ilos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Οι μόνοι που δεν έχουν ανάγκη από turn 8+ legendaries είναι oi priests χοχοχοχο. Ίσα ίσα ένας Ragnaros ή μια Ysera απέναντι σε priest με 2 MC είναι gg αν έχει ήδη board control και card advantage. Ο μόνος πραγματικά χρήσιμος από τα 7 μανα plus είναι ο Jaraxus απέναντι σε priest άντε και ο Deathwing άν έχεις removal πάνω σου μετά το MC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μου έστειλε η blizzard key αλλά μιας και έχω όποιος το θέλει ας μου στείλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Πως να μας δειξει και να παμε Master 3 μωρε mε την μλκια που εχει buggarei και δεν ανεβαινει οσες νικες και να κανεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Tα daily quests καθε πότε ανανεώνονται? Site: και η legentary που μου έτυχε μου φαίνεται αχρηστη, να την κάνω dust? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και εγω πήρα υποτίθεται κλειδί απο blizzard αλλα για μουφα μου φαίνεται , οποιος θέλει να δοκιμάσει του το δίνω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Απο Blizzard Entertainment ([email protected]) ήταν και φαίνεται legit. Το έδωσα στον gshyperion που μου έστειλε πρώτος. Αν το δοκιμάσει ας μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 μόλις μου ήρθε από blizzard και παίζω μια χαρά JakeGR#1108 όποιος θέλει για add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpikoz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εδώ τα keys παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Τσεκάρετε τα emails σας και συμμετέχετε αν έχετε προσκληθεί στο survey της blizz για το HoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μου ήρθε το survey το συμπλήρωσα , οποτε αυτο σημαίνει οτι πολύ σύντομα θα αρχίσει το open beta μπορει και στο πρώτο 10ημερο του δεκέμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ποιά κάρτα θα φτιάχνατε με crafting πρώτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Θέλω ένα mode, 15 secs per turn, μπορείς να το φτιάξεις αγαπητή blizz; Βαριέμαι απίστευτα τους αργοστροφους που μου τυχαινουν απέναντι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει Legendary card, φτιαχτην και have fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ind... φτιάξε nozdromo και have fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μια ωραία προσθήκη παντως θα ηταν να μπορούμε να κανουμε record τα ματσάκια για να τα βλέπουμε αργότερα πως πήγαμε στρατηγικές κτλπ , λεω να το βάλουν απο την blizzard μεσα στο παιχνίδι οχι με fraps (στο survey που σημπλήρωσα ρωτάγανε αν θα ηταν ωραία μια τετοια προσθήκη) , ειδα την 50αδα στην ευρώπη http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/11650100/hearthstone-top-ranked-players-europe-15-11-2013 , και θυμήθηκα οτι ειχα παίξει τις προάλες με τον Leloluch αλλα δεν θυμάμαι τι ειχα κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις