Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως στο ranked mode εχω 101 νίκες και ακομα ειμαι 3 star silver , οποτε η παίζει καποιο bug γενικά η στις 101 νίκες οι μισές ειναι ήττες και για αυτο και δεν με ανεβάζει rank

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως στο ranked mode εχω 101 νίκες και ακομα ειμαι 3 star silver , οποτε η παίζει καποιο bug γενικά η στις 101 νίκες οι μισές ειναι ήττες και για αυτο και δεν με ανεβάζει rank

το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πως ανεβαίνουμε ακριβώς (δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες) . και δεν μπορούμε να δούμε στατιστικά για τις ήττες μας κτλ. Λογικά πρέπει να έχουν βάλει και κάποιου είδους mmr σαν το lol αλλά αντίθετα από το λολ δεν βλέπουμε το πόσο μας ανεβάζει η μας κατεβάζει το κάθε παιχνίδι ανάλογα.

πχ εγώ στις 105 νίκες περίπου χτύπησα  diamond 1 και έχω φτάσει τις 121 αλλά δεν έχω ανεβεί άλλο (θα το κάψω μέχρι το βράδυ και θα δω).

το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πως ανεβαίνουμε ακριβώς (δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες) . και δεν μπορούμε να δούμε στατιστικά για τις ήττες μας κτλ. Λογικά πρέπει να έχουν βάλει και κάποιου είδους mmr σαν το lol αλλά αντίθετα από το λολ δεν βλέπουμε το πόσο μας ανεβάζει η μας κατεβάζει το κάθε παιχνίδι ανάλογα.

πχ εγώ στις 105 νίκες περίπου χτύπησα  diamond 1 και έχω φτάσει τις 121 αλλά δεν έχω ανεβεί άλλο (θα το κάψω μέχρι το βράδυ και θα δω).

Ε τοτε μαλλον εγω ειμαι noob :P

Έχει να κάνει με αναλογία νίκων/ηττών.

Εγώ έχω πάνω από 200 νίκες, αλλά δεν έχω ιδέα πόσες ήττες και μόλις σήμερα ανέβηκα One star Platinum.

Ε τοτε μαλλον εγω ειμαι noob :P

μπορεί να έκανες 1-2 άσχημα σερί και να σου μάμησε το mmr αλλά και πάλι μην το δένεις κόμπο. Είναι σε beta ακόμα το παιχνίδι, μπορεί να έχει παιχτεί μλκια γενικότερα.

Tα παιχνιδια της Βlizzcon ειναι στους ημιτελικους . Σημερα θα ειναι το stream στις 8 ωρα Ελλαδος αν δεν κανω τραγικο λαθος

Εδω τα brackets http://wcs.battle.net/sc2/en/embed/hearthstone-bracket

Οι προημιτελικοι δεν εγιναν καν streamed 

Το stage απο χθες ειναι κακιστο

BYliOZECEAAL1ve.jpg:large

• Like 2

Tα παιχνιδια της Βlizzcon ειναι στους ημιτελικους . Σημερα θα ειναι το stream στις 8 ωρα Ελλαδος αν δεν κανω τραγικο λαθος

σωστός είσαι

και εδώ το λινκ για όποιον θέλει

http://www.twitch.tv/wow

edit:

σχολιασμός από totalbiscuit. nice :-D

κατάλαβα... μπάλες... ένα λέω, αφού περάσετε το hype με priest deck , rogue deck, mage deck , lock deck και πράσινα άλλογα παίξτε το druid deck που σας είχα ανεβάσει να χαρείτε 85-90% win rate και χωρίς να θες να ευθυγραμμίσεις πλανήτες για να δουλέψει. σχεδόν ότι έχεις στο χέρι είναι effective και λειτουργικό :P απλά, αργά, μεθοδικά κόβεις κόλους χωρίς να κουράζεσαι. και άσε τον αντίπαλο να στουκάρει στα taunt σου

ps1: ανεβάζω τα decks μου που είναι αρκετά viable αυτά από ότι έχω δει μέσα από τις δοκιμές. δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει αλλά είναι δοκιμασμένα καλά

cF4D1Ub.jpg

ZXycFWy.jpg

FwCVdjl.jpg

jgceG0b.jpg

6V8RxqK.jpg

NIAZdPy.jpg

xhC9k5V.jpg

δεν έχω κάποιο shaman καλό και δεν ήταν καλό το pala divine shield deck

του hunter η last κάρτα που δεν φαίνεται είναι ο king krush

πάρτε του shaman control που δοκιμασμένα είναι τρομερά δυνατό. στην θέση του al'akir βάζετε ragna εάν έχετε  

RbcxiIu.jpg

Επιτελους μετα απο καιρο και αλλο Legendary και ειναιιιιιιι...... ΔΕΥΤΕΡΟΣ Jaraxxus!!! ---__--- Γαμω την γκαντεμια μου δλδ,2χ Jaraxxus 2x Hogger... Τοσα legendaries υπαρχουν,εγω ετυχω τυχει 2 φορες σε αυτα που ηδη εχω !!!!

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...