Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για εμενα προσωπικά και ετσι οπως παίζω ο warlock εχει απο τις καλύτερες spell card για καταστρέψεις άμεσα τα τέρατα του αντιπάλου, και να επωφεληθείς απο αυτο κανωντας summon καποιο random δικό σου η τραβώντας αλλες κάρτες, και το draw ειναι στα + φυσικά.

Το ranked system παντως δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά παει 1 εβδομάδα τώρα που το 80 % ειναι νίκες και ειμαι ακομα 3 star silver με 127 νίκες συνολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καπου διαβασα ότι οσοι είναι Beta tester του battle.net client Θα παρουν συντομα κλειδι ...

Έτσι ειναι ναι , αν και τον αλλο μήνα θα ανοίξει η open beta οποτε θα μπουν ολοι επιτέλους

Για εμενα προσωπικά και ετσι οπως παίζω ο warlock εχει απο τις καλύτερες spell card για καταστρέψεις άμεσα τα τέρατα του αντιπάλου, και να επωφεληθείς απο αυτο κανωντας summon καποιο random δικό σου η τραβώντας αλλες κάρτες, και το draw ειναι στα + φυσικά.

Το ranked system παντως δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά παει 1 εβδομάδα τώρα που το 80 % ειναι νίκες και ειμαι ακομα 3 star silver με 127 νίκες συνολικά

Ετσι ακριβως ειμαι εγω κατι βδομαδες.. Ποσες σερι νικες κανω,One  Star Master δεν λεει να παω με την καμια ομως!! Ξερουμε τι παίζει?

μπα εμενα με ανεβαζει σχετικα ευκολα μεχρι τωρα(μεχρι το diamond 2) π.χ απο το diamond 1 στο 2 με ανεβασε κατευθειαν με σερι 4-5 νικες . συνολικα 148 νικες

παιζει ρολο το rank στους αντιπαλους που σου βγαζει ή ειναι μονο για εφε?

Έψαξα λιγο στα forums της blizzard και οι μισοί λενε οτι ειναι bug και οι αλλοι μισοι που ειχαν το ιδιο πρόβλημα και ηταν κολλημένοι για μήνες , εκανα σερί νικες και ανεβήκανε rank

παιδιά καλύτερα το δίνω στον Tmark που ξέρει απο αυτά 
δεν θέλω να αφήσω κάποιον δυσαρεστημένο οπότε μπορεί να το κάνει στύλ κλήρωση (σε κάποιο site?? νομίζω υπάρχει) ή κάπως έτσι όπως έδωσαν και τα υπόλοιπα 
καλύτερα έτσι πιστεύω γιατι δεν παρακολουθούσα το θέμα και ειναι δύσκολο να βρω ποιος δεν έχει κ έψαχνε περισσότερο καιρό 
ο nfeel έχει να μπει απο τις 15 οπότε δεν το κόβω να τον βρίσκω για να μάθω αν βρήκε κλειδί (ίσως βρήκε κ γιαυτό χάθηκε τόσες μέρες χαχ)

anyway , σε καλή μεριά όποιος το πάρει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...