Atallos1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Uhm μπορεις να δοκιμασεις το deck του Artosis απο την Blizzcon http://www.hearthpwn.com/decks/16163-innkeepers-invitational-artosis-ek0p-warrior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εγώ ειμαι στο 1star platinum κ έχω κανει πανω απο 30 νικες...τεσπα ελπίζω να το φτιάξουνε τωρα. Ναι έχει maintenance μέχρι τις 12 ! μαλιστα μακαρι να το φτιαξουν.. εγω εχω 160 νικες και πρεπει να εχο πολυ καλο win to loss ratio.. για να δουμε γιατι 10 σερι νικες και να μην ανεβαινει μου φαινετε τραγικο.. εκτος αν οντος επεσα μονο με low rank αντιπαλους οποτε δεν πηρα rating ωστε να ανεβω! cheers για την απαντηση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εγώ μέχρι στιγμής νόμιζα οτί ο priest είναι imba μόνο στην arena λόξω των πολλαπλών MC που είναι και basic cards αν είναι δυνατόν. Έφτιαξα ένα deck με λίγο πολύ όλες τις γνωστές κάρτες (δεν έχω σχεδόν) τίποτα από rare, epic και legendary για ranked και unranked. edit: το deck έχει 2 lightwells αντί για τον voodoo doctor Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει ακόμα. Ο μόνος που κόντεψε να κάνει κάτι καλό ήταν ένας Druid που ξεκίνησε πρώτος με TURN 1 Booty Bay Bodyguard (μετά απο 2 innnervate) μόνο και μόνο επειδή δεν είχα στο hand μου power word death (και να είχα θα την έκανα mulligan σίγουρα). Κατάφερε και έχασε χωρίς να τραβήξω ποτέ power word death, θα έπρεπε να υπάρχει ειδικη ομάδα που να εξετάζει τα άτομα που κάνουν το balance στο game . BTW τα περισσότερα games με αυτό το deck τελιώνουν turn 6-7 δε χρειάζεται καν το MC . Ειδικά αν έχεις αρχικό χέρι Northsire Cleric, Lightwell, Shattered Sun Cleric και Dark Iron Dwarf και τραβήξεις μέσα σε αυτά τα 4 turns έναν Gurubashi Berserker δε χάνεις με τη καμία απο τίποτα πλην priest με κατάλληλο χέρι. Πράγματα που πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε στους priests: 1) Η Northsire Cleric Να γίνει 1/2 2) Τo power word shield να nerfαριστεί ας γίνει +3-4 στην ανάγκη αλλά χωρίς card draw 3) To Mind Control εκτός απο 10 cost να μην είναι basic card ωστέ να εμφανίζεται τόσες πολλές φορές στα arena drafts. 4) Ο Gurubashi Berserker να χάνει το enrage bonus σε full health όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Amani Berserker. Μέχρι τότε θα παίζω μόνο αυτό το deck για να ξεκλειδώσω πράγμα. Ακόμα να μου δώσει priest στην arena.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι για αρχικο deck Προσωπικα θα εβγαζα το Lightwell , τον doctor και τα 2 Divine Spirit και ισως τους clerics που δεν ειμαι fan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ε τι παίζεις priest χωρίς αυτά : p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ποιος εχει lightwell , doctor και divine spirit σε σοβαρο priest deck? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 γιατι δεν υπαρχει ιδιαιτερη εκτιμηση στο divine spirit? εχω διαβασει και αλλου οτι δεν ειναι καλη καρτα, αλλα συνηθως 2 divine spirit και inner fire ειναι instant one shot kill. και οι clerics μαζι με shield, προστατευονται πολυ ευκολα με αποτελεσμα να τραβας οσες καρτες θελεις...κανουν και combo με τη Light warden και γινεται χαμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ποιος εχει lightwell , doctor και divine spirit σε σοβαρο priest deck? Για τον voodoo θα συμφωνήσω τον έβγαλα όσο για το lightwell: turn 1 Northsire Cleric turn 2 lightwell turn 3 shattered sun cleric ->lightwell ή στην Northsire Cleric ανάλογα turn 4 iron dwarf -> lightwell ή shattered sun cleric ανάλογα turn 5 gurabashi turn 6 divine spirit -> guranashi + ότι θες (inner fire για lolz-πλακά πλάκα ο acolyte δεν είναι τόσο χρήσιμος καλύτερα inner fire) turn 7 gg έπισης υπάρχουν πολλά decks με divine spirit + light spawn Πίστεψε με δεν είναι και ότι καλύτερο να δεις turn 5 + coin ένα 10/10 άν δεν έχεις silence/hard removal Και αυτή η image προς τους απανταχού lightwell haters: Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 γιατι δεν υπαρχει ιδιαιτερη εκτιμηση στο divine spirit? εχω διαβασει και αλλου οτι δεν ειναι καλη καρτα, αλλα συνηθως 2 divine spirit και inner fire ειναι instant one shot kill. και οι clerics μαζι με shield, προστατευονται πολυ ευκολα με αποτελεσμα να τραβας οσες καρτες θελεις...κανουν και combo με τη Light warden και γινεται χαμος... Γιατι ειναι ανουσια καρτα κατ εμε και δεν μπορεις να βασιστεις σε κατι που ο αλλος στο κανει counter με ενα silence Επισης η Cleric ειναι στην ουσια σαν taunt γιατι κανεις δεν θα στην αφησει κατω , το πολυ να τραβηξεις 1 καρτα . Παραπανω δεν παιζει @ilos με τον προυποθεση οτι ολα αυτα θα σου κατσουν στο hand , που αυτο θα γινει 1 φορα στις 10 Τα decks του Priest συνηθως ειναι control decks λογω MC και removal οπως Shadow P/D , δεν προκειται να κερδισεις σε turn 6-7 οπως λες Το lightspawn ειναι meh καρτα γιατι κι αυτο τρωει silence , αν βεβαια μπορεσεις κ την κρατησεις τοτε εισαι μπροστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η cleric τις πιο πολλές φορές παίζεται turn 2 μαζί με power word shield (ή coin turn 1). 90% των περιπώσεων ζεί μέχρι turn 3-4. To lightwell αν φάει silence και το έχεις buffaρει divine spirit/inner fire combo 100% έχεις χάσει, ποτέ δε το κάνω αυτό αν δεν έχω ήδη board control συνή8ως turn 5-6. Το πρόβλημα στο deck ήταν άλλο και το διόρθωσα. Μπορεί άνετα να χάσεις απο turn 7 combo hunter επειδή δεν έχεις taunts. Λύνεται πολύ εύκολα κυρίως με Senjins και defender of Argus. ; Άλλοι τρόποι να χάσεις είναι απο charge-weapon warriors αν είσαι τόσο άτυχος να μην τραβήθεις ooze ή απο rush murloc warlocks / bloodlust totem shamans άν είσαι τόσο άτυχος να μη τραβήξεις holy nova. Θέλω να αλλάξω επίσης το shadow word death που ποτέ δεν μου είναι χρήσιμο όσα games έχω παίξει σε big game hunter όταν έχω το dust ωστέ τουλάχιστον να έχω ένα creature με το ίδιο mana που κάνει την ίδια δουλειά. Bloodmage thalnos επίσης χρήσιμος στη περίπτωση που πρέπει να χτυπήσω για 3 holy nova. Εδώ το deck: Αν λοιπόν εξαρχής έχεις καλό χέρι οι clerics ζουν μέχρι το τέλος και καταλήγουν σε δικες σου turn 8 wins μετά από MC στη χειρότερη: Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδες το divine spirit/inner το παιζεις σε καρτα που μπορει να επιτεθει αμεσα...ποσσο μαλλον το double divine spirit...και ποσσα silence και removal spells να εχει ο αλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 σίγουρα 2 έως 4 silence και σίγουρα 2 κάρτες που καταστρέφουν την κάρτα σου. από εκεί και πέρα μπορεί να έχει και άλλους συνδυασμούς (dmg + execute, reduce to 1 hp, hex, sheep, misdirection, mindcontroll). απλά αυτά είναι τα στανταράκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά όσο αφορά τα silence, δεν έχω χάσει ποτέ με αυτό το deck από silence, έχω χάσει από ένα άλλο σωρό αιτίες (rush decks κυρίως warlock murlocs χωρίς να έχω holy nova και pains ή απο priests με καλύτερο χέρι και παρόμοια deck). Άσε που οι περισλότεροι έχουν κόψει τα owls και έχουν μόνο spellbreakers και turn 4 είναι ήδη αργά αν έχω board control. Πλέον δε χάνει ούτε απο turn 7 combo hunters, συνήθως έχω 2 buffed taunts μέχρι τότε, μπορεί να χάσει από rush hunter αλλά πιο δύσκολα από ότι με warlock. O Druid είναι rekt με αυτό το deck δεν είναι καν αστείο πόσο imba είναι. O rogue αν δεν είναι combo van cleef deck επίσης τον πίνει. Ο warrior είναι καθαρά θέμα hand αν έχει chargers-όπλα και εγώ δεν έχω pains-oozes. O Shaman ισχύουν περίπου τα ίδια με τον Hunter συνήθως χάνει. Ο paladin έτσι και εξασφαλήσεις εξαρχής board control δεν νικάει με τίποτα. O mage είναι derby μπορεί να σε νικήσει ακόμα και late game που είναι απίστευτο έχοντας 2 mind control. Αν είναι rush mage με mana wyrms πιστεύω το deck μου θα χάνει πάντα εκτός αν έχω 2 pains στο χέρι. Τουτέστιν αυτό το deck με κάποιες μικροαλλαγές με πήγε χτες που έπαιξα ranked πρωτή φορά από copper σε 3 star diamond. Είμαι όντως χτεσινός xD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 βγάλε έναν farseer και ένα ooze. βάλε έναν berzeker σίγουρα και βγάλε την βλακεία που σου δίνει + mana cost στα mobs σου. κακός που δεν έχεις owl μιας και έχει ακριβώς την ίδια χρήση με το σκατο ooze που το έχεις και 2 φορές (δλδ να κάνεις κάτι counter που μπορεί να σε κάνει ζημιά). άσε που vs priest & pala που βάζουν taunts / shields / divine balz / healz / hp και πράσινα άλλογα το silence ειναι 1000 φορες πιο efective Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 βγάλε έναν farseer και ένα ooze. βάλε έναν berzeker σίγουρα και βγάλε την βλακεία που σου δίνει + mana cost στα mobs σου. κακός που δεν έχεις owl μιας και έχει ακριβώς την ίδια χρήση με το σκατο ooze που το έχεις και 2 φορές (δλδ να κάνεις κάτι counter που μπορεί να σε κάνει ζημιά). άσε που vs priest & pala που βάζουν taunts / shields / divine balz / healz / hp και πράσινα άλλογα το silence ειναι 1000 φορες πιο efective Έχουμε και λέμε ναι ο farseer για 2ο amani έχει φύγει προ πολλού ήταν η πρώτη αλλαγη που έκανα αφού postαρά. Ooze δε βγάζω και έτσι δε χάνω από warriors/paladins/rogues. Αν ξεκλειδώσω την faerie dragon το συζητάμε. Ο venture Co Παυλάρα αν και τον έχω πολύ σαν εκτίμηση αν είδες το τελευταίο μου screenshot έχει φύγει προ πολλού απο το deck. Είναι σίγουρα απο τις καλύτερες κάρτες στο game και δεν είναι βλακεία. Έχει γυρίσει πάρα πολλά games άσχετα αν στο συγκεκριμένο deck δεν πολυκολλάει. Κατα τα άλλα συμφωνούμε απολύτως. H owl btw σε combo turn 7 hunter είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις