chill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 2x pyroblast 2x fireball 32 dmg στα μουτρα..., ο τυπος απλα περιμενε τον 8ο γυρο για να κερδισει... balanced Καρτες for sure. . Πως; Ακόμη και με 2 sorcerer's apprentice κάτω θέλει 16mana....... @luna Δεν σου φαινεται broken το ranked, EINAI!!! Arena, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτε ξανα, RNG bullshit..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 . Πως; Ακόμη και με 2 sorcerer's apprentice κάτω θέλει 16mana....... @luna Δεν σου φαινεται broken το ranked, EINAI!!! Arena, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτε ξανα, RNG bullshit..... ε οχι σε ενα γυρο ωρε! 2 φαιρ μπολζ μεχρι τον εκτο ,1 παιρο στον 8 και 1 στον 9. ντρουιντ επαιζα... στην ουσια απλα μου εκανε φριζ και dmg τα minions με σπελς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 . Πως; Ακόμη και με 2 sorcerer's apprentice κάτω θέλει 16mana....... @luna Δεν σου φαινεται broken το ranked, EINAI!!! Arena, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτε ξανα, RNG bullshit..... γιατι το λες αυτο ??? επειδη διαλεξα Paladin ,και δεν μου ηρθε κανενα Truesilver Champion(must weapon 4/2) και μονο ενα Concecration??? Rng ftw ρε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 H Arena ειναι το best part του παιχνιδιου κ το μονο που αξιζει imo . Imo anyways Ο καθενας μπορει να αντιγραψει ενα deck κ να παιξει , αυτο δεν λεει κατι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 http://achievementgen.com/hearthstone/display.php?image=RP0IFdwH&p=0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 H Arena ειναι το best part του παιχνιδιου κ το μονο που αξιζει imo . Imo anyways Ο καθενας μπορει να αντιγραψει ενα deck κ να παιξει , αυτο δεν λεει κατι Και το constructed ranked θα αξίζει μόλις βάλουν τα weekly resets-rewards και φτιάξουν το mmr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 H Arena ειναι το best part του παιχνιδιου κ το μονο που αξιζει imo . Imo anyways Ο καθενας μπορει να αντιγραψει ενα deck κ να παιξει , αυτο δεν λεει κατι Ενώ το να παίζεις με τόξα ενάντια σε πυρινικές κεφαλές γαμάει ξέρω γω; Αν ο mage π.χ. μπορεί να έχει στην φαρέτρα του antonidas πρέπει να έχει και ο lock jaraxxus, ο priest velen και τα λοιπά.....σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι μαλακία. Άρα ναι είναι μαλακία Όποιος θέλει RNG bullshit, ας πάει για poker. Δεν κερδίζεις γιατί είσαι καλύτερος, δεν χάνεις γιατί είσαι χειρότερος. Χάνεις/κερδίζεις γιατί έτσι αποφάσισε το παιχνίδι. ΓΟΥΑΟΥ, κανά bot να παίζει το pc μου στην θέση μου υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εχουν ηδη AI για beginners Αν ειναι να κανεις grind τα bots για να παρεις καρτες δεν εχει νοημα Οσο για trading μην περιμενετε καθολου , εχουν πει οτι δεν θα βαλουν με το practice τωρα δεν κερδίζεις coin νομιζω. "grind τα bots δεν εχει νοημα"... Πως παίζαμε τοσο καιρό diablo 2 κλπ, εναντίον ΑΙ ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ενώ το να παίζεις με τόξα ενάντια σε πυρινικές κεφαλές γαμάει ξέρω γω; Αν ο mage π.χ. μπορεί να έχει στην φαρέτρα του antonidas πρέπει να έχει και ο lock jaraxxus, ο priest velen και τα λοιπά.....σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι μαλακία. Άρα ναι είναι μαλακία Όποιος θέλει RNG bullshit, ας πάει για poker. Δεν κερδίζεις γιατί είσαι καλύτερος, δεν χάνεις γιατί είσαι χειρότερος. Χάνεις/κερδίζεις γιατί έτσι αποφάσισε το παιχνίδι. ΓΟΥΑΟΥ, κανά bot να παίζει το pc μου στην θέση μου υπάρχει; Παιζεις με οτι σου δινει το παιχνιδι να παιξεις Αν εσενα σου φαινεται πιο δικαιο να κανεις copy ενα build και να παιζεις με τις καρτες που αγορασες παω πασο , απλα εγω το βλεπω αλλιως Κερδιζεις γιατι εφτιαξες καλυτερο deck με αυτα που σου εδωσε το παιχνιδι Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες @Alan2 Οχι δεν κερδιζεις coins απο τα AI γιατι καπως πρεπει να βγαλουν λεφτα . 2013 δεν θελω να παιζω με AI προσωπικα TCG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Απλά άλλες κάρτες βγάζει σε σένα... άλλες στον αντίπαλο... Όταν σου βγάλει MAGE πχ... και σου κάτσουν 3 PyroBlast... ε δεν είναι και πολύ fair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αν περιμενεις στην Arena να κερδισεις με τα Pyroblast στην 8η/9η κινηση εχεις ηδη χασει tbh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Όποιος θέλει RNG bullshit, ας πάει για poker. εντελώς_άμπαλος_αλερτ.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δε σου λέω κάτι υποθετικό .... Μου έχει συμβεί και να κερδίσω και να χάσω έτσι Γενικά λέω για το imbalance μεταξύ 2 random deck... Άλλες φορές θα σου κάτσουν καλές κάρτες... άλλες όχι. Όσο καλά να ξέρεις να παίζεις μερικά πράγματα είναι random πως να το κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μα για ολους ειναι random μονο δεν ειναι μονο για σενα . Οτι πιθανοτητες που εχεις εσυ να κερδισεις εχει κι ο αλλος . Μετα μπαινει ο παραγοντας skill που αλλαζει την εξισωση Ειναι διαφορετικο απο το constructed και θελει αρκετες προσπαθειες μεχρι να παρει καποιος το κολαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 εντελώς_άμπαλος_αλερτ.jpg Τζόκερ γαμω, τζόκερ Μα για ολους ειναι random μονο δεν ειναι μονο για σενα . Οτι πιθανοτητες που εχεις εσυ να κερδισεις εχει κι ο αλλος . Μετα μπαινει ο παραγοντας skill που αλλαζει την εξισωση Ειναι διαφορετικο απο το constructed και θελει αρκετες προσπαθειες μεχρι να παρει καποιος το κολαι Random μπορει να ναι τρεις legendary για σενα καμία για τον άλλο...... Η arena θα άξιζε ΜΟΝΟ αν όλοι μπορούσαν να διαλέξουν random κάρτες ίδιου rarity. Για την ώρα δεν υφίσταται κανενός είδους skill......μόνο τύχη!!! Τελικα ο mystery minion απο blizzcon ticket μάθαμε τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις