alan2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιατί warlock? επειδή έχει draw? ποιός χαρακτήρας προσφέρεται για combos? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2013 από alan2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Για εμενα προσωπικά και ετσι οπως παίζω ο warlock εχει απο τις καλύτερες spell card για καταστρέψεις άμεσα τα τέρατα του αντιπάλου, και να επωφεληθείς απο αυτο κανωντας summon καποιο random δικό σου η τραβώντας αλλες κάρτες, και το draw ειναι στα + φυσικά. Το ranked system παντως δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά παει 1 εβδομάδα τώρα που το 80 % ειναι νίκες και ειμαι ακομα 3 star silver με 127 νίκες συνολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καπου διαβασα ότι οσοι είναι Beta tester του battle.net client Θα παρουν συντομα κλειδι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καπου διαβασα ότι οσοι είναι Beta tester του battle.net client Θα παρουν συντομα κλειδι ... Έτσι ειναι ναι , αν και τον αλλο μήνα θα ανοίξει η open beta οποτε θα μπουν ολοι επιτέλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ρε ποτε θα μου δωσει κανα legendary? diamond φτασαμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Για εμενα προσωπικά και ετσι οπως παίζω ο warlock εχει απο τις καλύτερες spell card για καταστρέψεις άμεσα τα τέρατα του αντιπάλου, και να επωφεληθείς απο αυτο κανωντας summon καποιο random δικό σου η τραβώντας αλλες κάρτες, και το draw ειναι στα + φυσικά. Το ranked system παντως δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά παει 1 εβδομάδα τώρα που το 80 % ειναι νίκες και ειμαι ακομα 3 star silver με 127 νίκες συνολικά Ετσι ακριβως ειμαι εγω κατι βδομαδες.. Ποσες σερι νικες κανω,One Star Master δεν λεει να παω με την καμια ομως!! Ξερουμε τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 μπα εμενα με ανεβαζει σχετικα ευκολα μεχρι τωρα(μεχρι το diamond 2) π.χ απο το diamond 1 στο 2 με ανεβασε κατευθειαν με σερι 4-5 νικες . συνολικα 148 νικες παιζει ρολο το rank στους αντιπαλους που σου βγαζει ή ειναι μονο για εφε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Έψαξα λιγο στα forums της blizzard και οι μισοί λενε οτι ειναι bug και οι αλλοι μισοι που ειχαν το ιδιο πρόβλημα και ηταν κολλημένοι για μήνες , εκανα σερί νικες και ανεβήκανε rank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Yπάρχει official ladder me rankings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Όχι, θα έρθει σε επόμενο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 @Tmark μπορείς να προτείνεις κάποιον να του δώσω key ?ποιος έψαχνε τον περισσότερο καιρό ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Χμμ, ο nfeel νομίζω, αν δεν έχει ήδη κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 @Nicoc89 Αν δέν το θέλει κανείς άμεσα, θα ήθελα εγώ ένα για τον αδερφό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ ψάχνομαι εδώ και κανά μήνα αν περισσεύει κάποιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 παιδιά καλύτερα το δίνω στον Tmark που ξέρει απο αυτά δεν θέλω να αφήσω κάποιον δυσαρεστημένο οπότε μπορεί να το κάνει στύλ κλήρωση (σε κάποιο site?? νομίζω υπάρχει) ή κάπως έτσι όπως έδωσαν και τα υπόλοιπα καλύτερα έτσι πιστεύω γιατι δεν παρακολουθούσα το θέμα και ειναι δύσκολο να βρω ποιος δεν έχει κ έψαχνε περισσότερο καιρό ο nfeel έχει να μπει απο τις 15 οπότε δεν το κόβω να τον βρίσκω για να μάθω αν βρήκε κλειδί (ίσως βρήκε κ γιαυτό χάθηκε τόσες μέρες χαχ)anyway , σε καλή μεριά όποιος το πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις