LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αυτό εννοούσα Chill... ακριβώς. Random με Random ... έχει διαφορά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πιο πολυ δικαιολογιες τα ακουω αυτα αλλα whatever , οτι πιστευει ο καθενας Παντως με τα legendaries δεν κερδιζεις αυτοματα , προσωπικα προτιμω να εχω καλες 2/3αρες καρτες παρα να εχω χαζομαρες legendaries . Μην κολλατε σε αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 σοβαρά, διαβάζω τι λέτε μερικοί για το παιχνίδι και το πως το παίζεται και ακόμα απορώ πως καταφέρατε να περάσετε την διαδικασία του install... παίζει και αυτό να ήταν achievement για σας.... εκτός εάν τρολάρετε άπειρα και δεν το πήρα χαμπάρι. αλλιώς παίζει η κοπέλα μου με /played 5 ώρες και 0 cards να σας πατάει... unsubscribe from topic ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 εγω ειδα μια φορα την hafu , που την παρακολουθω απο οταν streamαρε LoL. επειδη το τυπακι κραταει score/statistics ειδα οτι εχει στις αρενες 80φευγα% win rate. γενικα σε ενα πειραμα ΤΥΧΗΣ οπως λετε με ΔΥΟ ενδεχομενα (w,l) η πιθανοτητα να σου κατσει το ειναι 50% αρα ο,τι κλαμα παιζει για τις αρενες ειναι βερεσε... edit: μαλλον ειναι απο αυτους τους κωλοφαρδους που μας δερνουν σε καθε αρενα...μμναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 θελω key γαμω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 σοβαρά, διαβάζω τι λέτε μερικοί για το παιχνίδι και το πως το παίζεται και ακόμα απορώ πως καταφέρατε να περάσετε την διαδικασία του install... παίζει και αυτό να ήταν achievement για σας.... εκτός εάν τρολάρετε άπειρα και δεν το πήρα χαμπάρι. αλλιώς παίζει η κοπέλα μου με /played 5 ώρες και 0 cards να σας πατάει... unsubscribe from topic ftw θες να μας εξηγήσεις σε ποίους αναφέρεσαι και τι δικη σου άποψη στο θέμα? BTW... Open Beta Next Month* *Blizzard Month 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 έφαγα φόλα στην αρένα σήμερα με hunter (1-3)[μα καλά 3 φορές με έβαλε με διαφορετικούς priest αντιπάλους , τι να πεις όμως αυτά έχει η αρένα] . Τουλάχιστον με το pack μου έβγαλε καλές κάρτες και την πρώτη legendary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 θες να μας εξηγήσεις σε ποίους αναφέρεσαι και τι δικη σου άποψη στο θέμα? BTW... Open Beta Next Month* *Blizzard Month Κανένα κλειδάκι περισσεύει μπας και μπούμε από τώρα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 http://www.hitbox.tv/joinhots Προς το παρόν μιλάει για Hearthstone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κάποιος από εδώ μέσα με κοροιδευε(ονόματα δεν λέμε) όταν έλεγα ότι θα πάει 10 mana το mind control Οι αλλαγές btw http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11524460/hearthstone-at-blizzcon-fireside-chat-panel-highlights-11-8-2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Q_Q PRIEST!!!! HEarthstone στο Android????? :O Αυτα ειναι! Ειπα να μπω λιγα ranked σημερα και στα 5 παιχνιδια μου εχουν τυχει 5 priest,ετσι επειδη μπορουν. ΤΟΥΣ εχω 5-0 με τον Mage μου ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ. Μονο Spells ,Creeps are overrated 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κάποιος από εδώ μέσα με κοροιδευε(ονόματα δεν λέμε) όταν έλεγα ότι θα πάει 10 mana το mind control Οι αλλαγές btw http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11524460/hearthstone-at-blizzcon-fireside-chat-panel-highlights-11-8-2013 Ναι ωραία, 10 mana στο Mind Control (του έκλασαν τα φρύδια) και σακάτεμα στις βασικές κάρτες του Hunter.. Hearthstone for Android, iPhone and Windows 8 Touch Πάει η δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ε μα δεν είχε νόημα να βγει σε iOS που απευθύνεται στο 20% του κόσμου κ όχι σε android.. Περιμένω πως κ πως για το release,θα μπορώ να παίζω κ σπίτι και στη δουλειά από το κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 τώρα μονο μένει το πως θα "streamαρουμε" από το κινητόxaxaxaaaa ξέχασα και να βάλουμε λίγο upload ακόμα στη δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 xavthesinner#2283 , εκανα αρκετα Invite σε μελη του φορουμ , οποιος θελει με προσθετει... σημερα εχω λιωσει να παιζω priest...νταξ ειναι op μονο απο hunter χανω καμια φορα αν του κατσουν ολα καλα και με ξεπεταξει μεχρι την 6η γυρα... το rank δεν εχει σημασια ε? το εφτασα gold3 αλλα απο οτι καταλαβα μονο ανεβαινεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις