Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ ανεβάζω από δω και αποκει και μέχρι να μάθω τι παίζει έχω φάει ξύλο. Επιτέλους βρήκα budget deck rogue που κερδίζει. 

Από common τα βασικά να craftarei κανείς είναι

Spellbreaker, Looter gnome (αυτό το 2/1) , Ironforge Dwarf (μιλάμε από τις καλύτερες common), 1 κουκουβάγια και οπωςδηποτε το 2/3 Golem που αφήνει το 2/1. Αυτή η κάρτα πηγαίνει τα common deck σε άλλο επίπεδο. 

επειδή έκανα βλακεία και ξόδεψα gold σε boosters επειδή στην αρχή τα έδινε αβέρτα, αποφύγετέ το. Παίχτε μέχρι το 15 τα πάντα και μετά arena . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο constructed μονο με priest παω καλα

στην αρενα παντως με priest ειμαι χαλιας...warlock-paladin παω στις 5-6 νικες...

το looter gnome τι να το κανεις? επειδη κανει 4 ζημια? και τι εγινε?

το χειροτερο μου ειναι τα murlock deck, πως τα κοντραρεις αυτα? silence θελουν?

Τα murlock τα εχω ευκολα με warlock και mage rush decks, οπως και με paladin, shaman control decks.
Θα ποστάρω αυριο τα decks που εχω αυτες τις μερες στο master 3 constructed.

Loot Hoarder εννοούσα, γιατί κάνει trades με 3/2 και totems ενώ το 1/2 draw a card είναι απλά κακό. Αυτή τη στιγμή τοξικά για το παιχνίδι είναι τα 1 drops με toughness πάνω από 2. Θα το καταλάβει η Blizzard ή θα φάμε τα χρόνια μας παλεύοντας με τα θηρία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ανεβάζω από δω και αποκει και μέχρι να μάθω τι παίζει έχω φάει ξύλο. Επιτέλους βρήκα budget deck rogue που κερδίζει. 

Από common τα βασικά να craftarei κανείς είναι

Spellbreaker, Looter gnome (αυτό το 2/1) , Ironforge Dwarf (μιλάμε από τις καλύτερες common), 1 κουκουβάγια και οπωςδηποτε το 2/3 Golem που αφήνει το 2/1. Αυτή η κάρτα πηγαίνει τα common deck σε άλλο επίπεδο. 

επειδή έκανα βλακεία και ξόδεψα gold σε boosters επειδή στην αρχή τα έδινε αβέρτα, αποφύγετέ το. Παίχτε μέχρι το 15 τα πάντα και μετά arena . 

δηλαδή καλύτερα να παίζεις αρένα (και να χάνεις συνήθως) αντι για boosters?

Επεξ/σία από alan2

1000 φορές... 100 κάνει το booster και η αρένα που μπαίνεις και χάνεις 0/3 κάνει 150 και σου δίνει 1 booster (100) + gold (20-35) + dusts.... 

το θεμα ειναι οτι πρεπει να μαθεις την αρενα, γιατι οταν καποια στιγμη θα γινεις καλος μπορεις να βγαζεις ακομα και κερδος σε gold στις 7+ νικες, ποσσο μαλλον οταν συμφερει απο το ξεκινημα,,,

Και Master με 2 αστέρια με τα mono common crapidia που παίζω. Τώρα το 3ο αστεράκι για να το πάρω θα φτύσω αίμα, καθώς από ένα σημείο και μετά μετράει και το card quality. Αλλά από κει που με τον Rogue δεν μπορούσα να σταυρώσω παιχνίδι, με πήγε Master 2 και έγινε από τα αγαπημένα μου Deck.

http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/rogue#31:2;87:2;90:1;92:2;128:2;213:2;246:2;382:2;386:2;395:2;417:2;433:2;434:2;471:2;568:2;627:1;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...