Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, κατάφερα χθες να φτάσω πρώτη φορά 9-2 Arena, αλλά πριν γίνει αυτό, έχασα μία Arena με 3-3 στην οποία οι δύο πρώτοι αντίπαλοι έβγαλαν από 2 Legendaries ο καθένας...

Ε δεν γ!#!#@!!#@! λέω εγώ? Ή θα έχουμε όλοι Legendary ή κανένας. Έλεος δηλαδή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μας μαμισες ρε battlenet .έιχα τον αντίπαλο με 3 ζωή και την ώρα που θα έκανα την τελευταία επίθεση (για 5-1 στην arena) με πέταξε....#@$#@%@%$$# :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
4-2 τώρα

υγ. πρέπει να φτιάξουν/βάλουν κάτι για προστασία σε τέτοιες περιπτώσεις .να έχει τουλάχιστον ένα παράθυρο 5 λεπτά πχ για να μπορείς να συνδεθείς ξανά .

για εμένα που δεν έχω βάλει χρήματα και παίζω με το gold από τα quest πάει στο καλό , αν έχεις βάλει λεφτά όμως και χάσεις είναι μλκια...

• Like 1

Εντάξει και μένα μου το έκανε το μεσημέρι, σίγουρο παιχνίδι.

Τα legendaries πάνε και έρχονται αν έχεις ένα silence. Είναι πάντως ζόρικη υπόθεση. Το σάββατο έχει αρένα με φίλους. Μαζεύω gold σα φάρμερ.

Τι εννοείς? Αυτό είναι το ωραίο της αρένας, το RNG στο draft.

Και σε Normal Unranked που επαιξα εγω,με lvl 10 Paladin και μου εβγαλε 2 Legendary ο αλλος,αυτο τι ειναι???? :mad:  :mad:

Τι εννοείς? Αυτό είναι το ωραίο της αρένας, το RNG στο draft.

Αυτό είναι το ωραίο αν σου κάτσουν εσένα οι Legendary, αν έχεις απέναντι Priest με 2 Mind control και 2 Legendaries, ε sorry, αλλά αυτός ο τύπος μπορεί να παίζει για πάντα Arena με αυτά τα χαρτιά.

Επίσης  οι 2 Mind control κάρτες είναι ξεφτίλα. Θέλουν να νερφάρουν τα Buzzard, αλλά ο Priest μπορεί να κρατήσει τα 2 Mind control του... Έλεος. Κόψε του μία να ηρεμήσουμε, γιατί κάθε φορά που έχεις αντίπαλο Priest, δεν μπορείς να παίξεις τα χαρτιά σου...

Αυτό είναι το ωραίο αν σου κάτσουν εσένα οι Legendary, αν έχεις απέναντι Priest με 2 Mind control και 2 Legendaries, ε sorry, αλλά αυτός ο τύπος μπορεί να παίζει για πάντα Arena με αυτά τα χαρτιά.

Επίσης  οι 2 Mind control κάρτες είναι ξεφτίλα. Θέλουν να νερφάρουν τα Buzzard, αλλά ο Priest μπορεί να κρατήσει τα 2 Mind control του... Έλεος. Κόψε του μία να ηρεμήσουμε, γιατί κάθε φορά που έχεις αντίπαλο Priest, δεν μπορείς να παίξεις τα χαρτιά σου...

Μου έχει τύχει αρένα που priest είχε 3 mc. Το game το πήρα όμως γιατί είχα σχετικό board control μέχρι turn 8 και  μου είχαν τύχει 3 Argent Commanders και 2-3 druid of the claw. (charge ;) 4/3 4/4 )

To μεγαλύτερο πρόβλημα imho είναι οι κάρτες shadow word:pain,death.

Με αυτές ο priest κρατιέται στο game μεχρι turn 8.

Αν με πάει στο turn8 και είναι cleared to board κατα πάσα πιθανότητα χάνω.

Πρεπει να ξεκολλησετε το μυαλο σας απο τα legendaries στην Arena

Δεν θα κερδισεις ουτε με legendaries ουτε με MC αν εχεις κανει draft χαζομαρες

Η πιθανοτητα πρωτα απ'ολα να σου τυχει legendary ειναι απειροελαχιστη και κανεις ποτε δεν κερδισε απο ενα legendary

Οπως κ για το MC , ξερεις οτι ο αλλος ΜΠΟΡΕΙ να το εχει στην turn 8 . Παιζεις around it και δεν δεν παιζεις μεγαλα τερατα . Προσεχεις τι καρτες ειχε στο χερι του μεχρι αυτη την κινηση κ τι καρτες τραβαει/παιζει μετα . Προφανως κ θα χασεις αν παιξεις μεγαλα τερατα μετα απο την turn 8 . Κι αυτο δεν ισχυει μονο για τον Priest αλλα για ολα τα classes που εχουν καποια "signature" cards οπως το Flamestrike η το Consecrate η οτιδηποτε

Γεια σου ρε ¨Ατταλλε, πότε θα παίξουμε αρένα παρέα με φραπέ?

Σήμερα πατάω Priest όλη μέρα με Paladin. Στον priest επιτίθεσαι στο board και στο χέρι του. Δεν ασχολείσαι καν με το lifetotal του και προσπαθείς να του παίρνεις τσούκου τσούκου board control.. Κρατούσα 2 Sunwalker σε όλα τα παιχνίδια μέχρι να κάνει mindcontrol σε καμία μούφα από κάτω. Επίσης να έχετε 2-3 silence στο Deck σας.Μόνο κάτι τρελοί συνδυασμοί να με κέρδισαν με priest.

Αυτά είναι τα 2 deck που με έφτασαν 3 μαστερ και συνεχιζουν να δουλευουν καλα ακομα και τώρα!

Ενα πολυ γρηγορο warlock deck με το hero ability να δινει λυσεις συνεχεια, ακομα και με αδεια χερια παιζουμε 2 καρτες σε καθε γυρο!!!
http://www.hearthhead.com/deck=10431/warlock-rush-it!

Το σταθερο deck του shaman, με απαντηση σε ολα! με αυτο εχω κανει rush αλλα control νικες, οπου δεν αρκουν τα minions, τα spells σε κανουν να νοιωθεις σαν μαγος πετοντας του lava burst k lightning bolts in da face! πραγματικα ενα jolly deck!
http://www.hearthhead.com/deck=10433/solid-shamanism!

P.S: αν δεν εχετε καποιες καρτες αλλα θελετε να δοκιμασετε τα decks, πειτε τι σας λειπει να βρουμε καρτες common/basics να κανουν τη δουλεια μας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...