε report καθώς είναι known exploit το tracking στο turn 2. Να δώ από περιέργεια τα αντανακλαστικά της Blizzard που 2 φορές μου έχει παγώσει τον λογαριασμό στο παρελθόν καθώς υπήρχε υποψία οτί ήταν hacked. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouaixir Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά πως θα γίνει να βρω ένα beta key για το Hearthstone ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 είναι πάρα πολύ απλό, κάνεις opt in στο battle.net και περιμένεις, αλλιώς ή παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς ή παρακαλάς κόσμο... τα έχω κάνει όλα ,ακόμα δεν έχω κλειδί... μόνο σήμερα παίζει να μπήκα σε καμιά 10 διαγωνισμούς εδώ είναι ένα καλό μέρος που ποστάρουν τους διαγωνισμούς reddit,τι 2000 τι 2001 την ξέρω την τύχη μου... το καλό είναι οτι πλέον κάθε μέρα κατα τις 7-8 προσθέτουν άτομα για να στρεσάρουν τους σέρβερ, πιστέυω θέλουν να προλάβουν τα Χριστούγεννα για να βγάλουν λεφτά απο τον κόσμο με την Open beta, και είπαν οτι θα τους στείλουν όλους κλειδιά που έχουν κάνει Opt in, οπότε υπομονή.δεν έχω άλλη αλλα λέμε τώρα ... α ξέχασα έχει και τα ζωντανά που τα πουλάνε τα κλειδιά,έχει και μερικά εδώ στο ινσόμνια ,ένα μεγάλο ειρωνικό μπράβο σε αυτούς, μακάρι να κερδίσω σε κάνα διαγωνισμό για να δώσω το δικό μου opt in key εδώ όταν έρθει. http://www.reddit.com/r/hearthstone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ενα πολυ καλο Arena guide Αξιζει το διαβασμα http://ihearthu.com/vivafringes-guide-to-arena/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μου ηρθε beta key και δεν ειχα κανει καν opt in(μονο το diablo εχω ticked) πραγμα που σημαινει οτι εχω μηδενικές ελπιδες για reaper of souls ετσι δεν ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Σοβαρά τώρα εγώ το έχω ticked 3 μήνες τώρα, nice blizz nice... have fun adhd δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα θα σε καλέσουν και στην diablo beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 To RoS δεν εχει καμια σχεση με το HS , ετσι κι αλλιως η beta του RoS ειναι πολυ κλειστη atm που σημαινει μονο συγγενεις κ φιλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ενα πολυ καλο Arena guide Αξιζει το διαβασμα http://ihearthu.com/vivafringes-guide-to-arena/ Ειδα χτες στο συγκεκριμενο που επαιζε ο Ek0p και εχασε . Επιτελους και ενα Hearthstone stream που ειχε αξιολογο UI για να παρακολουθησεις καθως το 2p tournament ηταν απλα Unwatchable και απο θεμα UI και απο θεμα ποιότητας.Αντε ρε Blizzard φτιαξε ενα σωστο spectate mode αλά League . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 To RoS δεν εχει καμια σχεση με το HS , ετσι κι αλλιως η beta του RoS ειναι πολυ κλειστη atm που σημαινει μονο συγγενεις κ φιλοι Το ξερω, λεω χαμηλα chance οταν γινει close beta και το reaper.. Τι μονο σε εμενα θα στελνουν beta, μια ηθελα αλλα δυστυχως πηρα τη λαθος.. Τεσπα κατεβαζω τωρα να δω τι λεει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα παντως το κλειδι του HS μου ηρθε 4-5μερες απο οταν ειχα κανει την αιτηση στο Battle Net,αρα φανταζομαι θεωρουμαι απο τους τυχερους? . Παλι καλα γιατι ειχα ξενερωσει να χανω στους διαγωνισμους του Facebook απο τα ζωαδια που εμπαιναν να κερδισουν τα κλειδια για να τα πουλησουν στις αγγελιες του Insomnia (Ευτυχώς που ειχα ενα γνωστο φοιτητη που μου ειπε να μπω να κανω την αιτηση στο site,αλλιως ακομα θα περιμενα απο τους διαγωνισμους ) Σε αυτο βεβαια που βγαζω το καπελο στην Blizzard ειναι που δημιουργησε αλλο ενα οπτικα ομορφο παιχνιδι με καρτες με αλλη μια φορα λιγες απαιτησεις https://us.battle.net/support/en/article/hearthstone-system-requirements (οπως αλλωστε συνηθιζει μιας και παιζουν εκατομμύρια τα παιχνιδια της). Και ειμαι σιγουρος οτι το Hearthstone θα γινει ακομα πιο δημοφιλες οταν αργοτερα βγει σε Ipad,Android Tablets και κινητα,οπως εχει επιβεβαιώσει και η ιδια η εταιρια.(παλι καλα γιατι εψαχνα κατι να ξεκολλήσω απο την ρουτίνα που λεγεται LoL ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις