mmurdoc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καθε παικτης εχει 3 class decks.Στους τοπ 32 υπαρχουν 96 decks. Τα 24 ειναι mage, και επειδη ο καθε παιχτης μπορει να εχει μονο ενα απο καθε class το 75% σημαινει οτι 3 στους 4 εχουν 1 απο τα 3 τους deck με mageΠροσωπικα, εντυπωση μου εκανε η εκπληκτικη ανοδος στα ποσοστα του rogue top128->top 32 και αντιστοιχα πτωση paladin και shaman. Ο hunter ποτε δεν ηταν τοσο competitive στο constractive, ο warrior ομως ποτε τοσο χαμηλα σε αλλα τουρνουα που παρακολουθησα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Οπως ακριβως τα ειπε ο mmurdoc @Jenkins Λογικο ειναι . Δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να παιξει hunter deck ετσι οπως ειναι το meta atm . Ειναι απο τις πιο weak classes και εχει μονο ενα deck . Αυτο του turn 8 win . Τα κατεβαζεις ολα με unleash the hounds κ κανεις ενα σωρο dmg . Αλλα δεν ειναι αρκετο αυτο για τετοιο επιπεδο οταν μπορεις να παιξεις mage/paladin που φτιαχνουν πολυ καλα decks Περιμενα περισσοτερους priests και λιγοτερους rogue παντως , αρκετοι ειναι και οι warlocks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Χμμ,ποτε δεν εντυπωσιαστικα απο rogue deck :/ am missing something??Υπαρχει κανα καλο που κανεις καριερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει παντα το Miracle Rogue , αν θες να σκεφτεσαι απειρη ωρα τι θες να κανεις κ να τραβας το 3/4 του deck σου σε 2 κινησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Χμμ,ποτε δεν εντυπωσιαστικα απο rogue deck :/ am missing something??Υπαρχει κανα καλο που κανεις καριερα? Σημερα μου έκατσε ένας Ρογκ ο οποίος με την κάρτα που παίρνεις 1/1 (ή 2/2 δεν θυμάμαι) για κάθε κάρτα used την έφτασε 19/19 σε 2 γύρους πέταξε και εναν van cleef που του έγινε 22/22 και ήμουν με το στόμα ανοιχτό....μιλάω για early round. Γενικά πάντως τους σπάω στο ξύλο εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ακριβως αυτο ειναι το Miracle deck Πρωτο game μαλλον παιζει ο Sylas , εχει ενα slow deck με Warlock απο οσο ξερω , για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά,δεν ξέρω αν κάποιος προσπαθεί ακόμα για key κτλ αλλά μιας και μου ήρθε εμένα από το opt in που είχα κάνει στην αρχή ας το δώσω. Επισημαίνω ότι είναι για US server. Ο πρώτος που θα κάνει post ότι το θέλει το παίρνει. Good luck have fun ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δε νομίζω να είναι server specific, παντού μπορεί να ενεργοποιηθεί. Τέλος πάντως, αν δεν το θέλει κάποιος από εδώ μέσα που έχει ζητήσει από καιρό και δεν έχει πάρει ακόμα, θα το ήθελα για ένα φίλο μου που δε φαίνεται να τον πολυσυμπαθεί η Blizzard Δεν ξέρω ποιοι από όσους είχαν ζητήσει εδώ έχουν πάρει :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τα keys ειναι universal οποτε δεν εχει σημασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά,δεν ξέρω αν κάποιος προσπαθεί ακόμα για key κτλ αλλά μιας και μου ήρθε εμένα από το opt in που είχα κάνει στην αρχή ας το δώσω. Επισημαίνω ότι είναι για US server. Ο πρώτος που θα κάνει post ότι το θέλει το παίρνει. Good luck have fun ^^ Αν το key δεν εχει χρησιμοποιηθει ακομα θα το ηθελα αν γινεται. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Οχχιιιι μην με αφηνετε παλι χωρις κλειδακιιιι :cry: Αν δεν το ενεργοποιησατε plz gib me! Αν το βαλατε δεν πειραζει...ελπιζω συντομα σε open beta ή ισως καποιος καλοθελητης να βοηθησει και μας. Peace! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το κλειδάκι δόθηκε στο χρήστη pipiris εφόσον ο infin1tyGR δεν το ήθελε για τον εαυτό του. Have fun! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 πωπω εχω καει πραγματικά στο να μπαίνω σε διαγωνισμούς,σήμερα μέχρι και κάρτα ζωγράφισα για ένα τύπο που είχε 2 κλειδιά να δώσει αλλα ακόμα δεν έχει απαντήσει (στο Official forum ) ,πφφφ θέλω να παίξω τώρα btw είναι η αγαπημένη μου αυτοκαταστροφική κάρτα, έχω λιώσει να βλέπω βίντεο και σε ένα του total biscuit με φουλ legendaries deck την παίζει ενάντια σε rogue και ο rogue κανει 2 sprint χαχαχα επική κάρτα,ειδικά να την παίξεις σε rogue ή mage αντίπαλο την πάτησες χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Apparently μεχρι τωρα , οποιος δεν ειχε license ( καποιο game key απο παιχνιδι της Blizzard στον λογαριασμο του bnet του ) παιζει κ να μην ηταν καν opted in για την closed beta . (Ισχυει και για το Heroes of the storm ) Source : http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10785718647#1 Oποτε οσοι δεν εχετε key ακομα , κοιταξτε ξανα τα settings στο bnet account σας Κατα τα αλλα , σε ερωτηση στο fb για το ποτε θα γινει open beta απαντησαν οτι ακομα δουλευουν στο να μεγαλωσουν το capacity των servers και ακομα πρεπει να κανουν μερικα hardware upgrades για να μπορεσουν να αντεξουν το πληθος των παιχτων οταν θα μπουν Αν κρινω λοιπον απο το παραπανω κ απο το γεγονος οτι εδω κ μερικες μερες αρχισαν να δινουν ξανα μαζικα κλειδια τοτε η open beta εχει μελλον ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Φλεβάρη και αν. Επίσης παρατηρώ αύξηση των P2W παιχτών. Οι κάρτες που βγαίνουν στο 3 star Platinum είναι να σου φεύγει το καφάσι πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις