chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει Legendary card, φτιαχτην και have fun ind... φτιάξε nozdromo και have fun Legendary με 9mana που αν βγει στις κάρτες που εχω ανα χείρας δεν βλεπω να δίνει λύση....... Ένα quick mode θα έλυνε την απαράδεκτα αργή κατάσταση όμορφα και απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Θα ειχε ενδιαφερον ενα speed mode! κατι σαν timed chess στα 15 δεύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ποιά κάρτα παίζει παντού, σχεδόν σε κάθε deck? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 ερώτηση παγίδα είναι αυτή ή ρωτάς πραγματικά? λογικά ο dwarf 4/4 με το +2 σε κάρτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ποιά κάρτα θα φτιάχνατε με crafting πρώτα ? Μου ειχe κατσει μια golden legendary (black night) total meh imo , οποτε εφαγε disenchant και κραφταρα jaraxxus , ισως το μετανιωσα γιατι δεν παιζω παααρα πολυ με Lock , so μαζευοντας dust , Νομιζω antonidas πλεον... αν μιλαμε για οχι legendary , εχω κραφταρει αρκετες ,και νομιζω αυτη που εφτιαξα πρωτα ηταν ο knife jungler x 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 knife jungler x 2 σε low mana cost minions βιάζει τα πάντα όσο αστείο και να φαίνεται. ΕΙΔΙΚΑ εάν έχεις απέναντι divine pala deck του ξεφτελίζεις όλες τις κάρτες σε χρόνο dt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ποιά κάρτα παίζει παντού, σχεδόν σε κάθε deck? Αναφέρεσαι σε neutral καρτες φαντάζομαι: Μια γρηγορη σκεψη μου φέρνει αυτές τις κάρτες στο μυαλό common/basic acidic swamp ooze novice engineer shattered sun cleric chillwind yeti dark iron dwarf spellbreaker rare knife juggler defender of argus azure drake argent commander epic faceless manipulator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνω σε ολα εκτος απο το faceless Βασικα ειναι τι deck θελει να φτιαξει κανεις , υπαρχουν μερικα budget decks . Πραγματικα budget , οχι οπως βλεπω μερικα κ εχουν μεσα 2 epic και αλλα 5-6 rare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 ερώτηση παγίδα είναι αυτή ή ρωτάς πραγματικά? λογικά ο dwarf 4/4 με το +2 σε κάρτα σου ρωτάω γιατι μαλλον θα κανω dissenchant to king kukla και θελω κατι unalligned.thx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 ρωτάω γιατι μαλλον θα κανω dissenchant to king kukla και θελω κατι unalligned.thx. Τι character παίζεις? Εγώ που παίζω Hunter, o Mukla θα μου ήταν πολύ χρήσιμος. Και μιλάμε για μία κάρτα 5/5 που βγαίνει από το τρίτο turn, μιλάμε για τρελό boost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Nαι αλλα δίνει στον αντίπαλο 2 bananas που δίνουν +1/+1... gia 1 mana. Δεν γίνεται και να ανταλάσσουμε δυστιχώς... hunter εχω ανεβάσει περισσότερο. lvl 21. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά δεν θα έκανα τον King Mukla DE, μπαίνει όχι μόνο σε hunter αλλά και στα περισσότερα rush decks.Turn 2 coin Mukla και αστον άλλο να κάνει πράξεις με τα +1/+1 Άσε που 400 dusts ta βρισκεις σιγα σιγα, ενώ 1600 να τον ξαναφτιάξεις μετά δύσκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 o King Mukla Dεν μου εχει βγει σε καλο μέχρι τώρα, και τα bananas με εχουν καταστρέψει στο endgame. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 τα πακετα που κερδιζουμε απο την arena ειναι καλυτερα να περιμενω να μαζεψω 4-5 και να τα ανοιγω ολα μαζι, ή να τα ανοιγω 1-1 καθε φορα...δηλαδη εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για legendary αν ανοιγουμε πολλα πακετα μαζι? παντως σε εμενα το ρανκιγκ δουλευε μια χαρα...μεχρι το diamond 3 που πηγαινα τρενο με ανεβασε κανονικα...τωρα που κανω κλαρινα κοντρα σε πολυ op decks δεν με ανεβαζει αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τις ιδιες πιθανοτητες εχεις οποιοδηποτε pack κι αν ανοιξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις